New Orleans Pelicans – Phoenix Suns Sfat, pronosticuri și cote NBA 05.01.2022

Home » New Orleans Pelicans – Phoenix Suns Sfat, pronosticuri și cote NBA 05.01.2022

NBA 2021/22 miercuri, 05.01.2022

În meciul dintre New Orleans Pelicans și Phoenix Suns, voi face un pariu condiționat. De altfel, șansele echipei defavorizate sunt mai bune decât presupun mulți în prezent.

Vizitatorii suferă din cauza pierderii mai multor jucători cheie, în timp ce New Orleans are o prestație mult mai bună pe teren propriu decât ar sugera poziția actuală în clasament. Fără întăriri, Arizonezii vor avea cu siguranță probleme în această seară!

Madness! Odinioară invincibilii Suns au pierdut aproape la fel de multe meciuri doar în ultimele cinci partide din NBA (3) ca în perioada de la începutul sezonului până chiar înainte de Anul Nou (5).

De altfel, unul dintre principalele motive pentru care parcursul puternic al participanților la finala NBA 2021/22 s-a clătinat în ultima vreme a avut loc în această perioadă: Deandre Ayton și Jae Crowder au fost nevoiți să intre în carantină cu puțin timp înainte de Anul Nou.

Consecințele acestor absențe s-au reflectat pe parchet, de exemplu, în înfrângerea neașteptat de mare, 108-123, în fața celor de la Boston Celtics. Dar deja în meciul următor, Arizonezii și-au luat măsuri de precauție pentru a preveni o nouă înfrângere de acest gen!

Victoria cu 133-99 în fața unei echipe atât de puternice precum cea a Hornets a decurs brusc fără probleme – chiar dacă cinciul de start, care a fost lipsit de jucători, a fost același cu cel din seara precedentă împotriva celor de la Celtics. Ce s-a întâmplat?

Pur și simplu, Suns a primit mai mult sprijin de pe bancă – și pentru că un Bismack Biyombo și-a sărbătorit debutul. El a fost, de asemenea, cel care a adus un vânt proaspăt din exterior și a compensat absența superstarurilor.

În comparație: în meciul cu Boston, niciun jucător de pe bancă nu a reușit să înscrie în cifre duble, la debutul lui Biyombo (11) contra celor de la Hornets, au fost în total trei jucători de rezervă cu Shamet (17) și Payne (14) care au reușit să depășească pragul de 10 puncte.

The Suns au suplinit o parte din deficitul de personal și pot spera, de asemenea, că Deandre Ayton și Jae Crowder vor putea reveni la timp pentru meciul de debut. O nouă regulă asigură acest lucru.

Din 27 decembrie, jucătorii vaccinați pot fi eliberați din carantină după a șasea zi dacă nu există teste pozitive – în cazul celor doi jucători de la Suns, ar fi suficient pentru meciul cu Pelicans!

Dar Arizonezii vor avea nevoie atât de o nouă demonstrație puternică din partea jucătorilor de pe bancă, cât și de revenirea în această seară a cel puțin uneia dintre cele două superstaruri ale lor, pentru a fi suficient pentru a învinge New Orleans!

Pelicanii sunt o echipă care a zburat sub radar pentru o mare parte a sezonului, dar care poate face chiar și cele mai puternice echipe să se simtă inconfortabil – mai ales atunci când au propriul public în spatele lor!

Franciza din Louisiana a câștigat toate ultimele patru meciuri disputate pe teren propriu. Ultimii trei adversari au fost chiar foarte buni! Pe lângă Cavs și Trail Blazers, au sărbătorit o victorie în prelungiri în fața campioanei în exercițiu din NBA.

Deși Bucks și-au luat revanșa pentru această înfrângere în meciul revanșă, Pelicans rămâne un adversar neplăcut, al cărui record general dezolant nu reflectă puterea lor reală de joc.

Ultima dată când cele două francize s-au întâlnit a fost în noiembrie, iar cu acea ocazie Suns au fost cei care au obținut o victorie relativ strânsă, 112-100. Cu toate acestea, un Jae Crowder a fost esențial pentru succesul lor în acea seară…

Concluzie: Poate că Pelicans lâncezește în partea de jos a propriei conferințe, dar sunt mult prea buni din punct de vedere calitativ pentru asta. Au câștigat fiecare dintre ultimele patru meciuri disputate pe teren propriu – cel mai recent chiar împotriva campioanei în exercițiu din NBA!

Sfatul meu Pelicans Suns depinde în mare măsură de întoarcerea puțin probabilă în prezent a lui Andre Ayton și Jae Crowder. Acestea sunt absolut necesare pentru a garanta o victorie în fața echipei locale.

Deja ultimul duel direct a putut fi câștigat doar datorită unui cinci de start mai bun. Cu toate acestea, New Orleans a jucat mult timp la egalitate și beneficiază chiar de avantajul terenului propriu de această dată.

Sfatul meu logic: Acasă va câștiga!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.