Inter – Atalanta ponturi pariuri, predictii & cote – 30.08.2024 Serie A

Home » Inter – Atalanta ponturi pariuri, predictii & cote – 30.08.2024 Serie A

Inter Milano – Atalanta Bergamo

Conceptul nostru de pariere Inter – Atalanta este: Inter câștigă – cota 1.65

  • E neînvinsă în campionat
  • Inter este neînvinsă în douăsprezece meciuri cu Atalanta
  • Are cea mai puternică echipă

A treia zi din Serie A este la un pas de final, iar vinerea aceasta vă pregătim un meci tare: Inter Milano – Atalanta Bergamo. Un meci încărcat de tradiție, cu Inter încă neînvinsă pe locul 2 în Serie A, cu o victorie și o remiză.

Atalanta a câștigat un meci și a pierdut unul, iar în prezent se află pe locul 8. Va fi un duel interesant pe care îl putem aștepta cu nerăbdare. Puteți afla cine are avantaj în acest duel în pontul nostru de pariuri Inter – Atalanta.

Viitorul meci promite multe emoții. Cine credeți că ar putea câștiga? Împărtășește-ți părerea în comentariile de mai jos

Inter – Atalanta info

  • Date & Time: 30.08.2024, 20:45 hrs
  • Sediul jocului: San Siro, Milano
  • Competiție: Serie A, Ziua 3
  • Transmisie TV/livestream: DAZN

Inter Form & Balance Check

Inter Milan are o victorie și o remiză până acum. Anul trecut au devenit campioni cu 94 de puncte, cu 19 puncte avans față de vicecampioni, ceea ce a fost un mesaj clar pentru întreaga ligă. În ultimul meci cu Lecce, au reușit o victorie solidă cu 2-0 și au fost clar echipa superioară. Inter a stat compact și i-a permis lui Lecce doar câteva atacuri

Fears for Lautaro Martinez

Cel mai bun atacant al lui Inter Milano, Lautaro Martínez, a suferit o oboseală musculară. Încă nu este clar când argentinianul va putea reveni la antrenamente. Deși nu pare grav, Inter îl va odihni cu siguranță pentru câteva meciuri, deoarece a jucat un rol important în campionatul din sezonul trecut. Cu 24 de goluri și trei pase decisive, el a devenit cel mai bun marcator al campionatului.

Inter facts & analysis
  • 2nd place in league
  • Încă neînvins în campionat
  • Neînvinsă în douăsprezece meciuri cu Atalanta

W

Atalanta Form & Balance Check

Atalanta a avut o prestație mixtă până acum. Au început bine sezonul cu o victorie cu 4-0 în fața lui Lecce, dar au pierdut cu 2-1 în fața lui Torino în a doua zi de campionat. Atalanta a preluat conducerea cu un gol în minutul 26, dar Torino a egalat prin Ilic în minutul 31. La începutul reprizei secunde, Torino a deschis scorul în minutul 49 prin Adams. În ciuda mai multor ocazii de-a lungul meciului, 3,51 goluri așteptate pentru Atalanta, 25 de șuturi pe poartă, dintre care nouă au fost la țintă, și 59 de atacuri periculoase, Atalanta nu a reușit să își fructifice ocaziile. FC Torino a avut doar 19 atacuri periculoase. Problema transformării ocaziilor rămâne o zonă Atalanta trebuie să lucreze pe

Ghinionul accidentărilor

Gian Piero Gasperini va trebui, de asemenea, să se descurce fără mai mulți jucători, deoarece unii dintre ei se luptă cu accidentări pe termen lung. Rafael Tolói s-a ales cu o leziune musculară, în timp ce Sead Kolasinac și Mitchel Bakker suferă de oboseală musculară. Leziunile lui Giorgio Scalvini și Gianluca Scamacca, ambii cu rupturi de ligamente încrucișate, sunt deosebit de grave. Aceste absențe reprezintă o provocare considerabilă pentru echipă.

Atalanta fapte & analiză
  • A pierdut ultimul meci
  • Staționează pe locul 8
  • este outsider în meciul următor

Inter se va alinia într-un sistem 3-5-2, la fel ca în ultimul meci cu Lecce, cu cei trei fundași centrali formând baza prin asigurarea acoperirii defensive și cei doi atacanți asigurând presiunea ofensivă. Cei cinci mijlocași oferă atât sprijin în apărare, cât și flexibilitate în atac.

De asemenea, Atalanta va juca neschimbat într-un sistem 3-4-2-1, cu trei fundași centrali care stabilizează apărarea și doi mijlocași ofensivi care susțin atacurile. Sistemul permite fundașilor să utilizeze aripile și să creeze opțiuni suplimentare de atac.

Inter – Atalanta head-to-head comparison & stats

Comparația cap la cap este următoarea: În 140 de meciuri, Inter Milano a câștigat de 77 de ori, Atalanta a câștigat de 27 de ori și 36 de meciuri s-au încheiat la egalitate. Recordul vorbește clar în favoarea lui Inter Milano și credem că Inter va câștiga meciul

Comparație directă (H2H)

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.