Sinner – Fritz pont US Open final 08.09.2024

Home » Sinner – Fritz pont US Open final 08.09.2024

US Open, pont final, duminică, 08.09.2024, 20:00

Unul a fost unul dintre marii favoriți încă de la început, celălalt a ajuns pentru prima dată în carieră într-o finală de Grand Slam. Sau, cum s-ar putea spune, înainte de finala US Open 2024: Există o opinie foarte clară din partea bookmakerilor!

Jannik Sinner și Taylor Fritz se vor înfrunta direct pentru a treia oară duminică seara și toată lumea este de acord că nu poate fi decât sud-tirolezul cel care va fi aplaudat în final.

O predicție cu care pot fi de acord la prima vedere. Și … și la a doua privire! De aceea vă voi spune în pontul meu detaliat Sinner Fritz de ce pariez că favoritul va câștiga nu doar meciul, ci și primul set, adesea decisiv

Au fost multe discuții despre Jannik Sinner. Discuții care nu au fost despre anul său sportiv extrem de puternic în 2024, ci despre o poveste de dopaj dezagreabilă. Destul de mulți oameni s-au întrebat dacă acest lucru ar putea, poate, să-i perturbe concentrarea.

Tirolul de Sud ne-a oferit răspunsul la această întrebare, care, după cum știm cu toții, se află pe teren, din prima zi. El nu a luptat pentru a ajunge în finală, ci a jucat cu ușurință pentru a ajunge în marea finală, rundă cu rundă!

Uneori părea chiar că se plimbă. În semifinala cu Jack Draper a câștigat cu 7-5, 7-6, 6-3, iar înainte de asta îl învinsese pe Daniil Medvedev cu 6-2, 1-6, 6-1, 6-4.

Această mică șovăială în setul al doilea a fost singura pe care și-a permis-o sud-tirolezul. Și nu a fost ca și cum i s-ar fi dat pur și simplu adversari ușori, deoarece Tommy Paul fusese deja extras în optimi

Dar lui

Sinner nu i-a păsat prea mult de toate astea. Și-a păstrat curajul chiar și în meciuri strânse precum cel cu Paul, când victoria sa cu 7-6, 7-6, 6-1 în primele două seturi a fost un pic pe muchie de cuțit.

Voi lăsa deoparte din analiza mea ulterioară primele trei victorii, pe care Sinner le-a obținut ușor în fața unor adversari mai puțin puternici. Cum a fost calitatea serviciului său, de exemplu?

Să o spunem așa: Bună, dar încă nu la fel de perfectă cum am văzut deja la italian. Punctele câștigate pe primul serviciu, de exemplu, nu au depășit 80 % decât o singură dată în ultimele trei meciuri.

Primele servicii reușite? În medie, puțin peste jumătate! În plus, Sinner a transformat aproximativ o treime din șansele sale de break, dar a cedat 16 împotriva lui Draper, Medvedev și Paul

Se pare pur și simplu că tânărul de 23 de ani dă întotdeauna exact ceea ce trebuie să dea pentru a câștiga, fără a exagera. Ce zici de duelurile directe cu Taylor Fritz?

A existat câte un meci în 2021 și 2023, deci cei doi nu s-au întâlnit de fapt foarte des. Apropo, ambele meciuri au avut loc la Indian Wells. Acum mă uit la casele noastre de pariuri pentru a vedea cum evaluează perechea.

Este clar că Sinner este favorit, cu o cotă medie între 1,25 și 3,75. Dacă doriți să vă asumați un risc mai mare la Winamax, puteți obține o cotă de 2,50 pentru o victorie cu 3-0 a lui Sinner.

Taylor Fritz va trebui să trăiască cu eticheta de outsider. Nu e de mirare, la urma urmei, el a ajuns pentru prima dată într-o finală de Grand Slam, și în fața propriilor fani!

Cu siguranță a trebuit să-și depășească limitele mai mult decât Sinner, recent, în semifinala cu Frances Tiafoe a avut nevoie de cinci seturi, câștigând în final cu 4-6, 7-5, 4-6, 6-4, 6-1, strângând frâiele doar la final.

A fost primul său meci de cinci seturi, dar în tururile anterioare a fost nevoit să treacă prin patru seturi. 7-6, 3-6, 6-4, 7-6 cu Alexander Zverev și 3-6, 6-4, 6-3, 6-2 cu Casper Ruud, el a lăsat într-adevăr câteva boabe în ultimele zile.

Cu toate acestea, americanul joacă un turneu puternic în general. 97% din primele sale servicii au fost la țintă împotriva lui Tiafoe, în ultimele trei meciuri împotriva adversarilor cu adevărat puternici totalul punctelor câștigate pe primul serviciu a fost de peste 80% în medie.

El le-a oferit lui Ruud, Zverev și Tiafoe 15 șanse de break, lucru pe care probabil nu și-l va permite împotriva lui Sinner. Pentru prima dată din 2006, un american este din nou în finală și nu putea fi mai bine pentru fani

My Sinner Fritz tip

Pentru Taylor Fritz, atingerea finalei de la US Open a fost un vis de-o viață devenit realitate și probabil că își va lăsa toată inima pe teren. Știind foarte bine că numărul 1 mondial îl așteaptă.

Jannik Sinner nu a arătat nicio slăbiciune la acest turneu, pierzând un singur set în fața lui Daniil Medvedev. Nu mă aștept ca Fritz să poată ține pasul cu el, nu în ultimul rând pentru că a pierdut primul set în două din ultimele trei meciuri. Acesta este motivul pentru care sfatul meu final este acum:

Sinner câștigă primul set și meciul!

Lasă un răspuns

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.