Alcaraz – Nadal tip Six Kings Slam 17.10.2024

Home » Alcaraz – Nadal tip Six Kings Slam 17.10.2024

Six Kings Slam în Riyadh, semifinală, joi, 17.10.2024, 19:50

Își întâlnește din nou idolul pe teren. Carlos Alcaraz îl va înfrunta pe Rafael Nadal la turneul demonstrativ de la Riyadh. În timp ce câștigătorul a 22 de turnee de Grand Slam era deja cap de serie pentru semifinale, Alcaraz s-a impus în fața lui Holger Rune în sferturile de finală.

Nu se vor acorda puncte ATP, dar va fi un premiu record. Câștigătorul turneului va lua acasă șase milioane de dolari americani, aproape de două ori mai mult decât la un Grand Slam. În total, fiecare dintre cei șase jucători va primi un bonus frumos de pornire de 1,5 milioane.

Este de înțeles că Nadal nu ar refuza o astfel de invitație cu o lună înainte de finalul carierei sale. Din punct de vedere sportiv, însă, nu cred că are prea multe șanse împotriva tânărului său compatriot. Totuși, și șansele sunt mici. De asemenea, este puțin probabil ca seturile să fie lungi, motiv pentru care am ales cota de 1,52 pentru niciun tiebreak de la NEO.bet.

Nadal a jucat ultimele sale meciuri la Jocurile Olimpice. La Paris, el a pierdut în fața lui Novak Djokovic în turul doi. Este posibil să fie ultimul duel dintre giganți, dacă nu se întâmplă nimic neobișnuit în Six Kings Slam.

Djokovic va suferi probabil următoarea înfrângere în fața lui Jannik Sinner peste doar câteva zile, iar Nadal va eșua în fața lui Alcaraz. Cotele sunt clare, aproape prea mari pentru mine în favoarea lui Alcaraz, căruia i s-a dat 1.10.

Din punct de vedere pur sportiv, meciul este clar, dar poate că casele de pariuri încă mai au îndoieli reziduale cu privire la faptul că Alcaraz va da cu adevărat 100% împotriva idolului său sau dacă vrea să joace ceea ce va fi probabil ultimul său meci cu el

NEO.bet oferă o selecție mai mare pentru acest joc, pe care nu prea mulți furnizori de pariuri chiar îl au în ofertă, deoarece pe hârtie este doar un turneu amical, deși cu premii în bani foarte mari.

Numai bonusul de start este mai mare decât premiul în bani câștigat la Mastersul din Shanghai anul trecut.

Pentru victoria categorică a lui Alcaraz, avem cote puțin peste 1,40, un pariu excelent. Totuși, îmi place și mai mult cota de 1.52 pentru ca tie-break-ul să nu se întâmple.

Pentru că sunt sigur că vom vedea câteva break-uri, în special cele reușite de Alcaraz. Apropo, NEO.bet este unul dintre furnizorii de pariuri fără taxe

Alcaraz a fost lăsat să servească de trei ori împotriva lui Nadal în meciurile oficiale și este în urmă cu 1:2 în duelul direct. În ziua în care a împlinit 18 ani, i s-a permis să joace pentru prima dată cu eroul său din copilărie, în turul doi al Mastersului de la Madrid.

Duelul s-a încheiat cu 6-1, 6-2, iar un an mai târziu, aproape la zi, a obținut singura sa victorie de până acum împotriva jucătorului acum în vârstă de 38 de ani, în sferturile de finală. Între timp, ei s-au înfruntat la Indian Wells și, la fel ca în meciul trei, vedetele au jucat în trei seturi.

Cu toate acestea, ultimul meci a fost acum doi ani și jumătate. Alcaraz s-a dezvoltat considerabil între timp, iar Nadal nu a reușit să se bazeze pe forma sa anterioară la mult-așteptata sa revenire din acest an

În timp ce Alcaraz a câștigat două turnee de Grand Slam și Masters în acest an, precum și alte turnee, Nadal a fost adesea nevoit să renunțe devreme. La Madrid, el a ajuns cel puțin în sferturile de finală, iar la Bastad, în Suedia, a ajuns în finala de 250.

Per total, a cedat mult prea multe game-uri de serviciu în toate turneele, revenirile sale nu au arătat prea rău în ceea ce privește jocul și cifrele, dar de fiecare dată i-au lipsit prea multe pentru a învinge elita mondială.

Iar acum nu a mai jucat un meci de aproximativ trei luni, iar Alcaraz l-a măturat pe Holger Rune de pe teren în cel mai scurt timp. Desigur, Alcaraz a fost și mai motivat împotriva danezului pentru a împărți din nou terenul cu Nadal.

Poate îi vom vedea împreună ca echipă spaniolă de dublu în Cupa Davis, la fel ca la Jocurile Olimpice.

My Alcaraz Nadal tip

Alcaraz și Nadal nu au mai jucat până acum un tie-break, iar seturile au fost în general clare. Din punct de vedere pur sportiv, confruntarea este o afacere clară pentru omul din El Palmar, care are aproximativ jumătate din vârsta sa.

Totuși, victoria cu 2:0 este un pic prea fierbinte pentru cotele destul de mici. În plus, nu știu dacă Alcaraz va da 100% pe toată durata meciului într-o demonstrație împotriva idolului său din tinerețe.

De aceea, prefer să merg un pic mai sus în alegerea cotelor și să optez pentru pariul că tiebreak-ul nu va avea loc. Mă aștept oricum la o mulțime de break-uri.

Alternativ, puteți arunca o privire și la Bet-at-home. Au și ei câteva cote pe meci și un cod voucher Bet-at-home.

Pontul meu pentru Alcaraz Nadal: Fără tiebreak în meci

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.