Franța – Germania ponturi pariuri, predicție & cote Baschet Olimpia 08.08.2024

Home » Franța – Germania ponturi pariuri, predicție & cote Baschet Olimpia 08.08.2024

Olimpiada de baschet, semifinala, joi, 08.08.2024, 17:30

În urmă cu doar câteva zile, am reușit să vă trimit un pont Franța – Germania reușit în stil aley-oop. Acum am o nouă ocazie să fac acest lucru.

Și nu voi părăsi tabăra campionilor mondiali. Conform pronosticului meu Franța Germania, ei au fost acum atribuite adversarul ideal pentru a juca pentru aur în curând

Ce atac de cord în sfertul de finală cu Grecia! Campionii mondiali au început extrem de slab sfertul de finală, care a fost programat pentru ora 11.00.

Cu un procentaj subteran de 26,3% la aruncările din acțiune și un deficit de 10 puncte, au intrat în sfertul al doilea – iar de atunci încolo, Germania a revenit încet, dar sigur în joc.

În cele din urmă, echipa DBB a meritat să câștige 76:63 pentru că și-a regăsit jocul pe parcursul meciului și a fost la fel de intransigentă în apărare ca și în meciul cu Franța.

Vorbind despre Franța, gazdele au furnizat surpriza fazei eliminatorii, deoarece au fost singurii outsideri care au câștigat meciul din sferturile de finală, conform pariurilor sportive.

Răsturnarea de situație este deosebit de impresionantă, dacă ne amintim cât de incredibil de dezorientată a fost această echipă în înfrângerea cu 71:85 în fața germanilor.

După acest meci împotriva campionilor mondiali, trebuie să fiu sincer și să spun că nu aș mai fi pariat un ban pe francezi – nici măcar voucherul gratuit Bet-at-home de la furnizorul cu același nume.

În ciuda întregii rezistențe, Franța a meritat să câștige 82:73 împotriva canadienilor, dar asta s-a datorat și faptului că antrenorul francez a făcut o schimbare radicală și pur și simplu a lăsat mulți jucători cheie pe bancă.

Superstarul NBA Rudy Gobert, de exemplu, a jucat doar 3 minute și 41 de secunde …

Mi s-a făcut pielea de găină de la scandările din tribune, care îi biciuiau constant pe gazde spre victorie.

Chiar și comentatorul ARD a tăcut înmărmurit când stadionul a cântat „Marseillaise” la maxim în ultimele minute ale meciului, cu victoria la îndemână.

Dar oricine crede acum că francezii vor fi un remediu miraculos se înșeală. Desigur, această echipă are câțiva jucători NBA de primă clasă în Gobert, Batum și Wembanyama.

În teorie, această echipă poate juca cu siguranță baschet de primă clasă, dar adevărul este că canadienii au oferit o performanță cu adevărat subterană în cel mai prost moment posibil.

Un procent de goluri de teren de 38,5 la sută? 5 din 21 de încercări reușite din exterior și doar 72% din aruncările de două puncte transformate? Nu așa se câștigă un ghiveci de flori, cu atât mai puțin o medalie la Jocurile Olimpice.

În consecință, nord-americanii trebuie să realizeze că nu pot juca nici măcar pentru bronz.

Deoarece sunt de părere că Franța nu a reinventat brusc baschetul în decurs de două zile, ci mai degrabă a capitalizat pe numeroasele greșeli ale adversarilor săi, îmi este clar cum ar trebui să arate un pont Franța – Germania reușit.

În acest sens, voi pune la încercare același pronostic Franța – Germania care mi-a adus o cotă mare de aproximativ 1,60 la o casă de pariuri autorizată în urmă cu câteva zile.

Doar ideea inițială a unui pariu suplimentar vizând un avantaj timpuriu al germanilor va fi abandonată cel târziu după meciul cu Grecia.

La urma urmei, campionii mondiali au avut un start extrem de slab împotriva Greciei, dar odată ce au ajuns la temperatura de funcționare, nimeni în afară de SUA – și poate Serbia – nu le va mai putea ține piept.

În orice caz, francezii vor fi la fel de copleșiți de calitățile de playmaking ale lui Dennis Schröder și de avantajele tehnice ale fraților Wagner la panou ca acum câteva zile, în ultimul meci din grupă.

Concluzie: Franța a făcut o schimbare radicală după înfrângerea cu Germania și chiar a lăsat pe bancă câteva superstaruri din NBA.

Victoria în fața Canadei a fost posibilă și pentru că canadienii au fost complet depășiți de situație.

Germania, pe de altă parte, a suferit în primele etape ale meciului cu Grecia, dar pe măsură ce ceasul de joc a avansat, campionii mondiali de obicei și-au dezlănțuit potențialul imens.

Pontul meu de pariuri Franța – Germania: presupune așadar o nouă victorie a campionilor mondiali.

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.