Sinner – Djokovic tip Shanghai Masters 13.10.2024

Home » Sinner – Djokovic tip Shanghai Masters 13.10.2024

Shanghai Masters, Final, Duminică, 12.10.2024, 10:30 am

Întâlnire supremă în finala de la Shanghai! Jannik Sinner îl înfruntă pe cel mai de succes jucător din sport, Novak Djokovic. Niciunul dintre cei doi jucători nu a cedat în semifinale și s-a impus în două seturi.

Sinner și Djokovic au jucat ultima dată un meci palpitant la Australian Open, în semifinale. A urmat primul triumf de Grand Slam pentru tânărul sud-tirolez, care salută de pe primul loc mondial, unde Djokovic a stat cel mai mult timp, 428 de săptămâni.

În acest meci de top absolut, mă aștept ca principalul favorit să câștige în cele din urmă, iar în pontul meu de pariuri Sinner Djokovic la Bet365 aleg succesul în meci și primul set pentru Sinner

Acesta ar putea fi un alt meci foarte interesant, Sinner împotriva lui Djokovic, ceva ce nu am mai văzut din ianuarie. Înainte de asta, însă, cele două superstaruri ale sportului au jucat mai multe dueluri la rând. Inclusiv la ultima finală ATP.

Dacă Sinner a avut câștig de cauză în faza grupelor la Torino, sârbul s-a impus în finală și a făcut-o într-o manieră categorică, câștigând cu 6-3, 6-3. Nu a fost ziua tânărului din Tirolul de Sud, care apoi nu a lăsat aproape nimic de dorit pe hard.

La șase zile după finala ATP, Sinner l-a învins pe Djokovic în Cupa Davis și apoi în semifinalele Australian Open. Un meci în care Sinner a avut una dintre cele mai dramatice izbucniri de furie, cel puțin după standardele sale.

El a răsturnat foarte ușor o sticlă de apă după ce a pierdut setul al treilea. Clipul circulă și astăzi pe net. Unul dintre puținele momente în care Sinner arată o emoție negativă într-un meci

Mentalitatea mea este cel mai mare punct forte al său. Întotdeauna reușește să se reconcentreze la fiecare punct și nu își pierde niciodată calmul.

Este mai calm decât orice alt jucător din circuit, mai ales când vine vorba de mingi de break, și are cel mai bun rating sub presiune din circuit, cu 257,1. El respinge 73,2% din punctele de break împotriva sa.

De altfel, el a pierdut un singur game de serviciu împotriva lui Tomas Martin Etcheverry la Shanghai. Omul care își urmărește adversarii pe teren cu schimbări precise de direcție și care câștigă rapid puncte va fi din nou o adevărată provocare pentru „Djoker”.

Creatorii de cote sunt de acord. Oddset oferă în jur de 1.45 pentru victoria lui Sinner, în timp ce Djokovic pornește ca un outsider în intervalul 2.70, deși doar ca unul ușor.

Eu mă aștept ca italianul să câștige, dar cotele sunt prea mici pentru mine. În schimb, am pus ochii pe victorie cu o victorie în primul set la Bet365. Furnizorul de pariuri oferă 1.69 fără taxe pentru acest lucru.

La urma urmei, Sinner a câștigat trei din ultimele patru meciuri și simt că a devenit și mai puternic în acest an, ceea ce nu este o mare surpriză. La vârsta de 23 de ani, el este încă în faza de dezvoltare. Au existat sfaturi de la Djokovic, printre alții.

Privind retrospectiv, regretă că l-a sfătuit pe tânărul Sinner să „își facă jocul mai imprevizibil/versatil”? De fapt, acesta este unul dintre domeniile în care Sinner a mers mai departe, unul dintre multe.

Statisticile simple sunt, de asemenea, impresionante în 2024. 48 de meciuri pe teren dur, dintre care 45 le-a câștigat. În acest an, el a pierdut doar în fața lui Carlos Alcaraz la Indian Wells și Beijing și în fața lui Andrey Rublev în sferturile de finală de la Montreal, unde nu a fost foarte în formă

Djokovic a jucat primul său turneu de la US Open și între timp a jucat un singur meci de Cupa Davis pentru Serbia, un amical cu 6-0, 6-1 cu Ioannis Xilas.

A întâmpinat mai multă rezistență la Shanghai, dar până acum doar Jakub Mensik a reușit să îi ia un set.

De altfel, v-am recomandat un pariu de peste 19,5 game pentru acest meci în pronosticul meu corespunzător partidei. De asemenea, v-am oferit același pariu în pontul meu Sinner Machac. Și aici, am avut instinctul corect. Sinner avea nevoie de 22 de jocuri pentru decizie.

Cu toate acestea, piața over-games nu este foarte tentantă de această dată, deoarece bookmakerii nu sunt favoriți.

Alex Michelsen, Flavio Cobolli, Roman Safiullin, Jakub Mensik și Taylor Fritz – Djokovic nu a fost nevoit încă să scoată din joc numele cu adevărat mari. În unele seturi a fost foarte șubred uneori, mai ales când adversarii săi au lovit în mod regulat loviturile lor ofensive

My Sinner Djokovic tip

Sinner a câștigat trei din ultimele patru meciuri împotriva lui Djokovic și a devenit și mai puternic în acest an. La fel ca Sinner, Djokovic joacă un turneu puternic la Shanghai, dar nu a avut mulți adversari puternici.

Adversarul său din finală are un palmares aproape impecabil pe hardcourt și, de asemenea, a început mereu bine șapte din ultimele opt meciuri, câștigând primul set. Cred că nivelul său de joc este în prezent peste cel al lui Djokovic, fie că este vorba de serviciu, mentalitate, agilitate…

Sinner nu lasă nimic la voia întâmplării, trece direct la ofensivă atunci când adversarul său devine prea scurt, dar stăpânește și raliurile lungi și, datorită sfaturilor lui Djokovic, rupe uneori ritmul raliului pe neașteptate.

Sunt convins că mâine îi va arăta veteranului limitele sale…

Sfatul meu Sinner Djokovic: Set 1 & Match Sinner

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.