Union Berlin – Dortmund pont, predictie & cote – 05.10.2024 Bundesliga

Home » Union Berlin – Dortmund pont, predictie & cote – 05.10.2024 Bundesliga

Union Berlin – Borussia Dortmund

S pontul nostru de pariuri pe Union Berlin – Dortmund este: Dortmund câștigă – cota 2.15

  • Pariul ar fi funcționat în ultimele trei meciuri
  • Dortmund a marcat unsprezece goluri în ultimele două meciuri
  • BVB a câștigat trei din ultimele cinci meciuri de campionat

După o săptămână internațională interesantă în Anglia, echipele germane își continuă campania din Bundesliga în acest weekend. Programul este strâns și nu lasă loc de eroare. A șasea zi de campionat din prima ligă este deja în desfășurare, iar primele modele încep să apară. Una dintre participantele la Liga Campionilor, Borussia Dortmund, trebuie să se deplaseze în capitală pentru a înfrunta sâmbătă după-amiază pe Union Berlin în cadrul conferinței.

Gazdele au avut un start solid și sunt cunoscute pentru fotbalul compact defensiv. BVB trebuie să găsească cumva o cale prin acest bastion defensiv, iar marți seara a demonstrat că atacul este capabil să facă acest lucru. Puteți afla care echipă are cărțile mai bune aici, în pontul nostru de pariuri Union Berlin – Dortmund.

Suntem interesați și de părerea ta. Cine va câștiga această confruntare? Lasă-ne să știm în comentariile de mai jos:

Union Berlin – Dortmund info

  • Date & Time: 05.10.2024, 15:30 hrs
  • Sediul de joc: Stadion An der Alten Försterei, Berlin
  • Competiție: Bundesliga, ziua 6
  • Transmisie TV/live stream: Sky

Union Berlin Form & Balance Check

După ce a experimentat întreaga forță a triplei greutăți în sezonul trecut, Union și-a stabilit obiectivul simplu de a asigura retrogradarea cât mai curând posibil în acest sezon și, dacă este posibil, să caute mai sus în clasament. Până acum, ei au avut un început de sezon foarte reușit. În primele patru meciuri, au obținut două victorii și două egaluri, înainte de a suferi primul eșec la sfârșitul săptămânii trecute, când au primit un gol în minutele 90 și 6, suferind prima înfrângere a sezonului, cu 1-0.

Cu toate acestea, berlinezii nu trebuie să fie dezamăgiți. Ei se află în prezent pe locul nouă în clasament cu opt puncte și sunt încă la o distanță izbitoare de eșaloanele superioare, din care fac parte adversarii lor viitori.

Minimalist

Echipa lui Bo Svensson este acum cunoscută pentru mentalitatea sa muncitoare, dar și pentru fotbalul său defensiv incredibil de stabil. Chiar și împotriva echipelor mari, Irons reușesc întotdeauna să rămână compacți și concentrați, făcându-și adversarii de-a dreptul disperați.

În acest sezon, ei au o diferență de goluri de 4:3 după cinci meciuri, ceea ce îi face echipa care a marcat cele mai puține goluri pe meci în acest sezon. Cel mai bun rezultat a fost o victorie cu 2:1 împotriva TSG Hoffenheim, în rest Union nu a marcat niciodată mai mult de un gol.

Union Berlin facts & analysis
  • locul nouă în clasament
  • Ultimul meci pierdut 0:1
  • O înfrângere în ultimele cinci meciuri

Dortmund Form & Balance Check

Dortmund a avut un sezon foarte dezamăgitor în campionat și a vrut să evite cu orice preț un tipar similar în sezonul actual. Până în prezent, ei par să realizeze acest obiectiv destul de bine, dar competiția este, de asemenea, incredibil de puternică în acest an.

Au câștigat trei din primele cinci meciuri de campionat, au remizat unul și au suferit o înfrângere clară și dominantă cu 5-1 în fața lui VfB Stuttgart. Acest număr de puncte îi plasează în prezent pe locul cinci în clasament, la trei puncte în spatele liderului din München.

Demonstrație de putere

În timpul săptămânii, BVB a trebuit să joace în Liga Campionilor. Celtic Glasgow îi aștepta acasă, în Signal Iduna Park. Meciul a început devreme și toți cei prezenți și-au dat seama după primele minute ce meci nebun îi aștepta. Scorul a fost de 1:1 după doar nouă minute, după care Borussia, în special prin golgheterul Karim Adeyemi, care a marcat trei goluri, a mărit presiunea și a intrat la pauză cu un avantaj de 5:1.

Cu toate acestea, Adeyemi însuși a trebuit să iasă accidentat în a doua repriză și este puțin probabil să joace în meciul următor. Apoi, Dortmund a luat-o mai ușor în a doua repriză de 45 de minute, a marcat încă două goluri și a încheiat această seară magică din Liga Campionilor cu o victorie 7:1. Această amenințare ofensivă va fi necesară și împotriva Irons

Dortmund fapte & analiză
  • Ultimul meci câștigat 7:1
  • Locul al cincilea în clasament
  • Șapte goluri în ultimele două meciuri ale sezonului

Union Berlin se va alinia din nou într-un 3-4-2-1 sub comanda lui Bo Svensson. Această formație se rotește într-un cinci din spate împotriva balonului, dar oferă, de asemenea, un dinamism enorm pe flancuri atunci când merge înainte. Nu vor exista schimbări majore în ceea ce privește personalul. Trimmel ar putea fi o opțiune pe flancul drept, iar Vertessen este o posibilitate în față.

Nuri Șahin este posibil să rotească puțin în 4-2-3-1-ul lui Dortmund din cauza dublei sarcini. Este clar că Adeyemi, câștigătorul meciului, nu va fi implicat din cauza unei accidentări, Duranville fiind probabil să joace pe aripa dreaptă în locul său. Groß ar putea primi o pauză la mijlocul terenului central, cu Sabitzer începând în locul său. Bensebaini ar putea, de asemenea, să înceapă în meciul următor, el ar începe pe postul de fundaș stânga, motiv pentru care Ryerson ar muta pe dreapta, iar Couto ar lua inițial un loc pe banca de rezerve.

Union Berlin – Dortmund cap la cap & statistici

Union Berlin și Borussia Dortmund au jucat doar de douăsprezece ori în total. S-au întâlnit de zece ori în Bundesliga și de două ori în Cupa DFB. Cifrele din trecut vorbesc în favoarea lui Dortmund. BVB a ieșit învingătoare în opt dintre aceste meciuri, în timp ce Union a câștigat doar de trei ori. O singură dată această pereche s-a încheiat la egalitate. În ultima întâlnire, care a avut loc tot în capitală, Dortmund a câștigat cu 2:0 după probleme inițiale

Comparație directă (H2H)

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.