Memphis Grizzlies – Golden State Warriors Tip, Pronosticuri și cote NBA 12.01.2022

Home » Memphis Grizzlies – Golden State Warriors Tip, Pronosticuri și cote NBA 12.01.2022

NBA 2021/22 miercuri, 12.01.2022

Este meciul de top al săptămânii – și nu doar în Conferința de Vest! Este vorba despre revanșa meciului de Crăciun dintre Memphis Grizzlies și Golden State Warriors.

Atunci, californienii au fost cei care au părăsit sala ca învingători, dar de data aceasta situația este diferită. Pentru că în pontul meu pentru Grizzlies Warriors veți afla de ce regii recuperărilor din NBA ar putea scurta decisiv timpul de posesie al vizitatorilor.

De altfel, Thompson a atins două repere în victoria cu 96-82 în fața celor de la Cavs! Acestea sunt cel de-al 12000-lea punct al carierei și cel de-al 1800-lea coș de trei puncte transformat. Totuși, nu cred că acest lucru se va întâmpla pentru oaspeți în această seară împotriva lui Memphis.

Pentru că nu există nicio echipă care să stârnească în prezent mai multă agitație decât Grizzlies. Ei sunt în forma vieții lor. Victoria cu 127-119 în fața celor de la Lakers a fost a noua consecutivă – și, astfel, demnă de un nou record al francizei!

Câțiva dintre tinerii jucători de la Grizzlies capătă încredere în urma recentelor succese, Ja Morant reușind, probabil, ieri, blocajul anului împotriva nimănui altcuiva decât Lebron James!

Dar ceea ce este cu adevărat impresionant la seria lui Memphis este calitatea adversarilor pe care i-a învins recent. Chiar și echipele de top absolut precum Nets, Suns, Clippers și Lakers pur și simplu nu au putut face față puterii concentrate a tinerilor sălbatici!

Ceea ce distinge, de asemenea, tânăra echipă a antrenorului principal nu este atât de mult producția ofensivă, ci mai degrabă dominația în asigurarea mingii libere. Și tocmai acest punct ar putea fi cauza pierderii lui Warriors în această seară.

Pentru că în timpul celor nouă meciuri câștigate de Grizzlies, nicio altă echipă din ligă nu a reușit să obțină mai multe recuperări ofensive (15,9) sau defensive (36,9) decât Dark Blue, potrivit site-ului oficial de statistici al NBA.

Memphis nu va putea să-l închidă pe Stephen Curry – mai ales că acesta a strălucit din nou împotriva lui Cavs – dar superioritatea pe tabelă ar putea scurta decisiv timpul de posesie al californienilor.

La urma urmei, Golden State se situează în ultima treime a ligii la ambele categorii de recuperări menționate mai sus în aceeași perioadă. Această lipsă de asertivitate în a primi mingea ar putea deveni o problemă împotriva unei echipe atât de puternice în momentele critice.

Faptul că Memphis nu este deloc outsider în această confruntare este dovedit de faptul că comparația directă din ultimele patru meciuri nu putea fi mai echilibrată, cu câte două victorii.

Cu toate acestea, Warriors au câștigat ultimul duel de la Crăciun cu 113:104 – și asta în ciuda faptului că încă lipsea canadianul Andrew Wiggins, care a revenit între timp și va fi un upgrade clar în această seară.

Cu toate acestea, cred că Grizzlies vor ști cum să folosească momentul și mai ales terenul propriu. Mai ales că opt din ultimele unsprezece meciuri din NBA au fost câștigate la FedExForum, unde tinerii tunari par să se simtă mult mai confortabil decât în deplasare.

În timp ce o victorie a celor de la Warriors este considerată minim mai probabilă, cu o medie de 1,80. Dar diferența față de rata de victorie a celor de la Grizzlies, de aproximativ 2,05, este cu adevărat marginală!

Summary: Memphis Grizzlies nu numai că au cea mai lungă serie de victorii din NBA. Acest lucru impresionează și mai mult prin calitatea adversarilor învinși, printre care se numără echipe de top absolut, precum Nets, Suns sau Clippers.

În special, s-a remarcat superioritatea „Dark Blues” în asigurarea mingii libere, care a fost de multe ori decisivă pentru joc. De fapt, nicio altă echipă nu a reușit să obțină atâtea recuperări în ultimele nouă meciuri din NBA.

La această categorie, însă, Warriors nu au forța necesară. Stephen Curry le va da bătăi de cap celor de acasă de la linia de 3 puncte, dar pericolul este ca mingile decisive să ajungă în brațele celor de la Grizzlies…

Deci, sfatul meu Grizzlies Warriors este: Curry puternic, dar în final gazdele iau și scalpul californienilor!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.