Augsburg – Mainz ponturi pariuri, predictii & cote – 20/09/2024 Bundesliga

Home » Augsburg – Mainz ponturi pariuri, predictii & cote – 20/09/2024 Bundesliga

FC Augsburg – FSV Mainz 05

Sfatul nostru pentru pariuri pe Augsburg – Mainz este: Draw – 3.60 – Odds

  • Ambele echipe joacă la nivelul ochilor
  • Mainz au remizat deja două meciuri în acest sezon
  • Locul 11 împotriva locului 15

Bundesliga începe vineri a patra zi de campionat, iar un meci pe care îl vom urmări îndeaproape este Augsburg – Mainz. Ambele echipe merg cap la cap la nivelul ochilor: Augsburg a obținut prima victorie a sezonului, 3-1 cu St Pauli, în timp ce Mainz este încă în căutarea primelor trei puncte. Este de așteptat un duel strâns și palpitant. Află cine are avantaj în această confruntare în pontul nostru de pariuri Augsburg – Mainz.

Augsburg – Mainz info

  • Date & Time: 20.09.2024, 20:30 hrs
  • Sediul de joc: WWK Arena, Augsburg
  • Competiție: Bundesliga, Ziua 4
  • Transmisie TV/live stream: DAZN 1

Augsburg Form & Balance Check

Augsburg a avut un început accidentat în Bundesliga, cu o remiză și o înfrângere clară. În ultimul meci cu St. Pauli, însă, Augsburg a câștigat cu 3:1. Prima repriză a fost foarte nespectaculoasă, fără goluri. Repriza a doua a prins contur: Wolf a marcat pentru FCA 1:0 în minutul 47. Tietz a făcut 2-0 în minutul 66, cu un assist de la Onyeka. St. Pauli a reușit să înscrie golul egalizator în minutul 74. În timpul de odihnă, 90+6, Kabakadi a încheiat meciul cu 3:1 pentru Augsburg. A fost un meci interesant, cu suișuri și coborâșuri

Counter-goal prone

Augsburg a primit cel puțin un gol în ultimele cinci meciuri și a încasat un total de nouă goluri. Apărarea trebuie să evite aceste greșeli pentru a construi o stabilitate pe termen lung. Ar putea fi fatal împotriva lui Mainz dacă acționează imprudent

Augsburg fapte & analiză
  • Augsburg a câștigat ultimul său meci în Bundesliga
  • Augsburg a marcat trei goluri în ultimul său meci
  • Avantajul terenului propriu pentru FCA

Mainz Form & Balance Check

Mainz a avut un start dificil în Bundesliga, cu două remize și, cel mai recent, o înfrângere amară în fața lui Werder Bremen. Bremen a preluat conducerea cu un penalty în minutul 8, dar Lee Jae-sung a egalat în minutul 27 pentru a face 1:1. În ciuda cartonașului roșu primit de Werder Bremen în minutul 60, după ce Friedl a fost eliminat pentru un fault grav, Mainz nu a reușit să dezvolte nicio forță de pătrundere în inferioritate numerică.

Noua achiziție Köhn a marcat primul gol pentru Bremen în minutul 69, iar meciul s-a încheiat 1-2 în favoarea lui Bremen în minutul 90, Mainz nereușind să profite de superioritatea numerică.

Amiri și Burkardt în formă maximă

Nadiem Amiri a marcat deja două goluri în trei meciuri până acum și a avut o prestație bună în ultimul meci cu Werder Bremen, deși întreaga echipă nu a evoluat bine. Amiri aduce întotdeauna idei bune în joc și îi place să construiască, motiv pentru care va juca un rol important în unsprezecele de start al lui Mainz în acest sezon.

Burkhardt, care a marcat opt goluri și a oferit două pase de gol în 21 de meciuri în sezonul trecut, se află acum la al șaptelea sezon profesional la Mainz și a devenit un jucător important. El a marcat deja un gol în trei meciuri în acest sezon și mai multe goluri vor veni cu siguranță.

Mainz facts & analysis
  • Mainz nu au câștigat în ultimele lor patru meciuri
  • Locul 15 în Bundesliga
  • Forța de deplasare

W

Augsburg se va alinia într-un sistem 4-5-1, similar cu cel din meciul cu St. Pauli, care s-a dovedit de succes în ultima perioadă. Cu toate acestea, antrenorul va fi lipsit de Reece Oxford (revenit la antrenament) și Robert Gumny (ruptură de ligamente încrucișate).

Mainz se va alinia cu un sistem 3-4-2-1, ca în ultimul meci din Bundesliga, deoarece nu are absențe. Această formație le va permite să fie stabile atât defensiv, cât și să se impună în atac.

Augsburg – Mainz comparație cap la cap & statistici

În total, ambele echipe au jucat 36 de meciuri una împotriva celeilalte. Augsburg a câștigat 16 din aceste meciuri, în timp ce Mainz a câștigat 14. Șase meciuri s-au încheiat la egalitate. Augsburg este ușor în avantaj, dar meciul va fi interesant

Comparație directă (H2H)

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.