Mainz – Köln Sfat, pronosticuri și cote – 21/11/2021 Bundesliga

Home » Mainz – Köln Sfat, pronosticuri și cote – 21/11/2021 Bundesliga

FSV Mainz vs. 1. FC Köln

Scena internațională s-a încheiat. În sfârșit, fotbalul de club continuă. În sfârșit, fanii fotbalului au din nou ceva semnificativ de făcut în weekend. În plus, duminică are loc un adevărat meci de top în Bundesliga, cu Mainz contra Köln. Sfatul nostru de pariuri Mainz – Köln vă spune tot ce trebuie să știți despre acest meci important. Ambele echipe joacă cu multă emoție. În plus, ambele sunt într-o formă relativ bună în acest sezon. O altă paralelă între aceste cluburi este faptul că ambele iau multă energie de la fanii lor. Prin urmare, este posibil ca Mainzers să poată pune ceva mai multă forță pe teren datorită avantajului de pe teren propriu.

FSV Mainz este, fără îndoială, una dintre cele mai bune echipe din Bundesliga, sezon după sezon. Anul trecut au fost la un pas de retrogradare când antrenorul Svensson a preluat echipa. După aceea, a suflat un alt vânt. Au avut un final de sezon incredibil, ceea ce a însemnat că, în cele din urmă, nu au avut nimic de-a face cu retrogradarea. Echipa din Mainz a luat acest parcurs cu ea în noul sezon. Așa se explică și actualul lor loc șapte foarte bun în clasament.

Un nou antrenor și lucrurile încep să meargă mai bine. Acest fenomen este viu și la 1. FC Köln. Semnarea lui Steffen Baumgart ca antrenor a fost probabil cea mai bună decizie din istoria recentă a clubului. Cu noul său fotbal energic și plin de energie, Köln a trecut de la statutul de șoricel cenușiu la cel de adversar de temut pentru toate echipele din Bundesliga.

Mainz – Köln info

– Data & Ora: 21.11.2021 la ora 17:30.
– Locul de desfășurare: MEWA Arena, Mainz
– Competiție: Bundesliga, etapa 12
– Emisiune TV: DAZN

Mainz Formular & Verificarea soldului

După cum am menționat mai devreme, FSV Mainz este de nerecunoscut sub conducerea lui Bo Svensson. După incredibila manșă de final de sezon de anul trecut, Mainz se afla în prezent în pragul unei clasări europene. Nimeni nu ar fi crezut asta acum un an. La începutul sezonului, au trimis direct un semnal tuturor adversarilor cu o victorie în fața celor de la Leipzig. Cu toate acestea, fiecare echipă are suișurile și coborâșurile sale. În ultimele meciuri, Mainz a revenit pe drumul cel bun după o scădere de formă interimară. În timp ce două victorii obligatorii au fost adunate în fața unor echipe precum Augsburg și Bielefeld, formația din Palatinat a reușit să obțină și un punct în fața lui Gladbach. Köln este acum al doilea adversar mai puternic la rând. Totuși, ei știu și că nu trebuie să se ascundă de nimeni în acest sezon.

Vești bune și vești proaste

W

FSV au avut de plâns câțiva jucători accidentați în ultima săptămână. Printre aceștia se numără Mark Uth și Anderson Lucoqui. Vești bune pentru unul, mai degrabă proaste pentru celălalt. Anderson Lucoqui, fundașul în vârstă de 24 de ani, va lipsi probabil mai multe săptămâni pentru FSV Mainz, deoarece a suferit o accidentare gravă la ligamentul intern în timpul antrenamentului. Există vești cu atât mai bune în ceea ce-l privește pe Mark Uth. După o scurtă pauză cauzată de o răceală, atacantul a revenit la antrenamentele echipei și, prin urmare, este și el un candidat la titularizare pentru meciul de duminică.

Mainz fapte & analiză
– Mainz cu un parcurs puternic la început de sezon
– O mică scădere de formă a fost depășită
– 7 puncte din ultimele 3 meciuri
– Meciurile de acasă sunt un punct forte al echipei din Mainz
– Mark Uth din nou în pregătire

Formularul de Köln și verificarea soldului

Sub conducerea lui Steffen Baumgart, FC dă impresia de a fi o adevărată echipă de top. La începutul sezonului, au înregistrat trei victorii, trei egaluri și o înfrângere la limită în fața lui Bayern din șapte partide. După aceea, lucrurile au luat o întorsătură negativă. Mijlocașul Skhiri a suferit o accidentare serioasă care l-a ținut în afara terenului pentru mai multe săptămâni, Jonas Hector s-a îmbolnăvit și astfel soarta și-a urmat cursul și Köln a cedat cu 5-0 în fața lui Hoffenheim. În meciul următor, derby-ul cu Leverkusen, au dat dovadă de moral, reușind să transforme un deficit de 2:0 în 2:2, dar nu au obținut mai mult de un punct pentru asta. Împotriva lui BVB și Union Berlin, au existat și două rezultate dezamăgitoare. Așadar, este clar că Köln se află în prezent într-o criză de formă. Cu toate acestea, trebuie spus că există un motiv de speranță.

V

W

În sfârșit a revenit pe terenul de antrenament. Ellyes Skhiri s-a întors la Köln. După săptămâni de accidentări, motorul mijlocașului se prezintă din nou pregătit de acțiune. Faptul că Skhiri este coloana vertebrală a echipei este evident din statistici. Cu tunisianul de 26 de ani, Köln a pierdut o singură dată împotriva lui Bayern. Fără el, a mers exact în direcția opusă. Fără el nu se putea câștiga nici măcar un coș de trei puncte. De aceea, este cu atât mai important ca Skhiri să revină în echipă. Rămâne de văzut dacă va fi de ajuns pentru unsprezecele de start.

Cologne fapte și; analiză
– Köln, cu un start foarte bun de sezon.
– Lucrurile au luat-o la vale de la accidentarea lui Skhiri
– Nici o victorie fără el
– Skhiri își va face revenirea duminică

Legistrări preconizate – ultima actualizare la 19 noiembrie 2021


FSV Mainz va juca în obișnuitul său 3-5-2, cu Boetius și Lee ușor în față. Duo-ul de atacanți format din Burkardt și Onisiwo va pune mari probleme apărării din Köln. Cu toate acestea, apărarea este din nou completă. Pe lângă cele patru fundași, în care Kilian și Hübers se luptă pentru un loc de titular, Skhiri revine în poziția de șase. În ofensiva FC-ului, Uth și Modeste sunt în continuare responsabili de pericolul golurilor.

Mainz – Köln comparație directă &; Statistici

Echilibrul în acest duel de carnaval este aproape cât se poate de echilibrat. În cele 33 de întâlniri de până acum, 13 victorii ale Kölnului au fost compensate de 12 succese ale lui Mainz. În plus, au existat opt împărțiri de puncte. În plus, nicio echipă gazdă nu a câștigat în ultimele trei meciuri. Nu există o supraponderabilitate a unei echipe în ultimii ani.

– Înregistrare foarte echilibrată
– În ultimele trei meciuri nicio echipă de acasă nu a reușit să câștige
– Mainz în formă mult mai bună decât Köln
– Revenire importantă a lui Skhiri pentru FC

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.