Mainz – Union Berlin ponturi pariuri, predictii & cote – 24.08.2024 Bundesliga

Home » Mainz – Union Berlin ponturi pariuri, predictii & cote – 24.08.2024 Bundesliga

FSV Mainz 05 – Union Berlin

Pontul nostru de pariuri Mainz – Union Berlin este: Mai puțin de 2.5 goluri – cotă 1.65

  • Echipele nu își vor asuma încă niciun risc și vor juca defensiv deocamdată
  • Ambele echipe au marcat un singur gol în 90 de minute în meciul de cupă de săptămâna trecută
  • Acest pariu a mers în favoarea echipelor în primul meci competitiv

Lunga așteptare a luat sfârșit. În timp ce Bundesliga 2 și Bundesliga 3 au fost deja în acțiune timp de câteva săptămâni, mingea se rostogolește acum din nou în primul eșalon german. După ce campionii deschid în mod tradițional sezonul vineri seara, există cinci meciuri în conferința de sâmbătă plină de Bundesliga. Printre altele, FSV Mainz 05 se va confrunta cu Union Berlin.

Ambele vor avea ținte înalte pentru noul sezon și vor să se revanșeze cât mai repede pentru sezonul trecut. Mainz a reușit să întoarcă scorul cu un sprint final puternic, în timp ce Union a trebuit să tremure până în ultimul minut. Concentrarea este acum pe noul sezon, în care ambele vor să aibă performanțe mult mai bune. Un gol de trei puncte în meciul de deschidere ar fi exact ceea ce le trebuie.

Află cine are cărțile mai bune în acest meci și ce pariuri merită pentru tine în pontul nostru de pariuri Mainz – Union Berlin. Lasă-ne să știm în comentarii cine crezi că va ieși învingător. Pentru mai multe pronosticuri și analize gratuite, consultați ponturile noastre de pariuri și nu ratați niciunul dintre articolele noastre de specialitate despre toate competițiile majore.

Mainz – Union Berlin info

  • Date & Time: 24/08/2024, 3:30 pm
  • Sediul de joc: MEWA Arena, Mainz
  • Competiție: Bundesliga, Etapa 1
  • Transmisie TV/live stream: Sky

Mainz Form & Balance Check

Mainz a reușit o redresare impresionantă sub conducerea antrenorului Bo Henriksen la finalul sezonului, rămânând neînvinsă în ultimele nouă meciuri de campionat. Identitatea de joc a antrenorului ar trebui să fie dezvoltată în continuare în noul sezon pentru a evita să petreacă din nou cea mai mare parte a sezonului pe ultimul loc.

Pregătirea a mers bine. FSV a obținut trei victorii din patru meciuri amicale și, de asemenea, a câștigat primul său meci competitiv în Cupa DFB la sfârșitul săptămânii trecute împotriva echipei de divizia a treia Wehen Wiesbaden, deși numai după prelungiri. Union va fi acum primul test real de anduranță la începutul sezonului în Mewa Arena

A fost găsit un nou om pentru curățenie

În timpul vacanței de vară, Mainz a fost nevoită să-l lase pe mijlocașul Leandro Barreiro să plece în baza unui transfer gratuit. Luxemburghezul, care a jucat deosebit de bine spre finalul sezonului, s-a transferat la Benfica Lisabona. Cei de la 05 l-au adus în locul său pe japonezul Kaishu Sano. Un transfer care nu este lipsit de riscuri, deoarece Sano provine din campionatul japonez și nu a demonstrat încă că poate juca la nivelul Bundesligii.

Cu toate acestea, antrenorul Henriksen se bazează pe jucătorul de 23 de ani, care a început ambele meciuri de la sosirea sa și a jucat 120 de minute în meciul de cupă cu Wiesbaden. Primele impresii sunt mai mult decât pozitive, iar Sano pare să aibă tot ce-i trebuie pentru a fi un adevărat golgheter în fața apărării

Mainz fapte & analiză
  • Ultimul meci câștigat
  • Succes în trei din cele patru meciuri de pregătire
  • Ultima victorie cu Union Berlin a fost acum mai bine de trei ani

W

Union Berlin Form & Balance Check

După un sezon horror, la Berlin începe un capitol complet nou. Clubul s-a reorganizat în vară și abordează sezonul următor cu multă energie. Primul și cel mai important este noul antrenor, deoarece cu fostul Mainzer Bo Svensson, berlinezii doresc să lase în urmă haosul din sezonul trecut și să stabilească o idee clară de joc.

Deși primul meci competitiv sub noul antrenor nu a mers perfect, Köpenickers a învins la limită, dar meritat, FC Greifswald 1:0 și a avansat în turul următor al Cupei DFB.

Manko eficacitate

În meciul de cupă, una dintre slăbiciunile lui Union a fost mai mult decât vizibilă. Lipsa de eficacitate în atac, deoarece un singur gol în ciuda celor 15 șuturi pe poartă, 127 de atacuri și 14 cornere executate este pur și simplu insuficient împotriva unei echipe din liga regională. Acest lucru ridică întrebarea dacă nu cumva prea puțină atenție a fost acordată atacului în timpul ferestrei de transfer din vară.

Cu noi achiziții precum Leopold Querfeld și László Bénes, apărarea și mijlocul au fost îmbunătățite, dar în atac speranțele vor continua să se bazeze pe Kevin Volland, care este în prezent încă accidentat. În cupă, Jordan Siebatcheu, care a revenit după un împrumut la Gladbach, a fost în unsprezecele de start, dar nu a prea convins la Foals, marcând doar cinci goluri în 25 de apariții. Poate că berlinezii vor mai face o mutare înainte de termenul limită de transfer

Union Berlin fapte & analiză
  • Ultimul meci câștigat
  • A obținut două victorii din cinci meciuri în pregătire
  • Nouă goluri primite în ultimele trei teste

W

Mainzer joacă într-o formație 3-4-2-1. Linia de apărare formată din Dominik Kohr, Maxim Leitsch și Andreas Hanche-Olsen a făcut o treabă bună în meciul de cupă. Centrul din jurul lui Sano și Nadiem Amiri a funcționat de asemenea bine. Jonathan Burkhardt rămâne unicul atacant. Opțiunile de pe bancă sunt Karim Onisiwo și Paul Nebel.

Berlinul operează și într-un sistem 3-4-2-1. Noul fundaș central Querfeld a avut o prestație bună în primul său meci de competiție și și-a subliniat ambițiile de a deveni titular. În fața sa se află veteranul Rani Khedira și Andras Schäfer. Siebatcheu continuă să îl înlocuiască pe Volland, accidentat.

Mainz – Union Berlin cap la cap & statistici

16 meciuri au fost jucate între Mainz și Union Berlin în istorie. Zece dintre acestea au avut loc în prima ligă germană, în timp ce șase meciuri au fost jucate în Bundesliga 2. Comparația directă este în favoarea berlinezilor cu 7:5 victorii. În sezonul trecut au fost o remiză 1:1 și o victorie zdrobitoare 4:1 pentru Union. Ultima victorie a lui 05 a venit în sezonul 2020/21, prima întâlnire având loc în 2001. Meciul de atunci s-a încheiat cu o victorie cu 1-0 pentru Mainz.

Comparație directă (H2H)

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.