Germania – Grecia ponturi pariuri, predicție & cote Baschet Olympia 06.08.2024

Home » Germania – Grecia ponturi pariuri, predicție & cote Baschet Olympia 06.08.2024

Baschet Olimpiada, sferturi de finală, marți, 06/08/2024, ora 11:00

Nu numai că m-am distrat de minune în ultimul meci din grupă al turneului olimpic de baschet masculin, dar am și realizat cu succes o mare parte din condițiile bonusului Betano.

După mai multe pronosticuri reușite și poate cea mai bună performanță a unei selecții DBB din toate timpurile, am plasat acum cu prudență un pont Germania Grecia pentru marți, în care am, de asemenea, încredere deplină

Într-o înregistrare din timpul unei pauze, unul dintre cei doi frați Wagner poate fi auzit spunând: „Wemby a ieșit din ea!”

Se referea la uriașul francez Victor Wembanyama, iar această afirmație nu numai că a fost corectă, dar gigantul înalt de 2,25 metri de la San Antonio Spurs nici măcar nu poate fi blamat.

În cele din urmă, Franța a fost surclasată și a făcut implozie în sfertul al doilea.

La pauză, comentatorul sportiv a arătat cu degetul spre publicul local care își huiduia propria echipă pe Stade Pierre-Mauroy din nordul Franței: „C’est incroyable!”

În schimb, totul a funcționat pentru Germania: coșul de 3 puncte al lui Isaak Bonga în primul sfert, coșurile de 3 puncte ale lui Schröder din centrul terenului și dunk-ul monstruos al lui Franz Wagner, în care „a dus întreaga echipă adversă pe afiș”.

Procentul de aruncări al Germaniei a fost de 47,5% – dar s-a simțit ca și cum ar fi fost de 70% – și a fost dovada uneia dintre cele mai bune performanțe de echipă ale unei echipe naționale germane de baschet din toate timpurile.

Fără îndoială: după acest meci, sunt de părere că dacă cineva poate învinge selecționata SUA, aproape ilegal de bună, aceia sunt campionii mondiali în exercițiu!

Germania este pe drumul cel bun spre finală și, prin câștigarea grupei, și-a asigurat dreptul de a fi repartizată uneia dintre cele două echipe de pe locul al treilea.

Grecia nu este o adversară ușoară, dar din ce am văzut până acum din selecționata DBB, grecii ar trebui să rămână totuși în urmă marți dimineață.

Acum câteva zile v-am oferit un pont de succes pentru meciul Franța – Germania, așa că direcția pronosticului meu Germania – Grecia este aproximativ aceeași!

În acesta, am încredere deplină că un pariu pe victorie la Oddset cu o cotă pentru Germania de aproximativ 1.35 în prezent ar putea fi deja suficient pentru a încheia un pariu de succes pe baschet

După o victorie de deschidere cu 92:80 împotriva Spaniei, grecii au pierdut cele două meciuri ulterioare din grupă împotriva Canadei (83:93) și Australiei (71:77) și astfel au reușit să devanseze Sudanul doar la un fir de păr pentru ultimul loc disponibil în sferturile de finală.

Germanii au câștigat și ultimele două meciuri internaționale împotriva grecilor, inclusiv unul la EuroBasket în septembrie 2022, în ciuda participării lui Antetokounmpo.

Deși superstarul lui Bucks a înscris 31 de puncte cu acea ocazie, el nu a putut împiedica înfrângerea relativ clară a echipei sale, 96:107

Cel mai bun jucător de pe teren pentru ambele echipe va fi probabil
Giannis Antetokounmpo, deoarece grecul este o forță elementară sub coș.

Centrul a înscris 34, 27 și, respectiv, 20 de puncte în cele trei apariții ale sale la Jocurile Olimpice – iar numărul total de recuperări este, de asemenea, incredibil, 23.

Cu toate acestea, jucătorul lui Bucks ar putea fi neutralizat sau izolat de apărarea puternică a germanilor. Grecii nu au calitatea de a-și pune centrul în cea mai bună lumină posibilă.

Pe scurt: Franța a fost mult mai bine dotată ca colectiv decât GRE, dar nu a putut nici măcar să înceapă să bulverseze apărarea selecționatei DBB, care a fost demnă de o echipă de stele

Așa că direcția pe care o iau în pontul meu de pariuri Germania-Grecia din sferturile de finală este clară!

O victorie este pur și simplu inevitabilă dacă ne uităm la ușurința cu care echipa DBB a pus la zid chiar și o echipă cu un calibru mult mai mare precum Franța în urmă cu doar câteva zile.

În consecință, aș impune – și pentru că mă obligă cotele Germania-Grecia – un handicap de aproximativ 4,5 puncte pentru selecționata DBB, dar aș fi fericit să impun puțin mai mult!

Concluzie: Va fi inevitabil ca Giannis Antetokounmpo să răbufnească sub coș și să-și adune cele 20-30 de puncte, el este pur și simplu mult prea puternic pentru asta.

Cu toate acestea, apărarea germană poate limita pagubele pe cât posibil dacă se apără la fel de magistral cum a făcut-o împotriva francezilor.

În ofensivă, germanii sunt deja bine pregătiți și capabili să ofere mult mai mult decât trebuie să primească. În contrast cu stilul de atac unidimensional al Greciei, echipa DBB poate conjura puncte pe tabela de marcaj în multe moduri diferite.

Sfatul meu GER GRE: Germania câștigă cu handicap -4.5

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.