Mavericks – Warriors Sfat, pronosticuri și cote NBA 06.01.2022

Home » Mavericks – Warriors Sfat, pronosticuri și cote NBA 06.01.2022

NBA 2021/22 joi, 06.01.2022

În această seară, fanii baschetului au parte de un alt pont interesant din NBA. De data aceasta îmi concentrez analiza asupra meciului interesant dintre Dallas Mavericks și Golden State Warriors!

Cei de la Mavs nu vor beneficia doar de avantajul terenului propriu. De fapt, în pontul meu Mavericks Warriors, voi aborda de ce recenta revenire a lui Luka Doncic ar putea fi o bătaie de cap pentru californieni – și mai ales pentru centrul Kevon Looney…

Înfrângerea din meciul cu Nuggets, pe care am prezis-o corect, a fost singura înfrângere a celor de la Warriors din ultimele șase meciuri. Înainte și după aceea, pe de altă parte, au fost victorii în thrillere absolute în NBA.

Cu victoria cu 116-107 în primul meci de top împotriva celor de la Suns, californienii și-au asigurat pentru prima dată conducerea Diviziei Est, iar în triumful cu Jazz, care a urmat la scurt timp după aceea, au reușit să își sublinieze încă o dată pretențiile la coroana NBA din acest an!

În acest din urmă meci, Stephen Curry a stabilit un nou record în NBA. Pentru cel mai bun aruncător de la distanță din ligă, acesta a fost al 158-lea meci consecutiv cu cel puțin o aruncare de trei puncte transformată – stabilind astfel propriul record!

Dar, culmea, californienii tocmai au sărbătorit ieri o nouă victorie – de data aceasta în fața celor de la Miami Heat, echipa de pe locul 4 din Conferința de Vest, care anul trecut încă se mai zărea în playoff!

Așadar, ar trebui să fie clar pentru toată lumea că seria de mare zbor a lui Golden State poate continua cu ușurință până la finalul sezonului și că în prezent se află la apogeu absolut. În această seară, însă, se vor confrunta cu o echipă care este cu siguranță capabilă să producă o surpriză.

Mavericks au în prezent un bilanț pozitiv (19-18) – în ciuda faptului că mai mulți jucători cheie au fost indisponibili în ultimele săptămâni. Superstarul Luka Doncic, de exemplu, nu a mai jucat pentru echipa sa din 10 decembrie.

Accentul din ultima mea propoziție este pus în mod deliberat pe cuvântul „jucat”! Între timp, slovenul s-a întors de câteva zile – și odată cu el Tim Hardaway Jr. și Maxi Kleber!

Între timp, toți trei au fost eliberați din carantină și i-au condus prompt pe Mavs la o victorie cu 103-89 în confruntarea de ieri din NBA cu Denver Nuggets – a patra victorie la rând.

Maxi Kleber și-a găsit imediat locul în cinciul de start, în timp ce Luka Doncic, cu 21 de puncte, a părut încă puțin înțepenit în șolduri după lunga perioadă de absență. Cu toate acestea, cele 15 pase decisive ale sale au deschis drumul către cea de-a 19-a victorie a sezonului pentru texani!

Motivul pentru care asociez o posibilă victorie în fața californienilor și cu revenirea lui Luka Doncic în tricoul celor de la Mavs are legătură și cu experiența din ultimii ani din duelurile directe.

Mavericks au câștigat șase din ultimele șapte întâlniri cu californienii. Ultima confruntare din aprilie 2021 se remarcă ca un exemplu grăitor pentru cât de dificil tind să le fie Warriors împotriva lui Luka Doncic.

În acea seară, slovenul a condus Dallas la o victorie categorică, 133-103, în care a fost în centrul atenției cu 39 de puncte! Adversarul său direct, Kevon Looney, nu a fost pe măsura lui atunci – și probabil că nu va mai fi nici de data aceasta!

Doncic and Co sunt considerați „doar” outsideri cu o cotă de aproximativ 2,80 în acest moment.

Cota de 1,50 oferită pentru victoria californienilor, în schimb, exprimă încrederea mult mai mare a agențiilor de pariuri în continuarea marșului triumfător al echipei galben-albastre!

Concluzie: Războinicii sunt într-o formă excepțională în acest moment, nu se poate nega acest lucru. Cu două victorii recente în fața celor de la Suns și Jazz, californienii au demonstrat clar că nu există nicio șansă de a-i ocoli în Conferința de Est.

Cu toate acestea, se confruntă cu o sarcină extrem de dificilă în această seară. Nu numai că Mavs au câștigat ultimele două meciuri împotriva lui Golden State, dar se pot bucura și de revenirea unor jucători cheie precum Maxi Kleber și Luka Doncic.

Slovenul, în special, ar putea pune probleme echipei gazdă. În ultima lor întâlnire, el i-a condus pe Mavs la o victorie cu 133-103, în care a dat tonul și nu a fost aproape niciodată contestat de omologul său Looney.

Pontul meu pentru Mavericks Warriors: Vincere pentru echipa gazdă!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.