Djokovic – Alcaraz ponturi pariuri Olympia 04.08.2024

Home » Djokovic – Alcaraz ponturi pariuri Olympia 04.08.2024

Turneul olimpic de tenis de la Paris, finala, duminică, 04/08/2024, 14:00

Duminică are loc meciul pentru aur în proba de simplu masculin a Jocurilor Olimpice. Se întâlnesc crème de la crème. Novak Djokovic împotriva lui Carlos Alcaraz, sârbul își ia revanșa la trei săptămâni după înfrângerea de la Wimbledon!

Alcaraz l-a pus deja la zid pe cel mai titrat jucător din istoria sportului pe iarbă. Ca și casele de pariuri, cred că diferența este și mai mare pe zgură.

Pentru a patra finală dintre cele două superstaruri, pariez că Alcaraz va câștiga în două seturi la Betano:

Înainte de a începe cu textul, am răsfoit arhiva de tenis a prietenilor mei pariori. Am vrut să știu de câte ori mi s-a permis să vă scriu un pronostic pentru această întâlnire la vârf dintre Djokovic și Alcaraz. De fapt, acum este a cincea oară.

Nu am făcut parte din echipa de scenariști pentru prima confruntare de la Madrid, din mai 2022, o bătălie epică în trei seturi la casa lui Alcaraz, pe atunci în vârstă de 19 ani.

V-am oferit victoria lui Alcaraz în fiecare dintre cele două finale de la Wimbledon. În 2023 a fost încă o bătălie grea, dar anul acesta este deja o diferență de clasă.

Tânărul spaniol, care a fost oricum unul dintre elitele de top de ani de zile, a urcat câteva trepte, mai ales în ceea ce privește consistența și mentalitatea.

S-a împiedicat puțin la începutul anului, a fost accidentat din când în când după Australian Open, a triumfat la Indian Wells și a pierdut un singur meci de la French Open, pe iarbă la Queens Club împotriva lui Jack Draper.

A câștigat 20 din ultimele 21 de meciuri, obținând astfel al treilea și al patrulea titlu de Grand Slam. Pe zgură este încă cel mai puternic jucător al său. Cu explozia și viteza sa, el execută toate mingile. În raliurile lungi, este dificil să-i iei punctul.

El marchează multe puncte rapide cu forehand-ul său brutal. Datorită jocului său defensiv bun, el este întotdeauna periculos și la retur.

După victoria clară împotriva lui Djokovic la Wimbledon, cotele pentru victorie sunt acum în derivă. Betano oferă 1.40 pentru victoria spaniolului și 2.90 pentru Djokovic

Pentru pontul „Set 1 & victorie Alcaraz” există o cotă de 1.62, nu chiar un salt mare în cote, motiv pentru care prefer să merg pe victoria directă 2:0 (2.18). Alcaraz oricum nu a pierdut încă un set la Jocurile Olimpice.

6-3, 6-1 cu Hady Habib, 6-1, 7-6 cu Tallon Griekspoor, 6-4, 6-2 cu Roman Safiullin, 6-3, 7-6 cu Tommy Paul, iar vineri prestația de gală cu Felix Auger-Aliassime (6-1, 6-1), pe care l-a manevrat în meciul pentru medalia de bronz în cel mai scurt timp.

În finală, însă, Alcaraz se va confrunta cu un Djokovic care va aduce un alt tip de motivație la meci. La urma urmei, câștigătorului a 23 de Grand Slam-uri îi lipsește încă o medalie de aur. Până acum, în colecția sa de trofee strălucește doar medalia de bronz de la Jocurile de la Beijing

Nu va câștiga Slamul de Aur pe care îl vizează în cariera sa, cu rivali precum Alcaraz, Jannik Sinner, Alexander Zverev și co, dar o medalie de aur este încă extrem de semnificativă pentru omul din Belgrad.

Aceasta ar putea fi ultima sa șansă de a obține una. Chiar și Djokovic, care simte că nu îmbătrânește, este posibil să fie încetinit de biologie la următorul eveniment, peste patru ani, la vârsta de 41 de ani.

Chiar și acum, Djokovic și Alcaraz sunt fizic la două niveluri complet diferite. În calitate de nou client Betano, puteți lua și pariul meu 2:0 fără a face un depozit.

Mai mult, poți primi un bonus uriaș de 100% cu cerințe de pariere foarte corecte atunci când faci o depunere

My Djokovic Alcaraz tip

Djokovic și Alcaraz nu au pierdut încă un set la Paris. Niciuna dintre cele două vedete nu a avut un parcurs bun în ultimele meciuri. Mă aștept la un meci de top între cei doi, în care Alcaraz va ieși probabil în evidență ca fiind jucătorul clar mai puternic.

Alcaraz are în mod clar un forehand mai bun și este superior fizic. Diferența a fost deja clară pe gazonul sfințit de la Wimbledon și este posibil să fie și mai mare pe zgură, deoarece raliurile mai lungi vor fi probabil mai frecvente.

Doar nesăbuința sa din tinerețe îl distruge în unele puncte, dar îi permite, de asemenea, să lovească lovituri câștigătoare care oferă material YouTube pentru canalele de tenis.

În ceea ce privește pariurile sportive, până acum i-am favorizat pe Djokovic și Alcaraz în finală. De asemenea, puteți folosi cota mare de 2,18 pentru victoria cu 2:0 a spaniolului pentru a profita de un bonus la pariuri sportive.

Pontul meu Djokovic Alcaraz: Alcaraz câștigă în două seturi

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.