Warriors – Cavaliers Tip, pronosticuri și cote NBA 10.01.2022

Home » Warriors – Cavaliers Tip, pronosticuri și cote NBA 10.01.2022

NBA 2021/22 luni, 10.01.2022

Steaua lui Golden State Warriors nu se va scufunda sub nicio formă în meciul cu Cleveland Cavaliers, chiar dacă rezultatele recente au fost oarecum dezamăgitoare. Dar probabil că nimeni nu s-a gândit serios că californienii vor câștiga toate meciurile.

La prima vedere, Războinicii continuă să se mândrească cu un record de vis: 29-9! Cu toate acestea, o parte a adevărului este că patru dintre aceste înfrângeri au venit doar în ultimele zece meciuri din NBA.

Motivul se datorează în parte tulburărilor legate de Covidiu cu care se confruntă mai multe echipe din NBA în aceste zile. Cel mai recent, acest lucru a dus chiar la o „premieră negativă” pentru californieni.

Înfrângerea cu 82-99 în fața celor de la Mavericks, pe care am prezis-o corect, a fost urmată de o altă înfrângere – de data aceasta în fața celor de la Pelicans. Este pentru prima dată când Golden State a pierdut două meciuri consecutive în NBA în acest sezon!

Din punct de vedere statistic, trei înfrângeri la rând ar fi un lucru prea bun. Mai ales că californienii au probleme pe faza ofensivă, dar acestea ar putea fi remediate pe deplin de o revenire anunțată pentru această seară.

Pentru că după doi ani și jumătate de calendar, Klay Thompson se întoarce în sfârșit! Deși nu este de așteptat ca el să revină imediat la forma maximă, ceea ce auziți de la staff-ul tehnic ar trebui să vă facă să fiți optimist.

Mai ales că valoarea lui Thompson nu poate fi pusă la îndoială. Războinicul de lungă durată este greu de bătut la capitolul constanță. Până la ruptura gravă a tendonului lui Ahile, a avut o medie de peste 20 de puncte pe meci în ultimele cinci sezoane!

Fanii

Warriors se pot aștepta astfel la un upgrade ofensiv semnificativ, care poate da din nou un impuls echipei, mai ales prin aruncări de trei puncte. Susținerea zgomotoasă a propriilor fani este deja o certitudine pentru galben-albaștri în această seară.

Acesta ar putea fi un avantaj în plus, care poate fi dovedit și statistic cu cifre minunate. Californienii au pierdut doar trei din cele douăzeci de meciuri disputate pe teren propriu – mai rar decât orice altă echipă din NBA în acest sezon!

În afară de faptul că, la rândul său, Cleveland a pierdut deja trei din ultimele patru meciuri în deplasare, Cavs nu a arătat niciodată deosebit de bine, mai ales împotriva lui Golden State Warriors! De fapt, valul de înfrângeri consecutive a căpătat proporții aproape istorice!

Fanii de baschet ar trebui să își ciulească urechile, pentru că Cavaliers nu au reușit să câștige niciunul dintre ultimele treisprezece meciuri din NBA împotriva celor de la Warriors – trei dintre aceste înfrângeri au venit doar în anul calendaristic 2021.

De altfel, acestea nu au fost deloc strânse, pentru că, cu 98:129, 101:119, 89:104, deficitul la finalul meciului a fost de cel mult 15 puncte! A fost mai ales legenda de trei puncte Stephen Curry, împotriva căruia Cavs nu a găsit niciodată un remediu – nici măcar pe aproape.

În fiecare dintre ultimele trei meciuri contra celor de la Cavs, Curry a fost jucătorul cu cele mai multe puncte din ambele echipe și chiar a depășit pragul de 40 de puncte în ultima confruntare, în noiembrie anul trecut.

Cavs au, prin urmare, probleme enorme în a oferi un specialist în trei puncte precum Stephen Curry. Dacă acum este flancat și de dincolo de linie de un Klay Thompson precis, asta înseamnă și mai multe probleme pentru Cleveland.

Concluzie: Războinicii s-au clătinat în ultima vreme, pierzând două meciuri la rând pentru prima dată în acest sezon. Dar, după cum puteți vedea cu ușurință, aceasta este o nemulțumire la cel mai înalt nivel.

În meciul cu Cavs, californienii vor beneficia de terenul propriu, de revenirea lui Klay Thompson și de calitățile lui Stephen Curry. El este de neoprit, mai ales în meciurile împotriva lui Cleveland.

Posibil cel mai bun specialist de trei puncte din toate timpurile, el a fost cel mai bun om de pe teren în fiecare din ultimele trei meciuri împotriva Cavaliers! Mai mult, californienii au câștigat fiecare din ultimele 13 dueluri din NBA împotriva vizitatorilor!

Pontul meu pentru Warriors Cavs: Avantajul echipei gazdă este de cel puțin nouă puncte!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.