Heidenheim – Freiburg pont, predicție și cote – 21/09/2024 Bundesliga

Home » Heidenheim – Freiburg pont, predicție și cote – 21/09/2024 Bundesliga

1. FC Heidenheim – SC Freiburg

Tipul nostru de pariere Heidenheim – Freiburg este: Ambele echipe vor înscrie? Da – 1.58 – Odds

  • Ambele echipe vor juca pentru victorie
  • Heidenheim a marcat opt goluri, iar Freiburg a marcat cinci goluri până acum
  • Acest pariu a funcționat în ultimele două meciuri dintre ele

O întâlnire interesantă sâmbătă după-amiază: 1. FC Heidenheim joacă împotriva SC Freiburg. Ambele echipe au avut același început de sezon – două victorii și o înfrângere. Cu toate acestea, ofensiva lui Heidenheim a livrat mai mult și a marcat cu trei goluri mai mult decât Freiburg. În rest, ambele echipe sunt la egalitate de puncte. Este de așteptat un duel strâns și palpitant. Află cine are avantaj în acest meci în pontul nostru de pariuri Heidenheim – Freiburg.

Următorul meci promite să fie foarte interesant. Cine credeți că va câștiga meciul? Să ne spuneți în comentariile de mai jos

Heidenheim – Freiburg info

  • Dată și oră: 21/09/2024, 3:30 pm
  • Sediul de joc: Voith-Arena, Heidenheim
  • Competiție: Bundesliga, Ziua 4
  • Transmisie TV/live stream: Sky

Heidenheim Form & Balance Check

Heidenheim a avut un start bun cu două victorii: 2:0 cu FC St. Pauli și 4:0 cu FC Augsburg. În ultimul lor meci, însă, au pierdut cu 4:2 împotriva Borussiei Dortmund. Această înfrângere a fost doar a doua în ultimele douăsprezece meciuri de campionat. În plus, Heidenheim va intra în joc cu pieptul larg, deoarece au rămas neînvinși în ambele meciuri cu Freiburg din sezonul trecut, un egal și o victorie.

Forța ofensivă

În ultimele patru meciuri, Heidenheim a tras 48 de șuturi pe poartă, dintre care unsprezece au fost reușite și au dus la un gol. Ofensiva lui Heidenheim este foarte puternică: Wanner a marcat două goluri, la fel și Breunig, cu două goluri

Heidenheim facts & analysis
  • Locul 4 în clasament
  • A pierdut ultimul meci
  • A marcat opt goluri în campionat

W

Freiburg Form & Balance Check

Freiburg a câștigat două meciuri și a pierdut unul până acum. Echipa din Breisgau a câștigat cu 3-1 în fața lui Stuttgart și cu 2-1 în fața lui Bochum și a suferit doar o înfrângere cu 2-0 în fața lui Bayern Munchen, ceea ce reprezintă o înfrângere acceptabilă. Ei sunt încă fără victorie împotriva Heidenheim din sezonul trecut, așa că vor face tot posibilul pentru a câștiga de data aceasta. În meciul cu Bochum, Freiburg și-a arătat forța prin întoarcerea jocului după ce a fost condusă. Cu această performanță puternică în spatele lor, ei vor călători la Heidenheim cu încredere

Probleme defensive

Freiburg are în prezent o problemă defensivă majoră. În ultimele trei meciuri din Bundesliga, au încasat întotdeauna primul gol, ceea ce face situația și mai dificilă. Sezonul trecut, Freiburg a încasat în total patru goluri în cele două meciuri cu Heidenheim. Această slăbiciune în apărare ar putea fi un factor decisiv și de această dată

Freiburg facts & analysis
  • Locul 7 în Bundesliga
  • A câștigat ultimul meci în Bundesliga
  • A primit un gol în ultimele trei meciuri din Bundesliga

W

Heidenheim se va alinia într-un sistem 4-2-3-1, așa cum a făcut-o împotriva lui Dortmund, care îi oferă o apărare stabilă și flexibilitate în atac. Această formație susține o apărare compactă și tranziții rapide în atac.

Freiburg va juca, de asemenea, într-un sistem 4-2-3-1, cu schimbarea echipei într-o singură poziție: Röhl este eliminat din cauza unei accidentări, iar Dinkci îi va lua locul. Această formație oferă Freiburgului o structură solidă la mijlocul terenului și îi permite să fie flexibilă atât defensiv, cât și ofensiv.

Heidenheim – Freiburg head-to-head & stats

Comparația directă dintre cele două echipe este foarte echilibrată. Acestea au jucat în total patru meciuri una împotriva celeilalte: o victorie pentru Heidenheim, două victorii pentru Freiburg și o remiză. În Bundesliga, au existat doar două întâlniri până acum, dintre care una a fost câștigată de Heidenheim, în timp ce celălalt meci s-a încheiat la egalitate.

Comparație directă (H2H)

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.