Leverkusen – Wolfsburg pont, predicție și cote – 22/09/2024 Bundesliga

Home » Leverkusen – Wolfsburg pont, predicție și cote – 22/09/2024 Bundesliga

Bayer Leverkusen – VfL Wolfsburg

Conceptul nostru de pariere Leverkusen – Wolfsburg este: Peste 3.5 – 2.10 – Cote

  • Leverkusen a marcat patru goluri în ultimul meci
  • Ambele echipe vor juca ofensiv
  • Ambele echipe au marcat cel puțin un gol în cele trei meciuri din Bundesliga de până acum

Duminică, a patra zi din Bundesliga se va încheia cu o confruntare interesantă între Bayer Leverkusen și VfL Wolfsburg. Leverkusen, care a început în forță sezonul, va încerca să își mențină poziția în fruntea clasamentului cu o victorie. Campionii în exercițiu au sărbătorit două victorii până acum, dar au suferit și o înfrângere și vor face tot posibilul pentru a-și stabiliza poziția.

VfL Wolfsburg, pe de altă parte, ocupă în prezent locul 12 în clasament, având două meciuri pierdute și doar unul câștigat. Acest meci este crucial pentru echipă, dacă vrea să evite coborârea și mai mult în clasament. Ei vor face tot ce le stă în putință pentru a ține piept lui Leverkusen și a obține puncte prețioase. Puteți afla cine va ieși învingător din această confruntare în pontul nostru de pariuri Leverkusen – Wolfsburg.

Este posibil să fie o întâlnire intensă și interesantă, cu Leverkusen mergând în meci ca favoriți, dar Wolfsburg va pune o luptă puternică pentru a preveni amenințarea de a cădea în regiunile inferioare ale clasamentului.

Desigur, puteți găsi mai jos și ponturi pentru Bundesliga pentru toate meciurile. Următorul meci promite să fie foarte interesant. Cine credeți că va câștiga meciul? Spuneți-ne în comentariile de mai jos:

Leverkusen – Wolfsburg info

  • Dată și oră: 22/09/2024, 3:30 pm
  • Sediul de joc: BayArena, Leverkusen
  • Competiție: Bundesliga, Ziua 4
  • Transmisie TV/livestream: DAZN

Leverkusen Form & Balance Check

Leverkusen a suferit primul eșec al sezonului în a doua zi de campionat. În ciuda unui avantaj de două goluri, echipa din Renania de Nord-Westfalia a pierdut cu 3:2 în fața lui RB Leipzig pe teren propriu și a rămas astfel fără puncte. În ultima zi, însă, Leverkusen a arătat o reacție puternică și a sărbătorit o victorie clară cu 4:1 în deplasare cu Hoffenheim. S-a remarcat în special Victor Boniface, care a marcat două goluri.

La începutul acestei săptămâni, Leverkusen a jucat primul său meci din Liga Campionilor și a dominat Feyenoord Rotterdam cu o victorie impresionantă de 4-0. Această performanță trimite încă o dată un semnal clar către Bundesliga: succesele din sezonul trecut nu au fost o coincidență.

Defensivă x Ofensivă

În primele trei runde ale actualului sezon din Bundesliga, campionii în exercițiu au arătat slăbiciuni considerabile în apărare. Echipa antrenorului Alonso a încasat deja șase goluri. În același timp, ofensiva este una dintre cele mai puternice din Bundesliga, cu nouă goluri marcate. Cel puțin patru goluri au fost marcate în toate cele trei meciuri de până acum din acest sezon. Leverkusen a arătat deja o înclinație pentru meciurile cu scoruri mari în sezonul trecut, marcând trei sau mai multe goluri în 25 din cele 34 de meciuri. Leverkusen a marcat, de asemenea, patru goluri în deschiderea Ligii Campionilor.

Leverkusen fapte & analiză
  • Locul 5 în Bundesliga
  • A marcat patru goluri în ultimul meci
  • A pierdut ultimul meci acasă

W

Wolfsburg Form & Balance Check

Începerea sezonului nu a fost deloc ușoară. Doar una din cele trei zile de meci s-a încheiat cu o victorie. Echipa a obținut singurele trei puncte într-o victorie cu 2:0 împotriva nou-promovatei Holstein Kiel. Cu toate acestea, lupii au fost învinși la limită în cele două meciuri de pe teren propriu, pierzând cu 3:2 cu Bayern Munchen și cu 2:1 cu Eintracht Frankfurt. Wolfsburg nu a fost deloc lipsită de șanse în niciunul dintre meciuri, dar nu a avut eficiența necesară în fazele finale.

În confruntarea cu Frankfurt, Wolfsburg a avut o posesie semnificativ mai mare (66%) și a reușit 17 șuturi pe poartă. Cu toate acestea, doar patru dintre ele au ajuns direct în poartă. Echipa a fost, de asemenea, în frunte în ceea ce privește acțiunile de atac, cu 122 de atacuri, dintre care 67 au fost catalogate drept periculoase, dar a fost lipsită de eficiența necesară în fața porții. În ciuda eșecurilor, Wolfsburg a rămas un pericol de gol în fiecare meci de campionat, marcând un total de cinci goluri, dar primind la fel de multe

Ghinionul accidentărilor

Wolfsburg continuă să se lupte cu probleme persistente de accidentare, ceea ce agravează și mai mult o situație deja dificilă. Printre absenți se numără Lukas Nmecha (accidentare la coapsă), Lovro Majer (accidentare la gleznă), Rogério (operație la genunchi), Bartosz Bialek (accidentare la genunchi) și Kevin Paredes (accidentare la picior). Aceste accidentări afectează în mod semnificativ opțiunile echipei și vor face alinierea și tactica în următoarele jocuri mai dificile

Wolfsburg fapte & analiză
  • Wolfsburg nu a câștigat în fața lui Leverkusen de cinci meciuri în Bundesliga
  • Pentru prima dată în unsprezece ani, Wolfsburg a pierdut două din primele trei meciuri ale sezonului
  • este outsider în meciul următor

Leverkusen se va alinia într-un sistem 3-4-2-1, care îi permite să fie foarte ofensivă și să creeze numeroase opțiuni de atac. Această formație rămâne neschimbată față de ultimul meci competițional și se bazează pe jucători creativi în atac.

Wolfsburg, pe de altă parte, va juca într-un sistem 4-1-4-1, care ar trebui să-i ajute să fie compacți la mijlocul terenului. Această aliniere le va permite să controleze centrul și să stabilizeze apărarea, pândind în același timp ocaziile de contraatac

Leverkusen – Wolfsburg head-to-head & stats

În total, cele două echipe s-au confruntat de 57 de ori, Leverkusen înregistrând 26 de victorii, iar Wolfsburg ieșind învingătoare de 21 de ori. Zece meciuri s-au încheiat la egalitate, ceea ce înseamnă că Leverkusen conduce cu ușurință în clasament. Suntem convinși că Leverkusen își va continua seria de victorii și va câștiga și meciul următor

Comparație directă (H2H)

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.