St. Pauli – Mainz pont, predictie & cote – 05.10.2024 Bundesliga

Home » St. Pauli – Mainz pont, predictie & cote – 05.10.2024 Bundesliga

FC St. Pauli – FSV Mainz 05

Pauli – Mainz pontul nostru de pariuri este: Șansă dublă: X/Mainz – cotă 1.55

  • Mainz este neînvinsă în șapte meciuri în deplasare în acest sezon și în toate competițiile
  • St. Pauli nu a câștigat încă un meci acasă
  • Mainz are patru puncte din două jocuri în deplasare, St. Pauli are un punct din două jocuri acasă

W

Un meci de top oarecum diferit ne așteaptă în cea de-a șasea zi, între FC St. Pauli și FSV Mainz 05, în Bundesliga. În clasament, acest duel înseamnă locul 14 împotriva locului 12. După ce FC St. Pauli a obținut primele trei puncte ale sezonului la sfârșitul săptămânii trecute, echipa din Hamburg va încerca, în mod firesc, să construiască pe această bază acasă.

FSV Mainz 05, pe de altă parte, a fost învinsă de Heidenheim și nu a reușit să înscrie un gol pentru prima dată în acest sezon. Ambele cluburi au o singură victorie în acest sezon și vor spera, bineînțeles, să obțină o nouă victorie. Ne așteptăm la un meci foarte strâns, deoarece ambele echipe nu-și vor da nimic una alteia. Află cine va ieși învingător din această confruntare în pontul nostru de pariuri St. Pauli – Mainz.

Cine credeți că va câștiga? Nu ezitați să vă scrieți propriul pronostic în comentariile de mai jos:

St. Pauli – Mainz info

  • Dată & Ora: 05.10.2024, 18:30 hrs
  • Locație: Millerntor Stadium, Hamburg-St. Pauli
  • Competiție: Bundesliga, ziua 6
  • Transmisie TV/live stream: Sky

St. Pauli Form & Balance Check

După o victorie surprinzătoare în deplasare cu SC Freiburg, FC St. Pauli pare să fi ajuns în sfârșit în Bundesliga. După patru meciuri în care au marcat un singur gol, cei din Hamburg și-au arătat forța ofensivă împotriva Freiburgului. Pauli a preluat conducerea în minutul 12 cu un gol marcat de Elias Saad. În minutul 41, Vicenzo Grifo, specialistul în faze fixe, de obicei foarte încrezător, a ratat un penalty. Acest lucru i-a dat un nou impuls lui Pauli, care a făcut 2-0 chiar înainte de pauză.

În repriza a doua, paulienii au avut noroc de două ori, deoarece două goluri ale SC au fost anulate de VAR. În minutul 72, Elias Saad a marcat pentru 3:0, completându-și dubla. Ca urmare, Pauli a sfârșit prin a obține primele trei puncte și toate cu doar 26,7% posesie în întregul joc

Ruperea blestemului golului?

Înainte de ultimul meci de la Freiburg, lipsa de goluri a lui FC St. Pauli a fost o mare problemă. Rămâne întrebarea dacă meciul cu Freiburg a rupt acum nodul și dacă ofensiva este cu adevărat pornită.

Pentru că un lucru este cert, Pauli încă nu a marcat niciun gol acasă. Ceea ce ar trebui să le dea speranțe, Mainz a încasat un gol în fiecare dintre ultimele zece meciuri. Va fi interesant de văzut dacă echipa din Hamburg poate acum să meargă cu adevărat în fața publicului de acasă.

St. Pauli fapte & analiză
  • Încă fără gol acasă
  • Primul punct marcat acasă
  • Bucurați de prima victorie și de publicul de acasă

W

Mainz Form & Balance Check

FSV Mainz 05 a fost învinsă săptămâna trecută acasă pentru a doua oară în acest sezon. Vizitatorii au fost 1. FC Heidenheim, care a preluat conducerea cu 1-0 prin Pieringer după doar 15 minute. FSV a slăbit apoi după puțin sub 30 de minute, când Hanche-Olsen a fost eliminat cu un cartonaș galben. În general, lui Mainz i-a lipsit foarte puternicul și creativul Nadiem Amiri, care a fost suspendat de la meciul cu Augsburg.

FC Heidenheim a slăbit apoi în a doua repriză în minutul 80, dar câteva minute mai târziu Jan Schöppner a marcat în minutul 86 pentru a face scorul final 2:0. În cele din urmă, a fost o performanță slabă a lui Mainz, care nu a putut să-și construiască pe forma lor puternică în a doua jumătate a sezonului, după cinci meciuri cu cinci puncte

Continuă seria de invincibilitate?

Lumina de speranță pentru Mainz este seria de meciuri fără înfrângere în deplasare, care continuă din martie, după 1:8 la Munchen. După acel meci, următoarele șapte partide în deplasare au fost fără înfrângere, cu patru egaluri și trei victorii. Cel mai recent în acest sezon, FSV a marcat trei goluri în ambele meciuri din deplasare (Augsburg și Stuttgart). Rămâne de văzut dacă Mainz va fi capabil să joace la punctele sale forte în deplasare împotriva unei echipe de Hamburg motivate

Mainz facts & analysis
  • Șapte meciuri fără înfrângere în deplasare
  • A primit întotdeauna cel puțin un gol în ultimele zece meciuri
  • Șase goluri în două meciuri în deplasare în acest sezon

W

FC St. Pauli continuă să se bazeze pe sistemul 3-4-3 încercat și testat, care este conceput pentru o apărare bine organizată și un joc de tranziție rapidă prin flancuri. Cei trei fundași oferă echipei siguranță defensivă, în timp ce extremele joacă un rol important atât în apărare, cât și în atac. Cu toate acestea, în ultimele meciuri, ofensiva în special a luat avânt, ceea ce se reflectă într-o amenințare cu gol semnificativ mai mare. Sören Ahlers va lipsi în continuare din cauza problemelor la genunchi.

FSV Mainz va juca din nou într-un sistem 3-4-2-1. Presiunea ridicată și abordarea agresivă a lui Mainz ar trebui, de asemenea, să pună adversarii de la St. Pauli sub presiune și să le pună probleme. Mainz se poate aștepta la puternicul Amiri, care va reveni pe teren după suspendarea cu galben-roșu și va îmbunătăți din nou jocul lui Mainz. Cu toate acestea, Mainz va trebui să se descurce fără Hanche-Olsen din cauza suspendării sale cu galben-roșu în meciul cu Augsburg

St. Pauli – Mainz cap la cap & statistici

Cele două echipe s-au întâlnit de 26 de ori în total. 20 dintre ele în Liga 2. În total, Pauli a ieșit învingătoare de nouă ori, zece meciuri s-au încheiat la egalitate, iar Mainz a câștigat șapte partide. Cu siguranță va fi un alt meci strâns, dar noi pariem pe o remiză sau o victorie pentru Mainz

Comparație directă (H2H)

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.