Freiburg – Stuttgart pont, predictie & cote – 24.08.2024 Bundesliga

Home » Freiburg – Stuttgart pont, predictie & cote – 24.08.2024 Bundesliga

SC Freiburg – VfB Stuttgart

Sfatul nostru de pariere Freiburg – Stuttgart este: Mai mult de 2.5 goluri – cota 1.74

  • În ultimele două meciuri, s-au marcat nouă goluri
  • Pariu ar fi mers întotdeauna în ultimele trei dueluri
  • Stuttgart a avut a treia cea mai bună ofensivă în sezonul trecut

După weekendul de cupă, începe în sfârșit noul sezon din Bundesliga. Gladbach și Leverkusen dau startul celei de-a 62-a ediții a Bundesligii vineri seara, iar sâmbătă ne așteaptă prima conferință. Vrem să aruncăm o privire specială asupra meciului dintre Freiburg și Stuttgart. Puteți afla cine are cărțile mai bune aici, în pontul nostru de pariuri Freiburg- Stuttgart.

Freiburg nu a reușit să se califice pentru un loc pe scena internațională în sezonul trecut, în timp ce Stuttgart a terminat pe locul secund cu un sezon surprinzător. Structura echipelor celor două formații s-a schimbat semnificativ pe parcursul verii, iar această confruntare este un adevărat test cu acid pentru ambele pentru a vedea unde se află.

Viitorul meci promite să fie foarte interesant. Cine credeți că va ieși învingător? Lasă-ne să știm în comentariile de mai jos

Freiburg – Stuttgart info

  • Dată și oră: 24.08.2024, 3:30 pm
  • Sediul de joc: Europa-Park Stadium, Freiburg
  • Competiție: Bundesliga, prima zi
  • Transmisie TV/live stream: Sky

Freiburg Form & Balance Check

Freiburg a întâlnit VfL Osnabrück în primul meci de cupă al sezonului. Gazdele retrogradaseră din Bundesliga 2 în sezonul precedent, astfel că această remiză însemna o victorie obligatorie pentru SC. Și exact așa au jucat cei din Breisgauers. În fața a aproape 16.000 de spectatori, a durat o jumătate de oră până când Höler a rupt vraja și a trimis una dintre multele ocazii în plasa porții lui Osnabrück. Al doilea gol al lui Grifo, mai puțin de trei minute mai târziu, părea să fie decisiv. VfL nu a făcut aproape nimic în repriza a doua, iar Freiburg a mai marcat două goluri pentru a obține o victorie cu 4-0 și o repetiție generală reușită

Slăbiciunea de acasă

Freiburg nu a avut un avantaj deosebit pe teren propriu în sezonul trecut. De fapt, au adunat doar cu două puncte mai multe acasă decât în deplasare. În 17 meciuri pe teren propriu, au înregistrat cinci victorii, șapte egaluri și cinci înfrângeri. Aceste rezultate i-au plasat pe locul 15 în clasamentul pe teren propriu. Dacă vor să joace din nou pentru locurile europene în acest an, vor avea nevoie acum de o îmbunătățire clară a performanțelor acasă.

Freiburg facts & analysis
  • Ultimul meci câștigat 4:0
  • Locul 10 în clasament sezonul trecut
  • Ultimul meci acasă cu VfB pierdut cu 3-1

W

Stuttgart Form & Balance Check

Stuttgart a avut și ea o cupă de jucat weekendul trecut, dar nu Cupa DFB. Ei au jucat în deplasare în finala Supercupei cu Leverkusen. Meciul a fost la temperatura de funcționare încă de la început, iar șvabii s-au descurcat bine după ce au fost conduși în minutul 11, reacționând cu un gol de egalitate 1:1 doar patru minute mai târziu. În repriza a doua, au avut mult mai mult de jucat, în parte pentru că Leverkusen a primit un cartonaș roșu cu puțin timp înainte de pauză și a trebuit să continue să joace în inferioritate numerică.

Stuttgart a profitat de superioritatea sa și a condus cu 2:1 după puțin peste o oră. Cu toate acestea, Leverkusen a reluat exact de unde o lăsase și a reușit să egaleze în ultimele minute. VfB a tras apoi picătura cea mai scurtă la loviturile de departajare și a pierdut primul său meci din acest sezon

Away strength

VfB Stuttgart are cu siguranță motive de optimism înaintea acestui meci. La urma urmei, în timp ce Freiburg nu a fost neapărat cunoscut pentru capacitatea de a valorifica avantajul terenului propriu în sezonul trecut, șvabii se simt ca acasă în deplasare. În 17 meciuri în deplasare, au obținut zece victorii – al doilea cel mai bun bilanț din campionat – o remiză și au suferit șase înfrângeri. Cele 31 de puncte îi plasează pe locul al doilea în clasamentul deplasărilor

Stuttgart fapte & analiză
  • runners-up
  • Ultimul meci pierdut la penalty-uri
  • În ultimele două întâlniri cu Freiburg au marcat un total de opt goluri

W

Coach Julian Schuster își va organiza probabil echipa ca în ultimul meci de cupă. Într-un 4-4-2, vrea să consolideze centrul și în același timp să vină prin aripi. De asemenea, echipa va rămâne aceeași pentru moment. Gregoritsch și Muslija ar putea fi o opțiune în cursul meciului.

Sistemul și formația lui Stuttgart se vor baza, de asemenea, pe ultimul lor meci. Într-un 4-2-3-1, ei i-au făcut viața foarte dificilă lui Leverkusen. Este posibil ca Undav să fie din nou folosit ca un fel de fundaș central suspendat, Leweling urmând să ocupe deocamdată un loc pe bancă

Freiburg – Stuttgart head-to-head comparison & stats

Acest duel din sudul Germaniei a avut deja loc de 49 de ori în trecut. 44 de meciuri au avut loc în Bundesliga și cele două s-au întâlnit de cinci ori în Cupa DFB. Cifrele vorbesc mai mult în favoarea lui VfB în această confruntare. VfB a câștigat deja 26 de meciuri, în timp ce SC s-a impus doar de 17 ori.

Cele două echipe au remizat de șase ori. În ultima confruntare, care a avut loc la începutul lunii februarie a acestui an, Freiburg abia a reușit să profite de avantajul terenului propriu și a pierdut cu 3-1.

Comparație directă (H2H)

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.