Liverpool – Brentford pont, predicție și cote – 25.08.2024 Premier League

Home » Liverpool – Brentford pont, predicție și cote – 25.08.2024 Premier League

FC Liverpool – FC Brentford

Pontul nostru de pariuri pe Liverpool – Brentford este: Liverpool câștigă (handicap -1) – cotă 1.61

  • Pariul ar fi funcționat în ultimele două meciuri
  • Brentford a câștigat doar unul din cele șase meciuri din Premier League împotriva roșilor
  • Liverpool a pierdut doar două din ultimele 61 de meciuri jucate acasă în Premier League

W

Continuă și celelalte patru campionate de top din Europa. Premier League intră în acest weekend în a doua sa zi de meciuri. Anul trecut, Manchester City și-a asigurat din nou titlul, dar de această dată există o mână de echipe care vor să le facă viața grea campionilor în exercițiu. Una dintre ele este Liverpool, care se confruntă cu Brentford acasă duminică după-amiază. Reds și-au stăpânit sarcina în primul meci și s-au impus cu 2-0 în deplasare în fața nou promovatei Ipswich. Brentford a reușit să-i surprindă pe unii analiști și s-a impus cu 2-1 în fața favoritei clare, Crystal Palace, în primul meci. Află cine are avantajul în acest meci viitor în pontul nostru de pariuri Liverpool – Brentford.

Următorul meci promite multă varietate. Crezi că Liverpool va obține prima victorie acasă a sezonului sau Brentford ne va surprinde din nou? Lasă-ne să știm în comentariile de mai jos

Liverpool – Brentford info

  • Date & Time: 25.08.2024, 17:30 hrs
  • Sediul de joc: Anfield Road, Liverpool
  • Competiție: Premier League, Ziua 2
  • Transmisie TV/live stream: Sky

Liverpool Form & Balance Check

Situația era clară pentru Liverpool înainte de acest sezon. După ce au ieșit din lupta pentru campionat la finalul campaniei de anul trecut, ei vor să atace din nou în acest sezon. Și au făcut o impresie foarte bună în primul lor meci al sezonului. Weekendul trecut, ei trebuiau să înfrunte Ipswich în deplasare și, ideal, să câștige.

Gazdele, care au promovat abia în acest an, și-au făcut bine treaba, iar Liverpool nu a reușit să devină convingătoare în prima repriză. Cu toate acestea, jocul s-a schimbat după pauză, iar Reds au reușit să înscrie două goluri și să câștige în final cu 2-0

Forța de acasă

Așa că acum este primul meci acasă pentru Reds. Și dacă a existat un lucru pe care l-au jucat bine în sezonul trecut, acesta este puterea lor acasă. În 19 jocuri din sezonul trecut, au câștigat de 15 ori, au remizat de trei ori și au pierdut o singură dată.

Cu o diferență de goluri de 49:17, ei subliniază puterea enormă de joc pe care o au pe Anfield Road. În clasamentul pe teren propriu, au fost cea mai bună echipă de acasă din campionat, cu 48 de puncte. Liverpool a pierdut doar două din ultimele 61 de meciuri jucate acasă în Premier League (46 de victorii și 13 remize).

Liverpool fapte & analiză
  • Locul doi în clasament
  • Cea mai bună echipă acasă în sezonul trecut
  • Ultimul meci câștigat 2:0

W

Brentford Form & Balance Check

Brentford a arătat performanțe foarte mixte în sezonul trecut și a trebuit să lupte pentru retrogradare uneori. Cu toate acestea, au reușit să facă acest lucru relativ ușor și au terminat cu 39 de puncte, la 13 puncte distanță de zona retrogradării. Anul acesta, responsabilii vor să împiedice albinele să cadă din nou într-o fază atât de periculoasă.

Ei au reușit deja să dea un exemplu cu meciul lor de deschidere. În prima zi, ei au găzduit Crystal Palace, care era favorită la acest meci. Cu toate acestea, Brentford nu a fost descurajat de acest lucru și a câștigat un joc foarte interesant 2:1. Cu aceste trei puncte, ei sunt în prezent pe locul cinci

Efectul Wissa

Atacantul Yoane Wissa a marcat și a dat o pasă de gol în fiecare dintre ultimele sale trei meciuri din Premier League pentru Brentford. El este primul jucător de la Riyad Nahrez în decembrie 2021 (pentru Manchester City) care reușește această performanță.

Niciodată până acum un jucător din istoria Premier League nu a marcat un gol și nu a oferit un assist în patru meciuri consecutive. Prin urmare, Wissa nu este doar de o importanță fundamentală pentru jocul ofensiv, el ar putea stabili, de asemenea, un nou record

Brentford facts & analysis
  • Locul al cincilea în clasament
  • Ultimul meci câștigat 2:1
  • Ultima întâlnire cu Reds pierdută 1:4

W

Arne Slot își va începe echipa ca de obicei într-un 4-3-3. În ceea ce privește personalul, Liverpool se va schimba cu greu față de ultimul joc. Desigur, Endo este o opțiune la mijlocul terenului, iar antrenorul ar putea apela și la Gakpo și Nunez în față.

Brentford va adopta de asemenea formația 4-3-3. Este posibil ca Bees să înceapă cu aceeași formație sub comanda lui Thomas Frank ca și în precedentul meci de campionat cu Crystal Palace.

Liverpool – Brentford head-to-head & stats

În total, cele două echipe s-au întâlnit doar de 16 ori. Cifrele vorbesc mai mult în favoarea lui Liverpool. Reds au câștigat opt dintre aceste întâlniri, în timp ce Brentford a avut succes de patru ori. De asemenea, cele două echipe au remizat de patru ori. În ultima confruntare, care a avut loc la Brentford în luna februarie a acestui an, Liverpool și-a respectat rolul de favorită și a câștigat cu 4:1.

Comparație directă (H2H)

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.