Leverkusen – Leipzig pont de pariuri, predicție & cote – 31.08.2024 Bundesliga

Home » Leverkusen – Leipzig pont de pariuri, predicție & cote – 31.08.2024 Bundesliga

Bayer Leverkusen – RB Leipzig

Tipul nostru de pariere Leverkusen – Leipzig este: Ambele echipe să înscrie? Da – cotă 1.49

  • În ultimele două meciuri acest pariu ar fi dat roade
  • Leverkusen a avut a doua cea mai bună ofensivă din campionat în sezonul trecut
  • Leipzig a marcat patru goluri în cele două meciuri disputate până acum în acest sezon

W

Bundesliga intră în acest weekend în cea de-a doua zi de campionat și ne putem aștepta din nou la câteva confruntări de top. Meciul de top de sâmbătă seară, în special, se va ridica absolut la înălțimea numelui său. Află cine are cărțile mai bune în această confruntare în pontul nostru de pariuri Leverkusen – Leipzig.

Werkself din Leverkusen trebuie să se confrunte cu Red Bulls din Leipzig acasă pe BayArena. Aceste două echipe sunt o confruntare de o calitate enormă și un fotbal ofensiv atractiv. Echipa lui Xabi Alonso este în prezent orice, dar nu în formă. S-au chinuit enorm atât cu Gladbach weekendul trecut, cât și cu Jena în cupă.

Iar Leipzig a trecut la limită de Bochum, acasă, weekendul trecut. În ciuda tuturor lucrurilor, cele două sunt în prezent la egalitate de puncte în primele șapte clasate, cu câte trei puncte fiecare, și vor să lase competiția în urmă cu următorul lor succes.

Suntem interesați și de părerea ta. Cine va câștiga acest duel? Spuneți-ne în comentariile de mai jos:

Leverkusen – Leipzig info

  • Date & Time: 31.08.2024, 18:30 hrs
  • Sediul de joc: BayArena, Leverkusen
  • Competiție: Bundesliga, Ziua 2
  • Transmisie TV/livestream: Sky

Leverkusen Form & Balance Check

După incredibilul sezon trecut, este cu siguranță dificil pentru sportivii de pe teren să rămână motivați. Au câștigat totul cu excepția Europa League și nu au pierdut niciun meci în campionat. Începutul acestui an a fost destul de amestecat. În primul meci, care s-a jucat în condiții competitive, au fost conduși până în ultimul minut de Stuttgart, dar apoi au reușit să egaleze și să câștige la penalty-uri.

Primul meci de campionat a fost asemănător și meciul a fost la egalitate pentru o lungă perioadă de timp până când Wirtz și-a adus echipa în avantaj în timpul de odihnă. În timpul săptămânii, ei au trebuit apoi să joace în cupă împotriva echipei de divizia a patra din Jena, care a jucat foarte curajos și a reușit să bulverseze echipa Leverkusen. Totuși, un gol marcat de Jonas Hofmann la jumătatea primei reprize a fost suficient pentru ca Werkself să treacă în turul următor. Cu toate acestea, această primă fază a sezonului părea orice, dar nu impunătoare

Poate construi pe puterea lor acasă?

Este primul meci acasă din noul sezon al Bundesligii și o privire asupra statisticilor de anul trecut arată că Bayer s-a simțit incredibil de bine acasă în sezonul trecut. În 17 meciuri acasă, au câștigat de 14 ori și au remizat doar de trei ori.

Ei nu au pierdut niciunul dintre aceste meciuri. Cu cele 45 de puncte rezultate, ei au fost în mod logic pe primul loc în clasamentul de acasă. În sezonul trecut, au câștigat cu 3-2 acasă împotriva lui Leipzig și cu siguranță ar dori acest rezultat și sâmbătă

Leverkusen fapte & analiză
  • Locul patru în clasament
  • Ultimul meci câștigat 3:2
  • Doar 1:0 în cupa cu Jena în timpul săptămânii

W

Leipzig Form & Balance Check

Leipzig a avut un început relativ solid de sezon. Au înfruntat RW Essen în primul lor meci al sezonului, care a avut loc în Cupa DFB, și au fost conduși cu 1-0 la început. Cu toate acestea, golul a acționat ca un semnal de alarmă și, în cele din urmă, au avansat în mod meritat și clar în turul al doilea cu o victorie 3:1. Adversarii lor în primul meci de campionat au fost VfL Bochum, o echipă care a jucat în play-off-ul de retrogradare în sezonul trecut pentru a evita retrogradarea.

RB a găsit extrem de greu o breșă în apărarea compactă a lui VfL pe tot parcursul meciului, dar la scurt timp după pauză Nusa a marcat golul eliberator de 1:0, dar chiar și acest gol nu a dat aproape nicio siguranță, și pentru că Bochum a avut și ea abordări bune. În cele din urmă, însă, vizitatorii nu au reușit să egaleze

Slăbiciune în deplasare?

În sezonul trecut, Leipzig a reușit întotdeauna să aibă o prestație bună acasă, dar au avut problemele lor în deplasare. În 17 meciuri în deplasare, au câștigat opt, au remizat patru și au fost învinși de șase ori.

Cu 28 de puncte, ei se aflau doar pe locul cinci în clasamentul în deplasare. O diferență slabă de goluri de 37:27 subliniază slăbiciunea lor în deplasare. Prin comparație, ei au primit doar douăsprezece goluri în 17 meciuri acasă.

Leipzig fapte & analiză
  • Locul șapte în clasament
  • Ultimul meci câștigat 1:0
  • Capitanul Orban suspendat

W

Leverkusen va începe din nou în obișnuitul 3-4-2-1. Xabi Alonso va apela bineînțeles din nou la echipa sa de seniori și va începe probabil în același mod ca în ultimul meci de campionat cu Gladbach.

Leipzig va rămâne de asemenea la același sistem ca săptămâna trecută sub comanda lui Marco Rose. Cu toate acestea, Rose va fi lipsit de căpitanul și fundașul central Orban (suspendat). Klostermann îl va înlocui în linia de fund

Leverkusen – Leipzig cap la cap & statistici

Înfruntarea dintre Werkself și Red Bulls a avut loc de un total de 16 ori. Toate aceste meciuri au avut loc în Bundesliga. Cifrele din trecut sunt destul de echilibrate, cu un ușor avantaj în favoarea RB. Sașii au câștigat deja șapte dintre aceste dueluri, în timp ce Leverkusen s-a impus doar de cinci ori.

Cele două echipe au remizat de patru ori. În ultima întâlnire, Leipzig nu a reușit să profite de avantajul terenului propriu și a fost învinsă în cele din urmă cu 3:2.

Comparație directă (H2H)

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.