Augsburg – Gladbach ponturi pariuri, predictii & cote – 03.10.2024 Bundesliga

Home » Augsburg – Gladbach ponturi pariuri, predictii & cote – 03.10.2024 Bundesliga

FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach

Tipul nostru de pariere Augsburg – Gladbach este: Ambele echipe vor înscrie? Da – cotă 1.48

  • Augsburg nu a marcat niciun gol în ultimele zece meciuri din acest sezon
  • În același timp, FCA a marcat în fiecare meci de pe teren propriu de până acum
  • Gladbach cu șase goluri în cinci meciuri

După zi de meci e înainte de zi de meci. Vinerea viitoare, Bundesliga intră în al șaselea weekend de meciuri și din nou ne putem aștepta la partide interesante. Primele grupări din cadrul clasamentului au fost deja formate după cinci meciuri, iar acum este extrem de important ca fiecare echipă în parte să adune punctele necesare pentru a nu pierde contactul cu propriile ambiții.

O echipă care joacă încă mult sub potențialul său va deschide ziua de vineri seara. FC Augsburg primește pe stadionul propriu vizitatorii de la Gladbach. Fuggerstädter se află în prezent pe ultimul loc al clasamentului și trebuie să obțină puncte pentru a scăpa de zona periculoasă. Gladbach are un pic mai puțină presiune pe ei după victoria din weekendul trecut, dar vor dori să-și continue trendul pozitiv. Află care echipă este în avantaj în pontul nostru de pariuri Augsburg – Gladbach.

Suntem interesați și de părerea ta. Cine va câștiga această confruntare? Lasă-ne să știm în comentariile de mai jos:

Augsburg – Gladbach info

  • Date & Time: 03.10.2024, 20:30 hrs
  • Sediul de joc: WWK Arena, Augsburg
  • Competiție: Bundesliga, Ziua 6
  • Transmisie TV/livestream: DAZN

Augsburg Form & Balance Check

Augsburg a jucat un fotbal foarte bun în sezonul trecut, dar nu a fost capabilă să ducă această formă în noul sezon. Au remizat acasă cu Werder Bremen în meciul de deschidere și au pierdut cu Heidenheim, Mainz și Leipzig în următoarele meciuri, reușind să învingă doar o dată până acum echipa promovată St. Pauli. Înfrângerea cu 4-0 de la sfârșitul săptămânii trecute cu RB a confirmat criza de la mijlocul clasamentului în care se află în prezent Augbsurg.

Cu patru puncte, ei se află în prezent pe locul 15, dar sunt la doar trei puncte de ultimul loc. Este teoretic posibil ca ei să ajungă pe ultimul loc al clasamentului în următoarea zi de meci

Apărare slabă

Un neajuns special în jocul lui Augsburg este munca lor împotriva mingii. În ciuda noilor achiziții, cum ar fi Marius Wolf, Augsburg pare să aibă în continuare mari probleme în spate și în apărare în general. Au încasat 14 goluri în primele cinci meciuri, fiind a treia cea mai slabă apărare din campionat.

Doar Hoffenheim (15) și Kiel (17) au cifre și mai proaste. Mai mult, Augsburg nu a primit niciun gol în ultimele zece meciuri din acest sezon și a încasat un total de 28 de goluri în aceste zece meciuri

Augsburg fapte & analiză
  • 15-lea loc în clasament
  • Ultimul meci pierdut 0:4
  • Doar o victorie din cinci meciuri

W

Gladbach Form & Balance Check

După un sezon trecut dificil, Borussia a avut un început mai degrabă mixt în acest sezon. Ei au fost învinși cu 3-2 acasă de campionii în exercițiu în meciul lor de deschidere, urmat de prima lor victorie împotriva slabului Bochum.

Gladbach a suferit apoi două înfrângeri cu Stuttgart și Frankfurt, înainte de a se impune cu 1-0 în fața lui Union Berlin la sfârșitul săptămânii trecute, grație unui gol marcat în ultimele minute. Cu această adunare de puncte, ei sunt în prezent pe locul unsprezece, cu totul încă posibil atât în sus cât și în jos

Away trend

Borussia are o victorie și o înfrângere din două meciuri disputate în deplasare până acum în acest sezon. Meciul următor va decide ce direcție va lua această tendință. Sezonul trecut, echipa lui Gerardo Seoane a fost rareori periculoasă în deplasare.

Cu doar două victorii, același număr ca și retrogradatul Darmstadt, șapte remize și opt înfrângeri, au terminat pe locul 13 în deplasare, la doar trei puncte de ultimul loc. Este important ca ei să obțină un rezultat bun în meciul următor pentru a evita căderea înapoi în vechile tipare

Gladbach fapte & analiză
  • Postura de pe tabel unsprezece
  • Ultimul meci câștigat 1:0
  • Două victorii din cinci meciuri

Augsburg va începe probabil din nou într-un 3-4-2-1. Jess Thorup va fi din nou fără atacantul Essende (suspendat), Tietz luându-i locul. Nu ne așteptăm la schimbări majore în ceea ce privește personalul față de ultimul meci de campionat cu RB Leipzig. Kabadayi și Mounié sunt cu siguranță opțiuni pentru ofensivă, dar probabil vor veni doar de pe bancă la început.

Gladbach va începe, de asemenea, într-o formație 4-2-3-1 sub conducerea lui Gerardo Seoane, fără a face schimbări majore. Portarul Omlin va trebui probabil să stea deoparte și în acest meci, Nicolas urmând să stea între buturi în locul său. Extrema Ngoumou este, de asemenea, îndoielnică, deoarece a trebuit să iasă accidentat în ultimul meci. În cazul în care nu va fi apt la timp, golgeterul Cvancara va fi disponibil

Augsburg – Gladbach head-to-head & stats

FC Augsburg și Borussia Mönchengladbach s-au întâlnit de 28 de ori în trecut. 26 dintre aceste meciuri au avut loc în Bundesliga, de două ori s-au întâlnit în divizia a 2-a. Statisticile acestor dueluri sunt extrem de echilibrate. Augsburg a luat acasă cele trei puncte de nouă ori, în timp ce Gladbach a reușit această performanță de zece ori. În acest timp, au existat nouă meciuri care s-au încheiat la egalitate. În ultima lor confruntare, Gladbach nu a reușit să profite de avantajul terenului propriu și a pierdut cu 2-1 acasă.

Comparație directă (H2H)

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.