Cavaliers – Grizzlies Tip, Predicție și cote NBA 05.01.2022

Home » Cavaliers – Grizzlies Tip, Predicție și cote NBA 05.01.2022

NBA 2021/22 miercuri, 05.01.2022

În această seară, în meciul dintre Cleveland Cavaliers și Memphis Grizzlies, primim răspunsul la modul în care vor continua lucrurile cu performanțele beariste ale lui Ja Morant. În prezent, el sperie întreaga NBA.

Pe lângă faptul că pasionatul de baschet își poate îndulci seara cu un bonus la pariuri sportive, există motive să credem că Ja Morant va putea contribui și el la o seară extrem de distractivă!

The Grizzlies au avut o echipă talentată în sezonul trecut, despre care mulți știau că va mai dura câțiva ani pentru a se dezvolta pe deplin – dar în acest moment Memphis își arată potențialul enorm de baschet!

Chiar aseară, Beale Street Bears au câștigat al cincilea meci consecutiv în NBA – și din nou a fost învinsă o echipă de top. După Suns, de data aceasta au fost depășiți cei de la Nets.

În victoria cu 118-104 în fața celor de la New York, Ja Morant a fost din nou cel care a pus accentele decisive de partea presupușilor outsideri. Incursiunile sale puternice în jumătatea de teren adversă s-au dovedit a fi teribil de eficiente, cu 36 de puncte!

Între timp, Cavs nu pot decât să viseze la un fundaș ca Ja Morant. Tocmai de aceea, zilele acestea a fost parafată o înțelegere care implică trei echipe, aducându-l pe Rajon Rondo la Cleveland.

Astfel, Rondo ar putea fi folosit imediat în meciul cu Grizzlies. O altă problemă de personal pe care fanii lui Cavaliers o așteaptă cu nerăbdare este cea a lui Darius Garland, care a fost recent indisponibil din cauza Coronei, dar care ar fi eligibil să joace din nou chiar înainte de startul partidei.

Pe parchet, rezultatele lui Cavs au lăsat de dorit în ultima vreme. Concluzia este că au câștigat doar unul din ultimele patru meciuri din NBA, chiar dacă a fost ultimul meci împotriva celor de la Pacers.

Văd Grizzlies având avantajul în această seară din două motive. În primul rând, pentru că au învins Nets și Suns săptămâna trecută și, în al doilea rând, pentru că cei de la Cavs vor avea cu siguranță mari probleme cu Ja Morant.

Cleveland joacă un sezon decent după standardele sale, dar problemele menționate mai sus la poziția de fundaș ar putea să-i ofere lui Ja Morant o mulțime de oportunități de a se afirma în 1:1 și de a se avânta spre coș.

La urma urmei, conform scenariului ultimei întâlniri dintre cele două francize, exact așa a decurs. La sfârșitul lunii octombrie, Grizzlies s-au impus cu 132-121 în fața propriului public în fața celor de la Cavaliers.

Când ne uităm la prestația lui Ja Morant în acea seară împotriva celor de la Cavs, nu există două păreri: Tânărul fundaș rămâne cea mai mare amenințare pentru succesul lui Cleveland.

Morant a marcat 37 de puncte în ultima confruntare directă, aproape de două ori mai multe decât al doilea cel mai bun jucător al celor de la Grizzlies, Desmond Bane (22). În plus, performanțele recente ale jucătorului de 22 de ani subliniază, de asemenea, forma sa actuală ridicată.

În meciul cu Nets, tânărul fundaș a disputat al patrulea meci la rând în care a depășit pragul de 30 de puncte! În confruntarea cu Lakers, cu puțin timp înainte de Revelion, a marcat chiar 41 de puncte!

Între timp, casele de pariuri par să fie de acord că Cavs sunt favoriți – chiar dacă Grizzlies au câștigat deja ultimele două întâlniri directe!

Concluzie: Urșii de pe Beale Street caută să câștige șase meciuri la rând pentru prima dată în acest sezon. În acest sens, succesele lor recente în fața unor echipe de top absolut precum Phoenix Suns și Brooklyn Nets au fost mai mult decât impresionante.

Un nume care revine mereu în aceste succese este cel al lui Ja Morant, care ar putea acum să atingă pragul de 30 de puncte în al cincilea său meci consecutiv – iar șansele de a face acest lucru sunt extrem de bune.

Pentru că Cavs nu au un fundaș comparabil de bun care să îi poată ține piept lui Bătrânul de 22 de ani. Până la urmă, jucătorul de 22 de ani a condus deja Grizzlies la victorie cu 37 de puncte în ultimul duel direct cu Cavaliers.

Pontul meu pentru Cavaliers Grizzlies: Victorie pentru vizitatorii din orașul blues!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.