Ponturi pentru tenis azi 15.10.2024 Meciuri, pronosticuri și pariuri

Home » Ponturi pentru tenis azi 15.10.2024 Meciuri, pronosticuri și pariuri

Ponturi pentru tenis azi – Meciuri azi din 15.10.

Se merge în interior pentru vedetele tenisului! Haosul meteorologic nu mai pune bețe în roate planificării turneelor noastre. Nu vor exista întârzieri, dar nici meciuri interesante marți. Vedetele vor juca în turneele de 250 la Stockholm și Antwerp.

Sunt concentrat în special pe turneul din capitala suedeză. Stan Wawrinka și Cameron Norrie se numără printre cei care vor acționa acolo marți. Deși Wawrinka a eșuat devreme la Shanghai, el a jucat două meciuri puternice. În toamna târzie a carierei sale, el vrea să demonstreze încă o dată

La Stockholm nu are un adversar ușor în deschidere, Brandon Nakashima. Norrie a coborât câteva locuri în clasamentul mondial din cauza accidentărilor, dar revine pe teren la Challenger-ul de la Roanne după o pauză de trei luni.

El începe împotriva lui Miomir Kecmanovic în primul tur. Doar patru jucători sunt capi de serie și vor începe în turul doi cel mai devreme miercuri: Andrey Rublev, Casper Ruud, Grigor Dimitrov și Tommy Paul. În sfaturile de tenis de astăzi, ne uităm mai întâi la turul inaugural de la Stockholm și Antwerp

Tenis ponturi de azi – 15.10.2024

Wawrinka, Norrie – nume din tenis pe care fanii le-au mai auzit cu siguranță. La fel ca Borg. Björn Borg nu este doar cel mai de succes jucător suedez din istorie, ci și unul dintre cei mai buni care au pășit vreodată pe teren.

Cariera sa s-a încheiat de mai bine de 30 de ani. Fiul său, Leo, este acum activ. El primește wildcard-uri pentru turneele suedeze 250 de la Bastad și Stockholm, datorită istoriei familiei sale. Numele Borg continuă să umple rândurile, chiar dacă Leo se găsește doar în afara top 500.

Înfruntarea a venit în vară, când a trebuit să joace cu Rafael Nadal. Nu l-am mai văzut pe Nadal împotriva lui Borg decât pe consola de jocuri. Ți-am dat un pariu de succes pe celebrul meci de atunci. Bineînțeles că vreau să mă bazez pe asta astăzi.

De data aceasta, Borg îl înfruntă pe Alexandre Muller. Aș spune că are o tragere la sorți destul de bună. Dar chiar și împotriva francezului, care l-a învins anul acesta, printre alții, pe Rublev, cap de serie numărul unu, este outsider clar la furnizorul de pariuri tradiționale Oddset. Start la analizele individuale ale meciurilor!

Tenis ponturi pentru emisiunea de astăzi: Unde sunt meciurile de pe 15 octombrie?

Aveți mai multe opțiuni pentru a urmări meciurile de la Stockholm și Antwerp. Drepturile de difuzare sunt deținute de Sky Sport Tennis. Sfatul meu special este să urmăriți meciurile la Bet365 sau Winamax. Cu acești furnizori de pariuri, nu numai că obțineți cote scutite de taxe, dar aveți și acces la transmisiuni live ale tuturor meciurilor.

Tennis tips today 15.10.: Wawrinka – Nakashima (12:00)

„Stan the Man” trebuie să joace cu Nakashima în primul tur de la Stockholm, pentru a treia oară în carieră. El a câștigat primele două meciuri împotriva americanului, la Basel în 2022 și la Cincinnati în august 2023. De ambele ori s-a ajuns la setul al treilea. Deși Wawrinka a fost eliminat devreme la Shanghai, el a impresionat și împotriva lui Cobolli, după ce l-a învins pe Giovanni Mpetshi Perricard.

Din cauza unei greșeli fatale a arbitrului de scaun, un break timpuriu a fost făcut doar în setul al treilea, în loc de 15:15 a fost numit un 0:30, dar nimeni nu a observat până la sfârșitul meciului. Nakashima călătorește cu trei înfrângeri din ultimele patru meciuri, dar este în continuare favoritul clar conform cotelor.

Sfatul expertului nostru: Wawrinka va câștiga setul

Pariere tenis azi 15.10.: Borg – Muller (19:20)

În turneele de rang 250 este implicat pe tabloul principal doar dacă obține un wildcard, altfel Borg este implicat doar în turnee mai mici. Anul trecut, el l-a înfruntat pe Laszlo Djere și a fost învins în două seturi. Cu toate acestea, reușise deja să îi ia un set lui Paul cu un an înainte. De asemenea, el a sărbătorit o victorie împotriva lui Elias Ymer la Bastad.

El a câștigat un meci de simplu pentru Suedia în Cupa Davis la mijlocul lunii septembrie și a câștigat două turnee mai mici. Cu toate acestea, Muller nu a arătat o latură rea la Shanghai în ultima vreme, joacă agresiv și are un retur bun. Mă aștept la o diferență clară de clasă.

Sfatul expertului nostru: 2:0 Muller & fără tiebreak

Pariuri tenis azi 15.10.: Norrie – Kecmanovic (14:20)

Nu doar Borg a jucat ultimul său turneu major, ci și Norrie, care a fost apoi încetinit de accidentări. El a revenit în activitate săptămâna trecută la Challenger-ul de la Roanne, unde a ajuns până în sferturile de finală. La Stockholm, el începe împotriva lui Kecmanovic, care este în prezent în căutarea formei.

Mă aștept la un meci în care ambii jucători nu sunt încă în ritm perfect și care se va prelungi puțin. Norrie conduce duelul direct cu 3:0, dar doar duelul de la Paris 2022 s-a terminat repede. De fiecare dată s-a jucat pe suprafețe rapide.

Pontul expertului nostru: Peste 21.5 jocuri

Pariere tenis azi 15.10.: Lehecka – Munar (12:00 pm)

În sfârșit, mai am un meci din Antwerp pentru voi. Jiri Lehecka împotriva lui Jaume Munar, am ales acest duel pentru că avem un duel direct din urmă cu doar o săptămână. Lehecka este omul mai bun pe teren în aceste condiții de hard rapid.

A rezistat în două seturi la Shanghai. Munar a avut probleme în special pe teren închis până acum în carieră, cu o rată de victorii de doar 29,5%. După US Open, spaniolul a preferat inițial din nou zgura, revenind la hard doar la Shanghai. Cu toate acestea, împotriva numărului unu ceh, cu serviciul său puternic, este probabil să se împiedice în Belgia.

Sfatul expertului nostru: Set 1 & Match Lehecka

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.