Liverpool – Arsenal Sfat, pronosticuri și cote – 13.01.2022 Cupa Ligii

Home » Liverpool – Arsenal Sfat, pronosticuri și cote – 13.01.2022 Cupa Ligii

Liverpool FC vs. Arsenal FC

În timp ce Bundesliga și-a reluat activitatea normală la sfârșitul săptămânii trecute, în Anglia se lucrează în prezent la competițiile de cupă. Cupa Angliei a fost deja jucată, iar în cursul săptămânii se vor disputa semifinalele Cupei Ligii. Acestea sunt, de asemenea, foarte interesante, deoarece, pe lângă confruntarea dintre Tottenham și Chelsea (click aici pentru ponturi de pariuri Tottenham – Chelsea) de miercuri, Liverpool și Arsenal se vor întâlni și joi, de la ora 20:45.

Așadar, doi grei ai fotbalului englezesc se vor întrece cu siguranță și în finală. În următorul pont Liverpool vs. Arsenal, ne aventurăm să facem un pronostic pentru acest duel interesant, în care se întâlnesc două echipe cu o formă puternică. Liverpool și Arsenal au făcut un pas mare înapoi la vechea lor forță până acum în acest sezon, după un pre-sezon dezamăgitor. În Cupa Ligii, ambele s-ar putea recompensa cu primul titlu al sezonului.

Liverpool -Arsenal Info

– Data & Ora: 13/01/2022, la 20:45.
– Locul de desfășurare: Liverpool, Anfield Road
Competiție: Cupa Ligii, semifinală
– acoperire TV: DAZN

Liverpool Formular & Verificarea soldului

Roșii, care au fost atât de puternici în acest sezon, și-au văzut forma scăzând puțin în ultimele săptămâni. Au câștigat doar două din ultimele cinci meciuri competitive, pierzând puncte cu Tottenham, Leicester și Chelsea. Drept urmare, echipa lui Jürgen Klopp a lăsat deja liderul Manchester City să se distanțeze la unsprezece puncte, deși mai are încă un meci de recuperare în față. Dar acum urmează semifinalele Cupei Ligii, care ar fi trebuit să aibă loc în urmă cu o săptămână, dar care au fost amânate din cauza Coronei.

Shrewsbury trezește Liverpool

W

În Cupa Ligii până acum, Liverpool a eliminat deja Norwich, Preston North End și Leicester. Meciul din sferturile de finală cu Foxes este deosebit de memorabil, echipa B a lui Klopp răsturnând un deficit de 3-1 și câștigând la penalty-uri. În cea mai recentă partidă competițională, Reds a trecut și ea în turul următor în Cupa Angliei. Shrewsbury Town, echipă din divizia a treia, a preluat surprinzător conducerea pe Anfield, dar a fost ulterior depășită și a pierdut în cele din urmă cu 4-1.

Liverpool fapte și; analiză
– Locul 3 în Premier League
– Ultima victorie 4:1 la Shrewsbury
– Doar 2 victorii din ultimele 5 meciuri

Formularul Arsenal &; verificarea soldului

Mikel Arteta a stabilizat în sfârșit Arsenal FC după un început dezastruos de sezon. Ultimii ani nu au fost ușori pentru tunari, dar încet-încet ușurința și bucuria de a juca par să revină împreună cu rezultatele bune. În prezent, se află pe un puternic loc patru în Premier League și au câștigat recent cinci meciuri la rând. Cel mai recent, însă, au suferit două înfrângeri împotriva lui Man City și Nottingham Forest.

Nottingham a reușit surpriza

W

În timp ce înfrângerea împotriva liderului campionatului, City, era deja extrem de dezamăgitoare, după ce inițial a preluat conducerea și după ce Rodrigo a fost înțepat pe final de joc, lucrurile s-au înrăutățit și mai mult weekendul trecut. În duelul din Cupa Angliei cu Nottingham Forest, echipă de două ligi, tunarii au fost eliminați în ciuda unei formații puternice. Grabban a marcat golul de aur pentru outsider cu puțin timp înainte de final. Acum, Arsenal vrea să se descurce mai bine în Cupa Ligii, dar o are în față pe Liverpool FC. În turneul de până acum, tunarii s-au impus în fața lui West Brom, Wimbledon, Leeds și Sunderland.

Arsenal fapte și; analiză
– Locul 4 în PL
– Ultima dată a pierdut 0:1 împotriva Nottingam
– 2 înfrângeri la rând, 5 victorii la rând înainte de

Legistrări preconizate – ultima actualizare la 11 ianuarie 2022


După rotațiile majore din duelurile din Cupa Angliei contra unor adversari mai mici, ambele ar putea reveni acum cu cel mai puternic unsprezece. Potrivit lui Klopp, testele pozitive ale Coronei la Liverpool, care au dus la anularea primei date a acestei partide, au inclus probabil unele rezultate nevalabile. Prin urmare, doar Alexander-Arnold ar trebui să lipsească din cauza coroanei, dar aici rămân de văzut informații suplimentare. Jones și Jota i-ar putea înlocui pe Mane și Salah, care, ca și Keita, sunt plecați la Cupa Africii.

De partea cealaltă, Partey, Elneny, Aubameyang și Pepe au fost eliminați. De asemenea, Arsenal îl are pe Smith-Rowe presând tot timpul, dar cvartetul ofensiv format din Saka, Ödegaard, Martinelli și Lacazette a reușit să se acomodeze în ultima vreme.

Liverpool -Arsenal comparație directă &; statistici

În total, Liverpool FC și Arsenal FC s-au întâlnit deja de 203 ori în toate tipurile de competiții. Bilanțul este destul de echilibrat, dar Liverpool are un ușor avans. Reds au câștigat 76 de meciuri, Arsenal 71, iar meciurile au fost 56 de egalități. Singura întâlnire din acest sezon a fost clar pentru LFC cu 4:0.

– Numărul mediu de goluri în prima repriză în meciurile dintre Liverpool FC și Arsenal FC este de 1.
– Numărul mediu de goluri marcate într-o confruntare dintre Liverpool FC și Arsenal FC este de 2,6.
– Cel mai des întâlnit rezultat între Liverpool FC și Arsenal FC este 1-1. 10 meciuri s-au terminat astfel.
– Liverpool FC a câștigat 8 meciuri la rând pe teren propriu.
– Liverpool FC a primit câte un gol în fiecare din ultimele 6 meciuri, în timp ce Arsenal FC a marcat în nouă din ultimele zece meciuri.

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.