Leverkusen – Frankfurt pont de pariuri, predicție & cote – 19.10.2024 Bundesliga

Home » Leverkusen – Frankfurt pont de pariuri, predicție & cote – 19.10.2024 Bundesliga

Bayer Leverkusen – Eintracht Frankfurt

Conceptul nostru de pariere Leverkusen – Frankfurt este: Ambele echipe vor înscrie – cota 1.57

  • Leverkusen a marcat în fiecare meci de până acum, Frankfurt a reușit această performanță în cinci din cele șase meciuri de campionat
    Omar Marmoush conduce în prezent clasamentul marcatorilor cu opt goluri
  • Leverkusen a primit deja 12 goluri în acest sezon

A șaptea zi din Bundesliga este din nou plină de emoții. Există un meci în special în conferința de sâmbătă pe care întreaga ligă va fi cu ochii pe. De la ora 15:30, Bayer Leverkusen va înfrunta Eintracht Frankfurt acasă, pe BayArena.

Chiar dacă acest meci nu are loc în nocturnă, poziția de start înaintea acestei confruntări seamănă cu un meci de top absolut. Leverkusen intră în joc în poziția neobișnuită de vicecampioni, în timp ce Frankfurt, pe locul al treilea, trebuie să încerce să fure puncte de la campionii în exercițiu și să mențină diferența. O înfrângere ar duce la depășirea Werkself. Așadar, totul este pregătit pentru un spectacol, dar puteți afla care echipă își poate realiza mai bine propriile obiective în joc și va câștiga probabil această confruntare în pontul nostru de pariuri Leverkusen – Frankfurt.

Suntem interesați și de părerea ta. Poate Leverkusen să depășească Frankfurt? Lasă-ne să știm în comentariile de mai jos:

Leverkusen – Frankfurt info

  • Dată și oră: 19.10.2024, 3:30 pm
  • Sediul de joc: BayArena, Leverkusen
  • Competiție: Bundesliga, Ziua 7
  • Transmisie TV/live stream: SKY

Leverkusen Form & Balance Check

După istoricul lor sezon trecut, Leverkusen nu a început la fel de formidabil ca anul trecut, dar au reușit totuși să impresioneze cu câteva performanțe foarte bune. Au obținut trei victorii și două remize în primele șase meciuri, dar seria lor de invincibilitate a fost întreruptă în ziua a doua, când au pierdut cu 3-2 acasă cu RB Leipzig.

Acest număr de puncte îi plasează în prezent pe locul cinci în Bundesliga, la doar trei puncte în spatele liderului din Munchen. În ultimul meci dinaintea pauzei internaționale, Werkself conducea deja cu 2-0 după opt minute, dar o utilizare incredibil de slabă a șanselor a permis echipei promovate din Kiel să egaleze și să fure două puncte de la campionii în exercițiu.

Defensiv prea vulnerabil?

Probabil că ceea ce deosebește cel mai mult performanțele din actualul sezon de cele din ultimul este vulnerabilitatea defensivă pe care Bayer a atins-o în ultimele săptămâni. În timp ce anul trecut au reușit să păstreze o foaie albă de două ori în primele șase meciuri, nu au reușit să facă acest lucru nici măcar o dată până acum în acest sezon.

Ei au încasat cel puțin un gol în fiecare meci de până acum. Cu douăsprezece goluri încasate în meciurile de până acum, Leverkusen are a patra cea mai slabă apărare din campionat. Prin comparație, ei au primit doar șase goluri după șase meciuri în sezonul de campionat

Leverkusen fapte & analiză
  • Locul al cincilea în clasament
  • Ultimul meci 2:2
  • A patra cea mai slabă apărare

W

Frankfurt Form & Balance Check

Nu există nicio îndoială că Frankfurt are o echipă cu calitate. Dar actualul lor început de sezon îi va surprinde chiar și pe cei mai optimiști dintre fani. După ce au pierdut în fața celor de la BVB în meciul de deschidere, au mers mai departe și au rămas neînvinși de atunci. Patru victorii și, cel mai recent, o remiză sunt bilanțul lor în cele cinci meciuri care au urmat. Egalul din ultima zi împotriva recordmenilor de la Munchen a fost o performanță incredibilă a echipei.

Deși Eintracht a fost învinsă de două ori, a reușit să-și păstreze mentalitatea și a obținut un punct în fața liderului campionatului, cu o remiză 3-3. Ei sunt în prezent pe locul al treilea și ar putea chiar să preia ei înșiși conducerea cu o victorie.

Ekitiké x Marmoush

În săptămânile curente, doi bărbați în special sunt foarte importanți pe agenda lui Frankfurt. Hugo Ekitiké și Omar Marmoush se armonizează perfect pe teren și sunt în prezent cel mai bun duo de atacanți din Bundesliga. Ekitiké își ajută în mod repetat partenerul cu driblinguri rapide și creează spații, ceea ce înseamnă că a marcat deja două goluri și și-a creat singur două.

Dar Omar Marmoush se află în aceste săptămâni într-o ligă a sa proprie. Cu opt goluri în șase meciuri, este actualul golgheter al campionatului și și-a ajutat echipa cu alte patru pase decisive. Se pare că forma sa nu se va aplatiza prea curând

Frankfurt fapte & analiză
  • Locul trei în clasament
  • Ultimul meci 3:3
  • O singură înfrângere din primele șase meciuri

W

Leverkusen va începe ca de obicei într-un 3-4-2-1, cu Xabi Alonso probabil fără playmaker-ul Wirtz. Tânărul s-a accidentat în amicalul internațional cu Olanda și un diagnostic mai detaliat va fi anunțat în cursul acestei săptămâni. Dacă nu este apt, Terrier va putea fi titular. În caz contrar, există încă posibilitatea ca Hincapie să treacă în apărarea centrală pentru Andrich.

Nu ne așteptăm la nicio schimbare în efectivul lui Frankfurt. Ei vor începe într-un 4-4-2 și Dino Toppmöller va folosi cel mai probabil aceeași echipă care s-a descurcat fantastic de bine împotriva lui Bayern

Leverkusen – Frankfurt head-to-head & stats

Înfruntarea dintre Bayer 04 Leverkusen și Eintracht Frankfurt a avut loc deja de 80 de ori în fotbalul german. 78 dintre aceste meciuri au avut loc în Bundesliga și s-au întâlnit de două ori în Cupa DFB. Statisticile favorizează cu siguranță Werkself. Viitoarele gazde au câștigat deja de 39 de ori, în timp ce Frankfurt a reușit să câștige doar de 28 de ori. Cele două echipe au remizat doar de 13 ori. Deși Frankfurt a avut avantajul terenului propriu în ultima confruntare, nu a reușit să profite de acest avantaj și a fost învinsă cu 5-1.

Comparație directă (H2H)

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.