Bremen – Dortmund pont, predictie & cote – 31.08.2024 Bundesliga

Home » Bremen – Dortmund pont, predictie & cote – 31.08.2024 Bundesliga

Werder Bremen – Borussia Dortmund

Conceptul nostru de pariere Bremen – Dortmund este: Dortmund câștigă – cota 11.00

  • Dortmund nu a mai pierdut în Bremen din 2014
  • BVB a câștigat șase din ultimele opt meciuri în deplasare la Bremen
    Werder cu doar o remiză în primul meci

Noi putem aștepta cu nerăbdare a doua zi de Bundesliga la sfârșitul săptămânii viitoare. Chiar dacă sezonul este încă tânăr, este foarte important ca echipele să obțină rezultate bune pentru a menține curba de formă și eventual să înoate pe un fel de val de succes. Werder Bremen primește sâmbătă după-amiază vizita lui Dortmund pe Weserstadion. Bremen a reușit să smulgă un punct de la Augsburg etapa trecută, în timp ce BVB a câștigat cu 2-0 acasă cu Eintracht Frankfurt, în ciuda unui joc echilibrat. Acest important punct de trei puncte este acum în joc pentru ambele echipe. Află cine are avantajul în pontul nostru de pariuri Bremen – Dortmund.

Dacă ești interesat de analizele și pronosticurile noastre, poți găsi și mai multe în ponturile noastre de pariuri. Următorul meci promite multe emoții. Cine credeți că va ieși victorios? Spuneți-ne în comentariile de mai jos:

Bremen – Dortmund info

  • Date & Time: 31.08.2024, 15:30 hrs
  • Sediul de joc: Weserstadion, Bremen
  • Competiție: Bundesliga, a doua zi
  • Transmisie TV/live stream: Sky

Bremen Form & Balance Check

Bremen vor fi destul de mulțumiți de primul lor meci din acest sezon. În deplasare cu Augsburg, meciul a intrat într-o fază foarte rapidă în minutul 10, în care ambele echipe și-au creat și și-au fructificat ocaziile. Bremen a marcat prima, dar a primit golul egalizator mai puțin de cinci minute mai târziu. Gazdele au reușit apoi să preia conducerea cu puțin timp înainte de pauză.

Cu toate acestea, Bremen nu a renunțat niciodată după pauză. Ei au avut mai multă posesie, dar inițial nu au reușit să transforme acest lucru în ocazii convingătoare, dar acest lucru s-a schimbat în minutul 58, când Njinmah a sărit mai sus decât toată lumea și a trimis mingea cu capul pentru a face 2:2. După aceea, nu s-a mai întâmplat nimic în ceea ce privește golurile și astfel a rămas un egal meritat și primul punct al sezonului pentru Werder. Ei sunt în prezent al optulea în tabel

Recordul pe teren propriu împotriva lui Dortmund

A trecut ceva timp de când Bremen a învins BVB acasă în Bundesliga. Deși au existat succese ocazionale în deplasare, Bremen a găsit extrem de dificil să bată BVB acasă în ultimii ani. Au pierdut șase din ultimele opt meciuri disputate acasă și au înregistrat cel puțin două remize. Ultima victorie acasă împotriva galben-negrilor a fost în 2014, acum aproape zece ani.

Bremen facts & analysis
  • Locul opt în clasament
  • Ultimul meci 2:2
  • Nu a mai câștigat acasă împotriva BVB din 2014

W

Dortmund Form & Balance Check

Dortmund a avut, de asemenea, un început bun de sezon. Cu toate acestea, prima zi de meci a fost, de asemenea, un fel de victorie obligatorie pentru ei. Pe Signal Iduna Park, Borussia Dortmund a avut de înfruntat Frankfurt, cunoscută pentru fotbalul foarte rapid. Meciul a început echilibrat, iar BVB a avut mari dificultăți în a deveni cu adevărat periculoasă.

Au existat ocazii ocazionale până la pauză, dar acestea nu au fost demne de menționat, motiv pentru care meciul a intrat la pauză fără goluri. Frankfurt a ieșit apoi cu încredere și a avut șansa de a prelua conducerea prin Chaibi, dar acesta nu a reușit să nimerească poarta goală din apropiere. Iar pe contraatac, Gittens a profitat de această șansă neutilizată și a trimis mingea în colțul din dreapta al porții, după o cursă solitară excelentă.

Frankfurt a aruncat apoi totul în față pentru a încerca să egaleze, dar din nou Gittens a primit mingea în propria jumătate și, după un sprint de 60 de metri, a avut puterea de a trimite mingea pe lângă Trapp pentru a face scorul final 2:0.

Rezistență în deplasare

În sezonul trecut, Borussia s-a putut baza aproape întotdeauna pe forța sa în deplasare. În 17 meciuri pe teren străin, au câștigat de opt ori, au remizat de șase ori și au pierdut doar de trei ori. Acesta este cel mai bun record din campionat după Leverkusen, care nu a pierdut niciun meci. Aceste rezultate i-au plasat pe locul al treilea în clasamentul în deplasare în sezonul trecut, în fața lui Bayern Munchen și RB Leipzig. Viitoarea confruntare va spune multe despre dacă Dortmund și-a păstrat această forță

Dortmund fapte & analiză
  • Locul doi în clasament
  • Ultimul meci câștigat 2:0
  • A pierdut doar de trei ori în deplasare în ultimul sezon

W

Bremen va începe probabil din nou într-un 3-5-2 în următoarea zi de meci, o formație care trece la un cinci din spate împotriva mingii. În comparație cu săptămâna trecută, Ole Werner se va baza probabil pe golgheterul Njinmah, Topp fiind nevoit să stea pe bancă pentru moment. Bittencourt și Alvero sunt ambele opțiuni pentru centru, în rest totul rămâne la fel în ceea ce privește personalul.

BVB va rămâne la sistemul de joc din ultimul meci și va începe în 3-4-2-1. Cert este că Gittens va fi preferat lui Adeyemi, iar Couto ar putea, de asemenea, să-și facă prima apariție pe postul de fundaș dreapta. Bensebaini, care de asemenea a impresionat după ce a intrat ca rezervă, este o opțiune pe flancul stâng.

Bremen – Dortmund cap la cap & statistici

Cei doi giganți din Bundesliga au jucat deja de 118 ori în trecut. 110 dintre aceste meciuri au fost în Bundesliga, în timp ce restul au fost în Cupa DFB. Cifrele pentru aceste meciuri din trecut vorbesc mai mult în favoarea lui Dortmund. Aceștia au câștigat deja 53 din aceste întâlniri, în timp ce Bremen a câștigat doar de 45 de ori. Cele două echipe au remizat de 20 de ori. În ultima întâlnire, orașul hanseatic nu a reușit să profite de avantajul terenului propriu și a pierdut în cele din urmă la limită cu 2:1.

Comparație directă (H2H)

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.