Ponturi pentru tenis azi 12.10.2024 Meciuri, pronosticuri și pariuri

Home » Ponturi pentru tenis azi 12.10.2024 Meciuri, pronosticuri și pariuri

Ponturi pentru tenis azi – Meciuri azi din 12.10.

Sensații și surprize în Shanghai! La unul dintre ultimele turnee de tenis ale anului, nu totul merge conform planului pentru unul sau doi jucători, ceea ce îl face scena perfectă pentru mulți outsideri.

Ei bine, bineînțeles că Jannik Sinner reușește o explozie, nimic altceva nu era de așteptat de la numărul 1. În mod clar, el are în vedere finala și vrea să se impună cu ușurință în fața adversarului său care sună simplu

Dar atenție, Carlos Alcaraz a învățat deja la Shanghai ce se poate întâmpla. Așadar, deși ne sunt prezentate două semifinale de primă clasă în ponturile noastre de tenis de astăzi, mă uit și la Wuhan.

Aici, am ajuns, de asemenea, la runda de top patru și, deloc surprinzător, totul aici este de fapt concentrat pe Aryna Sabalenka câștigătoare a turneului. Vor reuși cele trei rivale ale sale să împiedice acest lucru?

În orice caz, se anunță o sâmbătă extrem de interesantă pentru toți fanii tenisului. Un motiv suficient pentru a vă informa pe wettfreunde.net cu sfaturi scurte și clare cu privire la pariurile care ar putea fi potrivite aici!

Tenis ponturi azi – 12.10.2024

Jannik Sinner vrea să câștige următorul său Masters! Potrivit caselor de pariuri, el are cele mai mari șanse de a ajunge în finală. Tot ce trebuie să facă pentru a ajunge în finală este să-l țină la distanță pe Tomas Machac.

Atingerea semifinalelor a fost o luptă grea pentru Novak Djokovic. El a pierdut deja ceva energie, dar sâmbătă va trebui să se mobilizeze pentru a-l trimite acasă pe Taylor Fritz.

La Wuhan, titlul nu poate merge decât la Aryna Sabalenka. Cu toate acestea, belarusa va înfrunta probabil cel mai puternic adversar în turul celor mai bune patru: Coco Gauff din SUA!

Campioana olimpică Zheng Qinwen va înfrunta în semifinale o compatrioată, Wang Xinyu. Poate favorita să se impună cu ușurință în acest meci?

Tenis ponturi astăzi: Unde sunt meciurile de pe 12 octombrie?

Din păcate, acoperirea TV gratuită nu este garantată pentru Mastersul din Shanghai, dar cel puțin turneul nu este disponibil doar prin streaming. Dacă aveți un abonament Sky, vă puteți aștepta la numeroasele raliuri ale celor mai buni. Același lucru este valabil și pentru turneul feminin Wuhan Open

Tennis tips today 12.10.: Jannik Sinner – Tomas Machac (09:00)

David Goffin a câștigat deja patru meciuri la Shanghai, învingându-i pe James Duckworth, Lorenzo Musetti, Marcos Giron și Alexander Zverev. Strong: A revenit de la 1-6 în primul set în fața lui Musetti și Giron.

Duelurile cu Taylor Fritz au fost cu mult timp în urmă, în 2019 și 2021 s-au înfruntat, uneori a câștigat unul, apoi celălalt. 1.15 la 5.00, este americanul care este în avantaj astăzi, conform cotelor. Fritz este în formă maximă, câștigând categoric împotriva lui Terence Atmane, Yosuke Watanuki și Holger Rune.

Sfatul expertului nostru: Set victorie Machac

Pariere tenis azi 12.10.: Novak Djokovic – Taylor Fritz (13:00)

A fost cât pe ce! Novak Djokovic a trișat până în semifinale cu o victorie cu 6-7, 7-1, 6-4 în fața lui Jakub Mensik, fiind aproape să piardă în fața lui Alex Michelsen (7-6, 7-6) la start. Cu toate acestea, victoriile sale împotriva lui Fabio Cobolli și Roman Safiullin au fost ambele autoritare. El îl va întâlni sâmbătă pe Taylor Fritz pentru a zecea oară.

Recordul: 9:0 în favoarea lui Djoker! Asta explică de ce este și de această dată în avantaj, cu cote de 1,35 la 3,00. Fritz nu a pierdut încă niciun set la Shanghai. După o victorie muncită cu 7-6, 7-6 în fața lui Terence Atmane, el i-a învins pe Yosuke Watanuki, Holger Rune și David Goffin cu doar 17 game-uri înainte de final.

Sfatul expertului nostru: Set câștigat Fritz

Pariere tenis azi 12.10.: Aryna Sabalenka – Coco Gauff (09:45)

Sâmbătă se va juca o finală anticipată între Aryna Sabalenka și Coco Gauff! Favorită, Sabalenka este ușor favorită cu o cotă de 1.55 la 2.35, a pierdut singurul set împotriva Julijei Putinzewa.

Ea nu a avut până acum cele mai dificile adversare, a fost altfel cu Gauff? Wiktorija Tomowa, Marta Kostjuk și Magda Linette au fost învinse, americanca cedând doar două break-uri în tot turneul.

Pontul expertului nostru: 3 seturi

Pariere tenis azi 12.10.: Zheng Qinwen – Jasmine Paolini (13:00)

Un duel complet chinezesc între Zheng Qinwen și Wang Xinyu. Campioana olimpică Zheng este favorită cu o cotă de 1.20 la 4.20 și are în spate două meciuri senzaționale în trei seturi cu Leylah Fernandez și Jasmine Piolini.

Wang, pe de altă parte, a surprins cu o victorie fără probleme în fața Jessicăi Pegula, dar a trebuit să lupte cu atât mai mult în sferturile de finală cu Ekaterina Alexandrova la 4-6, 7-6, 7-6. Dacă nu ar fi făcut șase duble greșeli, probabil că ar fi câștigat la o diferență mai mare.

Sfatul expertului nostru: Set câștigat Wang

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.