Frankfurt – Bayern ponturi de pariuri, predictii & cote – 06.10.2024 Bundesliga

Home » Frankfurt – Bayern ponturi de pariuri, predictii & cote – 06.10.2024 Bundesliga

Eintracht Frankfurt – Bayern Munchen

Tipul nostru de pariere Frankfurt – Bayern este: Ambele scoruri & peste 2.5 goluri – cotă 1.62

  • Din ultimele douăsprezece dueluri, de unsprezece ori ambele au marcat, de zece ori peste 2.5 goluri
  • Frankfurt a marcat șapte din ultimele opt meciuri
  • Au fost marcate cel puțin cinci goluri în toate meciurile Bayern League din deplasare

După o săptămână intensă în Anglia pentru ambele echipe, duminică se revine la acțiunea din Bundesliga. A doua clasată, Frankfurt, va primi vizita liderului Munich la Deutsche Bank Park. Va fi interesant de văzut cum se comportă cele două echipe, care sunt ambele într-o formă foarte bună. Aflați cine ar putea ieși învingător în această confruntare din fruntea clasamentului în pontul nostru detaliat de pariuri Frankfurt – Bayern.

Bayern a suferit recent prima înfrângere în 41 de meciuri invincibile în grupele Ligii Campionilor la Villa Park. A fost, de asemenea, prima lor înfrângere din acest sezon sub conducerea antrenorului Vincent Kompany. Frankfurt, pe de altă parte, vine în meciul de top cu o victorie împotriva Besiktas Istanbul. Ca urmare, Frankfurt adună primele trei puncte în noul sistem de campionat și se află acum pe locul șapte.

Lăsați-ne să vă aflăm pronosticurile pentru acest meci în comentariile de mai jos

Frankfurt – Bayern info

  • Dată & Ora: 06.10.2024, 17:30 hrs
  • Sediul de joc: Deutsche Bank Park, Frankfurt
  • Competiție: Bundesliga, Ziua 6
  • Transmisie TV/live stream: DAZN

Frankfurt Form & Balance Check

Frankfurt nu are nimic de ascuns înaintea meciului de top cu Bayern. Eintracht a pierdut ultima dată cu Dortmund în prima zi de campionat, urmată de patru victorii. Cea mai recentă a fost victoria cu 4:2 împotriva nou promovatei Holstein Kiel. Un motiv pentru ofensiva puternică a lui Frankfurt este, desigur, Omar Marmoush. Cel mai bun marcator al lui Eintracht a contribuit deja cu nouă goluri la cele unsprezece goluri marcate de Eintracht. Cu 68 de minute pe gol, el are, de asemenea, o rată de goluri mai bună decât Harry Kane la celălalt capăt

Eagles câștigă împotriva Eagles

În Europa League, echipa a câștigat cu 3:1 în fața lui Besiktas Istanbul, performanța remarcabilă a portarului Kaua Santos de la Frankfurt nefiind trecută cu vederea. În prima repriză, acesta a apărat mai întâi un penalty de la fostul jucător al lui Dortmund, Ciro Immobile, iar apoi jucătorul de 21 de ani a continuat să răzbată tot ce venea pe poartă. El a fost învins o singură dată, în minutul 93. Acest meci îi va da cu siguranță multă încredere, de care va avea nevoie și în fața ofensivei lui Bayern, care s-a lovit și de un Emi Martinez foarte bun în Liga Campionilor.

SGE marchează cel mai des acasă împotriva lui Bayern

Frankfurt, împreună cu Borussia M’Gladbach, îi provoacă cele mai multe înfrângeri în deplasare lui Bayern, 24 în total. De asemenea, ei sunt responsabili pentru faptul că Bayern a pierdut două din cele patru meciuri din acest secol la o diferență de patru goluri. Aflați într-o serie de patru victorii consecutive în Bundesliga, ei vor face tot posibilul pentru a supăra Bayern încă o dată.

Frankfurt fapte & analiză
  • Seria de victorii de patru meciuri
  • A marcat în ultimele șapte din opt meciuri
  • Acasă la adversarii de temut ai lui Bayern

W

Bayern Form & Balance Check

După primele trei meciuri în deplasare, Bayern vine la Frankfurt cu un bilanț istoric în Bundesliga de nouă puncte și +11 goluri. Vincent Kompany ar putea deveni doar al doilea antrenor al lui Bayern care câștigă primele patru meciuri din Bundesliga în deplasare, primul fiind Ottmar Hitzfeld în 1998. Recordul este deținut de un fost antrenor al adversarilor de astăzi, Ivan Horvat în 1964 (5).

CL serie de break-uri ale lui Bayern

În afară de recordul solid înregistrat în deplasare în campionat, Bayern a suferit recent un eșec în campionat și în Liga Campionilor. În timp ce săptămâna trecută a reușit doar o remiză acasă împotriva campioanei în exercițiu, Leverkusen, Bayern a suferit o înfrângere istorică în primul eșalon. După 41 de meciuri fără înfrângere în faza grupelor, ei au pierdut în fața lui Aston Villa. Unul dintre motive a fost portarul Emiliano Martinez, campionul mondial în exercițiu, care a reușit să păstreze un „clean sheet”. Jhon Duran a marcat apoi în minutul 79 cu un lob superb de la 35 de metri, ceea ce înseamnă că Villa are acum două victorii din două meciuri. Bayern va face tot ce îi stă în putință pentru a reveni rapid pe drumul victoriei

Bayern invincibil împotriva vicecampioanei

Bayern nu a mai pierdut niciunul dintre ultimele 17 meciuri din Bundesliga împotriva vicecampioanei de la înfrângerea cu 4-1 suferită la Wolfsburg în ianuarie 2015. Ei au înregistrat unsprezece victorii și șase egaluri în acest proces. În plus, cele două cluburi sunt pe primul și al doilea loc în clasament pentru prima dată din aprilie 1994.

Bayern facts & analysis
  • 17 meciuri la rând fără înfrângere împotriva echipelor de pe locul doi
  • Trei victorii la rând în deplasare în campionat
  • A marcat în ambele reprize în patru din cele cinci meciuri de campionat

W

Bayern se va alinia din nou în 4-2-3-1-ul încercat și testat al lui Vincent Kompany în Bundesliga. Mai presus de toate, instabilitatea defensivă din sezonul precedent a fost mult îmbunătățită. După înfrângerea din Liga Campionilor, echipa va roti cu siguranță din nou. Totuși, un jucător care va trebui cu siguranță înlocuit este Jamal Musiala. Driblerul rapid va lipsi pentru o perioadă nedeterminată din cauza unei dureri la șold și rămâne de văzut cine îl va înlocui. Alte absențe sunt Sven Ulreich (suspendat de instanța sportivă), Tarek Buchmann (restanțe la antrenamente), Hiroki Ito (fractură de metatars), Josip Stanisic (ruptură ligament lateral genunchi) și Sacha Boey (ruptură menisc).

Ca și FCB, Eintracht cu Dino Toppmöller se va baza tot pe un 4-2-3-1, echipa din Frankfurt așteptând în special revenirea lui Hugo Ekitike, deși rămâne de văzut dacă acesta va începe de la început. Kevin Trapp (accidentat la coapsă) și Oscar Højlund (fractură de metatarsian) sunt în continuare absenți cunoscuți pentru Eintracht

Frankfurt – Bayern cap la cap & statistici

În 116 meciuri disputate până acum, echipele s-au întâlnit de 106 ori în Bundesliga, de șase ori în Cupa DFB și de patru ori în Europa League. Bayern s-a impus de 63 de ori, iar Frankfurt de 30 de ori. Au existat și 23 de remize. Bilanțul golurilor este de 237:151 în favoarea campionilor record. Aceasta înseamnă că Bayern marchează în medie două goluri, în timp ce Frankfurt marchează de 1,3 ori

Comparație directă (H2H)

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.