Engel – Cerundolo pont ATP Almaty 16.10.2024

Home » Engel – Cerundolo pont ATP Almaty 16.10.2024

ATP Turneul din Almaty, Runda a 16-a, Miercuri, 16.10.2024, 08:00

Ne putem aștepta la viitorul tenisului german! Justin Engel, care a împlinit 17 ani în urmă cu doar câteva zile, a obținut prima sa victorie ATP în Almaty, Kazahstan, la prima sa participare. Acum, jucătorul din Nürnberg este deja în optimi de finală la turneul 250.

După mai degrabă necunoscutul Chak Lam Coleman Wong, un alt nume mare așteaptă acum, un jucător care l-a învins deja pe numărul unu german, Alexander Zverev, în acest an.

Cu toate acestea, Francisco Cerundolo nu este la fel de puternic pe hard și abia acum intră în turneu. După prestația sa curajoasă din primul tur, nu mă aștept ca tânărul talent german să fie învins în grabă. Prin urmare, în pontul meu Engel Cerundolo, aleg over 19.5 jocuri de la Tipwin.

După Carlos Alcaraz în 2020, Engel este cel mai tânăr jucător care a câștigat la nivel ATP, un pas special pentru cel mai mare talent al tenisului german în acest moment. El s-a impus cu ușurință în fața lui Wong în două seturi și a avut o zi perfectă, cu un procent de serviciu de 76%.

De asemenea, el a respins nouă din zece mingi de break. Odată cu victoria, el a sărit imediat peste 50 de locuri în clasamentul live, urcând de la 458 la 395. Va merge și mai departe? Cei mai buni furnizori de pariuri, precum Oddset and Co. nici nu exclud complet această posibilitate.

Nu există cote de victorie totală pentru Cerundolo, care este clasat pe locul 31, la urma urmei. În unele cazuri, așteaptă cote de 1,19, iar în cazul unui pariu pe victoria lui Engel, miza ar putea fi quintuplată în caz de succes. Dar fiți atenți, Cerundolo este încă un număr de casă diferit de Wong

The 2:0 pentru favoriți aduce o cotă de 1.54 pe biletul de pariuri la Bet365. Un furnizor de pariuri unde puteți viziona meciul gratuit în live stream și care servește și cote scutite de taxe. Nu sunt complet refractar la cote.

Dar există câteva argumente care mă fac să favorizez un pariu over-match de la Tipwin, partenerul oficial al lui Bayer Leverkusen. În calitate de cap de serie, Cerundolo își va face miercuri prima apariție în Kazahstan, iar Engel are un ușor avantaj de ritm în aceste condiții.

În plus, dreptaciul în vârstă de nouă ani călătorește cu două înfrângeri la rând, după ce a pierdut atât meciul din turul doi cu Karen Khachanov, cât și meciul de deschidere cu Alexander Shevchenko la Shanghai, ambele în două seturi. Marea încredere în sine este puțin probabil să facă parte din joc

Hard court nu este cu siguranță suprafața preferată a celor 31 de jucători din lume. O rată de victorie de mai puțin de 50% și încă foarte puțină experiență din 21 de meciuri în interior. Mai mult, Cerundolo nu câștigă întotdeauna singur punctele.

Oricine a văzut meciul de deschidere al lui Engel știe că, în ciuda debutului său în ATP, acesta nu este nervos și este determinat să câștige meciul. El a fost la fileu de 18 ori împotriva lui Wong, câștigând punctul la unsprezece încercări.

Pe lângă contraatacuri puternice, a avut și o doză bună de spirit, a prezentat stopuri și loburi bune, retururi agresive și nici forehand-urile sale nu au fost lipsite de lungime și viteză

Înainte de victoria de debut de la Almaty, Engel a ajuns până în sferturile de finală ale challengerului de la Villena, unde l-a învins, printre alții, pe un Luca Van Assche nu tocmai necunoscut. A fost campion la turneele mai mici de la Trier, Cap, Villach și Uslar.

Cerundolo a câștigat la Umag, dar a reușit să stabilească doar câteva accente atunci când a trecut de la zgură la hard. La Cupa Davis, el a sărbătorit două victorii împotriva lui Jack Draper și Otto Virtanen, precum și o victorie la Beijing împotriva lui Jakub Mensik și o victorie cu 6-4, 6-4 împotriva lui Casper Ruud la Laver Cup.

În cinci participări recente la turnee, el nu a trecut de turul al treilea, ultimul său succes rapid în două seturi venind la Jocurile Olimpice din iulie, cu o victorie 6-2, 6-1. De atunci, el nu a câștigat un meci în mai puțin de 20 de game-uri

My Angel Cerundolo tip

Ultimele opt meciuri ale lui Cerundolo au ajuns la cel puțin 20 de game-uri, iar el așteaptă o victorie rapidă sub pragul de 19,5 de douăsprezece meciuri. El începe abia acum turneul de la Almaty, după ce a pierdut ultimele două meciuri din China.

Engel a avut o prestație agresivă împotriva lui Wong în primul tur și a arătat, de asemenea, nervi de oțel, respingând nouă din zece șanse de break. Cerundolo ar trebui să ceară mai mult de la el, dar nu mă aștept să facă o descoperire rapidă, având în vedere forma destul de mixtă a lui Cerundolo.

În plus, argentinianul nu se simte la fel de confortabil pe hard ca pe iarbă. Engel va încerca din nou să conducă meciul în propria direcție, cu o bună doză de risc, precum și să ia ritmul din jocul lui Cerundolo cu inteligența sa, ceea ce, din punctul meu de vedere, este exact strategia potrivită împotriva celui de-al 31-lea jucător mondial.

Proaspătul tânăr de 17 ani nu vrea doar să câștige experiență în acest meci…

Pontul meu Angel Cerundolo: Peste 19.5 jocuri

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.