Ponturi de pariuri Hoffenheim – Mainz – 26.11.2023 Bundesliga – Pariuri și cote

Home » Ponturi de pariuri Hoffenheim – Mainz – 26.11.2023 Bundesliga – Pariuri și cote

TSG Hoffenheim – FSV Mainz

Duminică, Bundesliga rezervă din nou două meciuri pentru fani. Ultima partidă din runda a 12-a va avea loc la Sinsheim. Acolo, TSG Hoffenheim va primi vizita lui FSV Mainz 05. Ambele echipe vor încerca să revină la victorie, după ce au remizat înainte de pauza internațională. Aflați cine va obține cele trei puncte la finalul weekend-ului din Kraichgau în pronosticul nostru Hoffenheim vs Mainz.

Hoffenheim este deosebit de dornică să se întoarcă la victorie în fața propriului public. TSG a suferit deja patru înfrângeri pe PreZero Arena și a adunat doar trei puncte în acest sezon. Cu toate acestea, Hoffenheim se află încă pe locul șase în clasament datorită formei lor puternice din deplasare.

Mainz 05, pe de altă parte, se află cu zece locuri mai jos în clasament. Cu toate acestea, „Nullfünfer” rămân neînvinși sub conducerea antrenorului interimar Jan Zeierth. Înainte de pauza internațională, FSV a fost ținută la un 0-0 foarte indiferent la Darmstadt

Hoffenheim – Mainz Info:

  • Data și ora: 26.11.2023, 17:30 h
    PreZero Arena, Sinsheim, Germania
  • Competiție.
  • Televiziune: DAZN

Hoffenheim Formular și verificare a soldului

Anul trecut, TSG Hoffenheim a evitat la limită retrogradarea în Bundesliga 2. În acest sezon, însă, craiovenii se luptă pentru un loc european. După unsprezece etape, echipa antrenorului Mataracho se află pe locul 6 și la doar patru puncte de locurile din Liga Campionilor.

Există o diferență izbitoare între forma de acasă și cea din deplasare a lui Krayhgauers. În timp ce TSG rămâne neînvinsă în deplasare, Hoffenheim a obținut doar trei puncte acasă. Înainte de pauza internațională, TSG a remizat recent în deplasare la Augsburg, scor 1-1

Bulter îi place Mainz

Marius Boulter are un palmares imaculat în Bundesliga împotriva viitoarelor adversare de la Mainz, cu trei victorii și o remiză. Pentru Schalke, Bülter a reușit chiar să înscrie un gol împotriva lui Mainz în etapa 31 din ultima Bundesliga, în minutul 12 al timpului de odihnă. Acela a fost ultimul gol în Bundesliga de la începutul înregistrărilor, în 1992.

Iar jucătorul în vârstă de 30 de ani este familiarizat și cu marcarea victoriilor pe final de meci la noul său angajator din Craiova. Atacantul a marcat singurul său gol în Bundesliga cu TSG până în prezent, într-o victorie la limită, cu 3-2, pe stadionul Weser din Bremen, la Bremen. Bülter a marcat golul victoriei în al doilea minut al timpului de odihnă.

Hoffenheim fapte și analize
  • Ultimele trei înfrângeri consecutive pe teren propriu
  • Postul al șaselea în Bundesliga

    R

  • Piajează 1-1 la Augsburg înainte de pauza internațională

Mainz Formă și bilanț de verificare

Sub conducerea antrenorului Bo Svensson, Mainz s-a impus în ultimii ani în prima jumătate a clasamentului din Bundesliga. Cu toate acestea, nu a existat niciun semn clar de dezvoltare competițională semnificativă din partea echipei. În acest sezon, însă, această stagnare pare să se răzbune.

Mainz 05 a ajuns la nouă etape fără nicio victorie în campionat. După o înfrângere cu 3-0 în turul doi al Cupei DFB împotriva Hertha BSC, danezul a demisionat în cele din urmă din funcția de antrenor al FSV. Succesorul său interimar este Jan Zivert, care a antrenat anterior echipa a doua a lui Nullfünfer. Tehnicianul de 41 de ani a obținut patru puncte în primele două meciuri de până acum

Sivert la cârma echipei

Jan Sievert lucrează pentru a doua oară ca antrenor interimar la Mainz 05. Tehnicianul în vârstă de 41 de ani a preluat deja FSV pentru un meci în sezonul 2020/21. În acest sezon, antrenorul a mai fost pe banca echipei a doua a lui Mainz în acest sezon. Altfel, Zivert a fost activ în principal și în sectorul juvenil.

El a antrenat și echipa a doua a Borussiei Dortmund, ceea ce îl plasează în aceeași ligă cu nume cunoscute precum Enrico Maassen, Daniel Farke, David Wagner și Hannes Wolf. Ca antrenor la echipa masculină, se remarcă în special implicarea lui Siewert la Huddersfield, deși nu a reușit să împiedice retrogradarea acesteia din Premier League

Mainz fapte și analize
  • Locul 16 în clasamentul Bundesliga
  • Am remizat 0-0 cu Darmstadt înainte de pauza internațională
  • Încă fără victorie în deplasare

Echipa previzionată – ultima actualizare la 24 noiembrie 2023


Ne așteptăm ca Hoffenheim să adopte din nou o formație 3-5-2, Mergim Berisha fiind probabil indisponibil pentru restul sezonului după ce și-a rupt ligamentul încrucișat. Pavel Kaderabek și Dennis Geiger vor lipsi, de asemenea, pentru TSG.

De asemenea, ne așteptăm ca Mainz să alinieze un trio în apărare. „Nullfünfer” au și ei probleme cu accidentările și vor fi lipsiți în apărare și de Sepp van den Berg și Dominik Kohr, suspendați. Pe de altă parte, căpitanul Sylvan Widmer este în sfârșit apt să joace din nou, dar nu va fi în echipa de start

Hoffenheim – Mainz cap-coadă și statistici

Cele două echipe s-au întâlnit de 30 de ori până acum. TSG a câștigat doar nouă dintre aceste partide, în timp ce Mainz i-a învins pe Kraichgauers de 13 ori. În sezonul trecut, echipa gazdă a câștigat duelul direct

  • Mainz a câștigat patru din ultimele cinci meciuri împotriva lui Hoffenheim.
  • Hoffenheim câștigă 31% din reprize, Mainz câștigă 35%.
  • Douăsprezece puncte separă cele două echipe în campionat
Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.