Ponturi pentru tenis azi 17.10.2024 Meciuri, pronosticuri și pariuri

Home » Ponturi pentru tenis azi 17.10.2024 Meciuri, pronosticuri și pariuri

Ponturi pentru tenis azi – Meciuri azi din 17.10.

Justin Engel a fost eliminat la Almaty, în Kazahstan, dar a luptat bine împotriva jucătorului de top Francisco Cerundolo, câștigând un break pe serviciul argentinianului pentru a câștiga meciul și pierzând în cele din urmă doar în tie-break.

Totuși, eliminarea lui Engel, care abia împlinise 17 ani, de la turneul 250 a fost doar începutul unei cariere promițătoare pentru jucătorul din Nürnberg. În timp ce Cerundolo nu trebuie să joace din nou până în sferturile de finală de vineri, ne vom uita la ultimele meciuri din turul 16 de la Almaty, Stockholm și Antwerp joi

Avem, de asemenea, semifinalele turneului demonstrativ Six Kings Slam din Riyadh. Rafael Nadal, care își va încheia cariera după Cupa Davis, va juca acolo. Participă și Novak Djokovic. Vă vom oferi ponturile pentru pariuri puțin mai târziu, când vor fi definitivate perechile și cotele.

Mă aștept la o dispută destul de clară între Frances Tiafoe și Daniel Evans. Americanul a atras recent atenția cu o ieșire nervoasă la adresa arbitrului după înfrângerea cu Roman Safiullin la Shanghai, dar este într-o formă bună din punct de vedere sportiv.

Evans a coborât vertiginos în clasamentul mondial și nu prea am încredere în el împotriva lui Tiafoe în condițiile hardcourt-ului rapid. Vă voi spune mai jos care vor fi în cele din urmă cotele pentru mine și pe ce alte meciuri mă concentrez

Tennis tips today – 17.10.2024

În Antwerp, Stefanos Tsitsipas servește. Grecul se confruntă cu Thiago Seyboth Wild, care a învins deja alte nume mari în carieră, printre care Daniil Medvedev, și l-a forțat pe Andrey Rublev în setul cinci. Va reuși el să dea lovitura și în fața atenianului cu reverul său cu o singură mână?

Apropo de Rublev, și el este implicat la nivelul 250 după eliminarea timpurie de la Shanghai și va înfrunta un jucător care este destul de departe sub el în clasamentul mondial, dar care i-a dat deja bătăi de cap anul acesta – la Mastersul de la Roma.

Mă aștept la un meci foarte strâns între Miomir Kecmanovic și Nicolas Jarry. Nu ar trebui să fie multe break-uri în acest duel. Jarry în special are un serviciu periculos, în timp ce adversarul său sârb a fost, de asemenea, în formă bună în meciul său de deschidere împotriva lui Cameron Norrie.

Almaty, Stockholm, Antwerp, se joacă mult tenis doar în turneul masculin în aceste zile și mai este și Eva Lys, o norocoasă germancă, care este încă în sferturile de finală ale turneului 500 de la Osaka, dar care va primi mai întâi o pauză bine meritată după victoria sa în trei seturi de joi

Tenis ponturi pentru emisiunea de astăzi: Unde sunt meciurile de pe 17.10?

Sky Sport Tennis transmite în direct cele mai interesante meciuri. Dacă schimbarea între terenuri este prea colorată pentru tine, îți poți deschide un cont de pariuri la Bet365 sau Winamax. Acolo aveți acces live stream la toate meciurile ATP și WTA Tour, chiar dacă nu la o calitate TV perfectă. Cele două site-uri sunt, de asemenea, printre furnizorii de pariuri fără taxe:

Tennis tips today 16.10.: Tiafoe – Evans (16:00)

În jurul US Open Tiafoe atinge forma sa maximă în acest an. A ajuns în finala de la Cincinnati și a fost contracarat doar de colegul și compatriotul său Taylor Firt la New York. L-a învins pe Daniil Medvedev la Laver Cup și a pierdut surprinzător în fața lui Brandon Nakashima la Tokyo.

El a pierdut acum trei din ultimele patru meciuri și conduce duelul cu Evans cu 5:4, câștigând patru din ultimele cinci întâlniri. În general, Evans a ieșit din elita mondială și este acum doar pe locul 180, cu Taro Daniel o tragere la sorți recunoscătoare pentru primul tur.

Cu toate acestea, îl văd într-un dezavantaj clar împotriva lui Tiafoe. Dacă nu aveți încă un cont la Bet365, puteți obține un bonus excelent pentru clienții noi acolo.

Sfatul nostru de expert: Set 1 & Match Tiafoe

Pariuri tenis azi 17.10.: Kecmanovic – Jarry (14:00)

Jarry a fost un fenomen în acest an. A jucat cu cei mai buni din lume la Roma, a ratat la limită titlul, apoi a dispărut în neant. A avut o lungă secvență de eșecuri, pierzând unsprezece din douăsprezece meciuri înainte de a intra în turneul de la Stockholm.

Acolo l-a învins mai întâi pe wildcardul Elias Ymer, iar acum îl va înfrunta pe Kecmanovic, pe care l-a învins ușor anul trecut la Melbourne. De data aceasta, favorit este sârbul, care a jucat un meci puternic împotriva lui Norrie, dar care nu a avut nici cea mai bună fază de tenis din cariera sa în ultima vreme.

Sfatul expertului nostru: Peste 21.5 jocuri

Pariere tenis azi 17.10.: Seyboth Wild – Tsitsipas (18:30)

Seyboth Wild și Tsitsipas joacă joi primul lor duel unul împotriva celuilalt. Brazilianul, care ca și Tsitsipas este cel mai periculos concurent pe zgură, a stăpânit calificările și apoi l-a scos din teren pe Giovanni Mpetshi Perricard.

Tsitsipas este abia la început de drum, ultima dată jucând în optimi la Shanghai, pierzând în fața lui Medvedev în două seturi. El nu a mai reușit să producă niciun moment de glorie din august și a câștigat doar patru meciuri de atunci. Seyboth Wild a pierdut și el în fața lui Medvedev la Shanghai, dar s-a vândut foarte bine cu 5-7, 5-7.

Sfatul expertului nostru: Set câștigat Seyboth Wild

Pariu tenis azi 17.10.: Rublev – Muller (18:00)

E timpul pentru o revanșă! În luna mai, Rublev a suferit o înfrângere în fața lui Muller, una foarte surprinzătoare. Rusul s-a deplasat la eveniment ca proaspăt încoronat campion al Mastersului de la Madrid. Cu toate acestea, moscovitul se luptă cu constanța, ceea ce se datorează și jocului său destul de monoton pe linia de fund, care poate fi anulat ocazional de un adversar cu spirit și o zi foarte bună.

În fața unui Jakub Mensik puternic, Rublev a fost nevoit să-și facă bagajul de tenis imediat după primul meci la Mastersul de la Shanghai, iar la Beijing a trebuit să se retragă și în sferturile de finală. Muller a avut un start ușor la Stockholm împotriva wildcard-ului Leo Borg.

Sfatul expertului nostru: No tiebreak

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.