Bautista Agut – Lehecka pont ATP Antwerp 20.10.2024

Home » Bautista Agut – Lehecka pont ATP Antwerp 20.10.2024

Turneu ATP în Antwerp, finală, duminică, 20.10.2024, 16:30

Finală la Antwerp! Roberto Bautista Agut îl întâlnește pe Jiri Lehecka. Cei doi s-au întâlnit deja de patru ori, dintre care două dueluri doar în acest an. Cehul a înregistrat recent prima sa victorie, o va urma cu o a doua?

În ultimul duel, el a fost în mod clar cel mai bun la serviciu și a obținut mult mai multe puncte de retur decât adversarul său, care este cu 14 ani mai în vârstă. Pentru mine, el este favorit pe bună dreptate și, pe lângă victoria lui Lehecka, adaug succesul din primul set la pontul meu de pariuri Bautista Agut Lehecka la Bet365

În ciuda unui trecut de succes pe hard, apariția lui Bautista Agut în finala de la Antwerp reprezintă o surpriză. În turneele anterioare, el nu a trecut niciodată de turul al doilea, iar la Mastersul de la Shanghai, a pierdut ultima dată în primul tur în fața compatriotului său Roberto Carballes Baena.

Acum se descurcă mai bine pe teren acoperit, a câștigat deja meciurile de simplu împotriva lui Arthur Fils și Lehecka la Cupa Davis și a câștigat acum șase meciuri la rând pe teren acoperit. La Antwerp a dat lovitura.

Doar Felix Auger-Aliassime i-a luat un set în sferturile de finală. Tomas Martin Etcheverry (7-6, 6-4), Luca Van Assche (6-2, 6-1) și Hugo Gaston (6-3, 6-4) au fost ceilalți adversari

Din moment ce Auger-Aliassime este din nou într-o gaură de formă, iar Etcheverry știe să se descurce mai bine pe zgură, îl văd ca cel mai puternic adversar pe Lehecka, care de asemenea se simte ca acasă în orașul belgian și a avut un program de deschidere satisfăcător cu Jaume Munar și Daniel Altmaier.

Apoi l-a scos din teren și pe Stefanos Tsitsipas în două seturi, doar Marcos Giron opunând mai multă rezistență și egalând setul între timp.

În general, nici Lehecka și nici Bautista Agut nu au permis multe break-uri. În medie, ambii jucători au reușit să obțină mai mult de 70 la sută din puncte după ce au servit.

Există o cotă de 2.25 pentru un tiebreak în finală la Bet365, unde puteți lua un bonus de primă clasă pentru clienții noi.

În plus, meciul va fi transmis în direct pe site gratuit, astfel încât nu este necesar un abonament Sky pentru a urmări meciul.

Lehecka este în față cu o cotă de 1.33, dar Bautista Agut nu este un mare outsider cu o cotă de 3.20. La urma urmei, el a câștigat trei din primele patru meciuri. Cu toate acestea, cehul cu serviciul său puternic s-a impus recent la Beijing.

Miza poate fi dublată la 2.00 pentru victoria fără probleme cu 2:0. Cu toate acestea, prefer varianta cu primul set și succesul meciului, caz în care ar trebui să piardă turul al doilea, o acoperire bună în ochii mei.

În semifinala cu Giron, de exemplu, ar fi fost decisiv. Ultima dată când s-au întâlnit, Lehecka a pierdut primul set, dar apoi a dominat meciul, cu 6-2, 6-1 la 3-6.

Primul serviciu al lui Lehecka face o diferență clară, deși este ceva mai puțin fiabil, doar 51 la sută în acel meci, dar mingile pe care le lovește cu mult risc îi aduc cu încredere punctele în cont, 30 din 36 la Beijing.

De asemenea, el a marcat cu aproximativ zece la sută mai multe puncte de retur și i-a luat spaniolului patru game-uri de serviciu. O calitate care ar putea face diferența și la Antwerp, mai ales în cazul unui tie-break.

Bautista Agut era încă în avantaj la Cupa Davis în urmă cu aproximativ o lună, dar spaniolii au avut un avantaj serios acasă și Lehecka nu a jucat cel mai bun tenis al său, așa că ne putem aștepta la mai mult cu scopul de a câștiga al doilea titlu din carieră.

My Bautista Agut – Lehecka tip

În Antwerp, Lehecka a pierdut un singur game de serviciu și un singur set în patru meciuri, și nu a avut un walkover cu Giron și Tsitsipas. Cu jocul său rapid și puternic, el îl va pune pe Bautista Agut sub o mare presiune.

El a reușit o revenire împotriva spaniolului în ultimul lor duel și ce revenire a fost, o victorie cu 3-6, 6-2, 6-1, venită de la spate. Bautista Agut are o serie puternică de șase victorii la rând în indoor și a cedat doar câteva break-uri la 250, motiv pentru care un pariu pe tiebreak aduce cu siguranță valoare.

Ultimele seturi puternice din duelul direct, forma actuală a lui Lehecka și serviciul mai bun al cehului – aceste lucruri mă conduc la următorul pariu.

Pontul meu Bautista Agut Lehecka: Set 1 & Match Lehecka.

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.