Medvedev – Zverev Pont de tenis ATP Finals 2021

Home » Medvedev – Zverev Pont de tenis ATP Finals 2021

ATP Finals in Turin, tur preliminar, marți

În finala ATP de la Torino, marți după-amiază, se vor înfrunta cei doi favoriți, Daniil Medvedev și Alexander Zverev, capi de serie numărul 2, respectiv 3.

Companiile de pariuri îl văd pe rus ca favorit, cu o cotă de aproximativ 1,6, dar campionul olimpic din Germania nu este cu siguranță lipsit de șanse.

Acest meci trebuia să fie punctul culminant al serii de marți, dar accidentarea italianului Matteo Berrettini a perturbat într-o oarecare măsură programul.

El a fost nevoit să se retragă din meciul cu Zverev la 7:6, 1:0 pentru german din cauza unei accidentări musculare.

Luni seară, nu era încă clar dacă va putea continua turneul și dacă va putea juca următorul meci împotriva polonezului Hubert Hurkacz, care ar fi trebuit să aibă loc marți după-amiază.

Pentru a câștiga ceva timp, organizatorii turneului ATP Finals au programat fără menajamente meciul dintre Medvedev și Zverev pentru ora 14.00. Berrettini și Hurkacz vor juca apoi unul împotriva celuilalt de la ora 21:00.

Cu Daniil Medvedev și Alexander Zverev, cei doi mari favoriți din Grupa Roșie se vor întâlni acum. Ei și-au îndeplinit în mare parte acest rol în primele meciuri.

Cu toate acestea, atât Medvedev, cât și Zverev au avut ceva probleme în meciul de deschidere.

Zverev a fost nevoit să meargă în tie break împotriva lui Berrettini, pe care l-a câștigat la limită, cu 9-7, înainte ca italianul să fie nevoit să se retragă.

Pe de altă parte, Medvedev a fost nevoit și el să ajungă la tie break în meciul cu Hubert Hurkacz în primul set și chiar a pierdut setul.

După aceea, însă, rusul a fost în cea mai bună formă și a câștigat următoarele două seturi cu 6:3 și 6:4.

Medvedev a îndeplinit astfel prima condiție pentru a-și apăra cu succes titlul cucerit anul trecut la Londra. El s-a impus în finală cu 4:6, 7:6, 6:4 în fața austriacului Dominic Thiem, absent în acest an din cauza unei accidentări.

Aceasta a fost prima victorie a lui Medvedev la un titlu major. Cel mai mare succes al său de până atunci fusese atingerea finalei de la US Open 2019.

Între timp, însă, rusul a sărbătorit și prima sa victorie la un turneu de Grand Slam. În urmă cu câteva săptămâni, l-a învins pe numărul unu mondial, Novak Djokovic, cu 6-4, 6-4, 6-4, 6-4, în finala US Open.

Cu această victorie de Grand Slam, Medvedev are ceva în fața adversarului său, deoarece pentru Alexander Zverev, atingerea finalei la US Open 2020 a fost cel mai mare succes la un turneu de Grand Slam de până acum.

Cu toate acestea, germanul a înregistrat anul acesta punctul culminant al carierei sale de până acum, câștigând medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

De asemenea, el a demonstrat în mod impresionant că este unul dintre cei mai buni jucători din lume în acest an, ajungând în semifinale la Paris și New York.

Ambii jucători au 24 (Zverev) și 25 (Medvedev) de ani și fac parte din generația tânără, dar sunt deja pe locurile 3 și 2 în clasamentul mondial și sunt pe cale să pună capăt dominației unor jucători precum Djokovic, Nadal și Federer.

Dacă ne luăm după rezultatele din duelurile directe, este de așteptat o confruntare palpitantă. La urma urmei, palmaresul meciurilor directe este complet echilibrat.

Medvedev și Zverev s-au întâlnit de 10 ori până acum și ambii au câștigat de cinci ori fiecare. Cu toate acestea, rusul s-a impus mereu în ultimele patru dueluri.

În 2021, au avut loc două întâlniri. La ATP Cup din Australia, Medvedev s-a impus în trei seturi, iar la ATP Masters 1000 de la Paris, rusul s-a impus în două seturi.

Tendința este clar în favoarea lui Medvedev, dar nu se așteaptă un rezultat clar la ATP Finals.

În acest caz, turneul nu s-ar fi încheiat nici pentru cel care pierde. Ambii jucători au șanse mari să ajungă în semifinale pe primul sau al doilea loc. Câștigătorul acestui duel ar avea promovarea ca și câștigată.

Dar nu vreau să mă angajez în favoarea unui câștigător.

Pontul meu: Vom vedea 3 seturi între Medvedev și Zverev!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.