Sinner – Medvedev tip Shanghai Masters 10.10.2024

Home » Sinner – Medvedev tip Shanghai Masters 10.10.2024

ATP Masters în Shanghai, sferturi de finală, joi, 10.10.2024, 09:10

Bine ați venit la confruntarea cu numărul 14! Vom asista la o finală timpurie în runda celor mai buni opt la Mastersul de la Shanghai, când Jannik Sinner și Daniil Medvedev se vor întâlni joi – pentru a cincea oară în acest an.

Cum sud-tirolezul este numărul 1 mondial, el va trebui să facă față presiunii de a fi favorit.

În pontul meu Sinner Medvedev, vă voi spune acum de ce înclin spre un meci foarte strâns și, prin urmare, favorizez pariul pe cel puțin un tiebreak

Cumva nimic nu-l poate zdruncina! Jannik Sinner continuă să zboare până în 2024, fără să lase aproape nimic să-l oprească. Aproape că nu mai poate număra titlurile, înfrângerile sunt extrem de rare.

După ce a pierdut finala de la China Open în fața lui Carlos Alcaraz, un lucru ușor de observat în 2024, el vrea acum să fie din nou în top la un mare Masters, la Shanghai.

După ce a început turneul cu o victorie rapidă 6-1, 6-4 împotriva lui Taro Daniel, câteva probleme au venit ca o surpriză. Tomas Martin Etcheverry i-a prezentat lui Sinner un adevărat test.

Favoritul s-a impus cu 6-7, 6-4, 6-2, devenind un pic mai încrezător cu fiecare raliu. În optimi, sud-tirolezul și-a luat revanșa în fața celui care îl eliminase în premieră la Shanghai în 2019

6-4, 7-6, Sinner a trebuit să lupte din greu împotriva lui Ben Shelton pentru a părăsi terenul ca învingător în cele din urmă. El a respins toate cele șapte șanse de break ale americanului, dar a avut doar una singur, pe care a valorificat-o.

În timpul Mastersului, adversarul său a reușit un singur break, ceea ce vorbește clar în favoarea faptului că Sinner are întotdeauna totul sub control. Oricine câștigă 87% din puncte pe primul serviciu știe exact unde se află punctul său forte.

Italianul va avea nevoie de acest lucru și în sferturile de finală, deoarece ar trebui să-l cunoască pe Daniil Medvedev pe dinafară. Cei doi s-au întâlnit de 13 ori în mod direct, rusul având doar un avans de 7:6

Dar: Păcătosul recuperează rapid, șase din ultimele șapte meciuri i-au revenit! El a sărbătorit trei victorii în 2024 și este interesant că el și Medvedev s-au înfruntat în trei din cele patru Grand Slam-uri.

Cu toate acestea, deoarece el este acum numărul 1 mondial, casele noastre de pariuri îl favorizează oricum. Dacă vă gândiți la un pariu câștigător, rețineți că media cotelor este de 1,35 la 3,10.

Cum se va descurca Medvedev la Shanghai? La US Open, rusul a fost învins de Sinner în patru seturi în sferturile de finală și a pierdut atât în fața lui Ben Shelton, cât și a lui Frances Tiafoe la Cupa Laver ulterioară, după ce a preluat conducerea.

În China, rusul a ajuns măcar în semifinale, dar nu a avut nicio șansă în fața lui Alcaraz. Și acum Shanghai, turneul pe care l-a câștigat în 2019. Desigur, Medvedev nu joacă cu o încredere reală în aceste zile

7-5, 7-5 împotriva lui Thiago Seyboth Wild, 5-7, 6-4, 6-4 împotriva lui Matteo Arnaldi și 7-6, 6-3 împotriva lui Stefanos Tsitsipas? Doar prestația sa împotriva grecului a fost suficient de solidă pentru a fi criticată.

A fost cel mai bun meci al său din turneu, iar 83% din punctele câștigate pe primul serviciu au fost deosebit de plăcute. Arnaldi și Wild au avut unsprezece șanse de break între ei, în timp ce Tsitsipas a avut doar una.

Așadar, Medvedev s-a îmbunătățit în mod clar, singura întrebare care se pune acum este dacă acest lucru va fi suficient pentru a-l învinge pe actualul său adversar. Incredibil, dar adevărat: nu a fost niciodată suficient pentru a câștiga un titlu în acest an

Păcătosul meu Medvedev pont

Sinner adoră acum să joace împotriva lui Medvedev, ceea ce explică de ce sud-tirolezul este favorit. Desigur, viitorul său adversar este unul pe care nu trebuie să-l subestimezi niciodată.

Ultimele două meciuri s-au desfășurat în nouă seturi, ceea ce arată cât de strâns este aici. Acesta este un alt motiv pentru care am decis să pariez pe un meci strâns și să spun:

A tie-break is in!

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.