Man City – Arsenal ponturi pariuri, predictii & cote – 22/09/2024 Premier League

Home » Man City – Arsenal ponturi pariuri, predictii & cote – 22/09/2024 Premier League

Manchester City – FC Arsenal

Conceptul nostru de pariere Man City – Arsenal este: Man City câștigă – cota 1.78

  • Man City este încă neînvins în acest sezon
  • E. Haaland a marcat de nouă ori în patru meciuri
  • Gazdele au câștigat ultimele 13 meciuri din Premier League

În ceea ce privește weekendul următor, ne putem uita, de asemenea, la restul ligilor de top din Europa, alături de acțiunea din campionatul german. Pe insulă, în special, ar putea fi o confruntare de referință duminică după-amiază. Manchester City îi primește acasă pe tunarii londonezi la ora 17:30. Anul trecut, cele două formații s-au luptat pentru titlul de campioană până în ultimele zile de meci, iar poziția de start este aceeași și de această dată. Cetățenii vor fi disperați să își apere avantajul acasă, în timp ce pentru Arsenal ar fi, desigur, un vis devenit realitate să își învingă rivalii cei mai apropiați în deplasare. În ceea ce privește calitatea, cele două echipe au puține în comun, dar Arsenal are adesea mici scăpări de concentrare, pe care un adversar precum City le va exploata în mod natural. Află care echipă are cele mai mari șanse să fie în fruntea Premier League după această zi de meci în pronosticul nostru Man City – Arsenal.

Suntem interesați și de părerea ta. Cine va câștiga această confruntare? Lasă-ne să știm în comentariile de mai jos

Man City – Arsenal info

  • Dată și oră: 22.09.2024, 17:30
  • Locație: Etihad Stadium, Manchester
  • Competiție: Premier League, Ziua 5
  • Transmisie TV/live stream: Sky

Man City Form & Balance Check

Campionii în exercițiu încep acest sezon exact de unde au rămas data trecută. Sub conducerea lui Pep Guardiola, Citizens joacă un fotbal incredibil de dominant, bazat pe posesia mingii, care îi doboară literalmente pe majoritatea adversarilor. Ei au câștigat patru din primele patru meciuri de campionat, dar adevărul este că City nu s-au confruntat cu numele mari din Ipswich Town, West Ham și Brentford. De asemenea, săptămâna trecută au remizat 0-0 cu Inter Milano, în care nu au reușit să spargă cu adevărat apărarea echipei italiene. Ei sunt în prezent singura echipă din Premier League care a câștigat toate cele patru meciuri disputate și se află, pe bună dreptate, în fruntea clasamentului. Cu toate acestea, Gunners sunt la doar două puncte în spatele gazdelor și ar putea prelua acest avans râvnit în tabel cu o victorie.

Focuri de artificii ofensive

Manchester City se poate mândri cu o ofensivă foarte puternică în acest sezon. Cu o diferență de goluri de 11:3, ei au cea mai periculoasă ofensivă din Premier League până în prezent. Un motiv pentru acest lucru este, desigur, norvegianul Erling Haaland. Atacantul lui City a marcat deja în meciul de deschidere cu Chelsea, a marcat un hat-trick împotriva lui Ipswich și West Ham și a marcat de două ori împotriva lui Brentford în ultima zi. El pare să fie într-o formă excepțională în acest moment și, desigur, are unul dintre cei mai buni mijlocași în spate în Kevin de Bruyne.

Man City fapte & analiză
  • Top of the table
  • Cea mai bună ofensivă din campionat
  • În timpul săptămânii 0:0 acasă cu Inter Milano

W

Arsenal Form & Balance Check

După ce au ratat lupta finală în sezonul trecut și au fost nevoiți să cedeze titlul de campioană în Premier League viitorilor lor adversari, Gunners caută să atace din nou în acest sezon. Ei au obținut trei victorii și o remiză din primele patru meciuri și, spre deosebire de City, programul lor de deschidere a meritat să fie urmărit. Cu excepția lui Wolverhampton, echipa lui Mikel Arteta a trebuit să își dovedească valoarea în fața Aston Villa, candidată la Liga Campionilor, a Tottenham, participantă în Europa League, și a echipei în ascensiune Brighton și a făcut față cu brio acestor sarcini. În timpul săptămânii, ei au fost ținuți la o remiză 0-0 în deplasare la Bergamo

Stabilitate defensivă

Spre deosebire de City, echipa londoneză se străduiește să mențină o foaie albă în apărare. Gunners au impresionat în acest sezon prin compactitatea și stabilitatea lor enormă în spate. În campionat, ei au păstrat o foaie albă în trei din cele patru meciuri și au primit un singur gol în total, ceea ce îi face, împreună cu Liverpool, cea mai bună apărare din campionat. Mai mult, Arsenal nu a primit gol în niciunul dintre ultimele unsprezece meciuri disputate în deplasare în campionat. Ei ar putea deveni acum prima echipă din istoria Premier League care nu a rămas în urmă în douăsprezece meciuri în deplasare.

Arsenal fapte & analiză
  • Locul doi în clasament
  • Un singur gol primit în patru meciuri
  • A jucat de trei ori la zero

Pep Guradiola își va trimite probabil din nou echipa pe teren într-un 3-4-2-1. Nu este clar câte schimbări va face antrenorul după meciul din Liga Campionilor din cursul săptămânii. Gündogan este cu siguranță o opțiune în mijlocașul central, iar Goku ar putea începe pe aripă pentru Savinho. În Phil Foden, Guardiola are o altă forță ofensivă la nivel înalt.

Arsenal a avut, de asemenea, o confruntare în Premier League în timpul săptămânii și, prin urmare, ar putea face unele schimbări. În 4-3-3, Mikel Arteta ar putea opta de această dată pentru noua achiziție Calafiori în centrul apărării, Magalhaes urmând să rămână deocamdată pe bancă. Cu Trossard și Sterling, Arteta are alți atacanți puternici în rândurile sale, dar pentru moment va fi probabil suficient doar pentru ca aceștia să joace un rol de wildcard

Man City – Arsenal cap la cap & statistici

Acest duel tradițional englezesc a fost deja jucat de 178 de ori. Toate aceste meciuri au avut loc în Premier League. Cifrele din trecut vorbesc clar în favoarea echipei din capitală. Tunarii au ieșit victorioși de 84 de ori, în timp ce City a câștigat doar de 51 de ori. Au existat 43 de remize între cele două. Sezonul trecut, Arsenal a câștigat prima manșă cu 1-0 la Londra și a remizat fără goluri în manșa retur la Manchester

Comparație directă (H2H)

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.