Germania – Franța ponturi pariuri, predicție & cote Basketball Olympia 02.08.2024

Home » Germania – Franța ponturi pariuri, predicție & cote Basketball Olympia 02.08.2024

Baschet Olimpiada, faza grupelor, vineri, 02/08/2024, 21:00

Un prim indiciu al deciziei mele imediate: În ultimul meci din grupă al gazdelor supraevaluate singure, casele de pariuri erau pregătite să-ți ofere FRA o cotă de câștig de doar 1.01 în medie – și totuși francezii au trebuit să meargă în prelungiri!

Cu mai puțin de un minut pe cronometru și un avantaj de 4 puncte pentru japonezi, am trecut peste, cu convingerea că prima mare surpriză a acestui turneu a fost în sfârșit pecetluită.

La scurt timp după aceea, am aflat prin intermediul aplicației Bet365 că francezii au reușit „SOMEHOW” să își scoată capul din laț și să învingă cu succes outsiderii în prelungiri.

Cu toate acestea, fanii gazdelor nu vor fi mulțumiți. Am rămas fără cuvinte (în sens negativ) la ceea ce văzusem până atunci de la „Les Bleus”.

Emblematic pentru ceea ce a fost o seară ratată din perspectiva francezilor: cu puțin timp înainte de final, Batum s-a lovit de neîndemânaticul Gobert și a suferit o hemoragie nazală care a necesitat tratament timp de câteva minute

Mi se pare surprinzătoare, dacă nu de-a dreptul șocantă, decizia multor case de pariuri de a oferi cote aproape egale Franța-Germania.

La urma urmei, în timp ce francezii au scăzut enorm în comparație cu meciul lor de deschidere cu Brazilia, echipa DBB a arătat o îmbunătățire clară a performanței după ce i-a învins pe asiatici cu 97:77.

În victoria cu 86:73 asupra Braziliei – pentru care am putut să vă arunc un pont de succes Brazilia – Germania în stil alley-oop – echipa a arătat de ce a fost pe bună dreptate încoronată campioană mondială la baschet pentru prima dată toamna trecută.

Așa cum comentatorul olimpic a spus atât de frumos în livestream: „Aceasta este cea mai bună echipă germană de baschet din toate timpurile!”

Sunt convins că unul dintre motivele pentru care casele de pariuri au acordat Franței și Germaniei cote relativ egale se datorează faptului că gazdele beneficiază în mod natural de un bonus special.

La urma urmei, sprijinul zgomotos al fanilor de acasă a ajutat deja echipa națională de rugby să câștige medalia de aur și a facilitat accesul echipelor naționale de fotbal masculin și feminin în fazele eliminatorii.

Cu toate acestea, în opinia mea, diferența de calitate care îi separă în prezent pe germani de francezi este pur și simplu prea mare pentru a fi acoperită doar de sprijinul din tribune.

Nu vă lăsați păcăliți de înfrângerea cu 66:90 suferită de campionii mondiali pe 6 iulie într-un meci test împotriva viitorilor lor adversari, deoarece s-a întâmplat fără implicarea fraților Wagner.

Cu toate acestea, cuplul simpatic al lui Orlando Magic a revenit pentru revanșă doar două zile mai târziu și Germania și-a luat imediat revanșa cu o victorie 70:65 în fața francezilor.

Consider că acest factor este decisiv în justificarea pontului meu la pariuri Franța – Germania. Calitățile excepționale ale lui Franz Wagner la panoul de joc și cele 17 puncte ale sale împotriva Braziliei în special îl fac cel mai bun jucător al echipei DBB în acest moment

Rudy Gobert este, desigur, cineva care cu siguranță poate concura cu frații Wagner în ceea ce privește mărimea, cel puțin în teorie.

Dar ceea ce am văzut la francez împotriva japonezilor nu prea se ridică la înălțimea pretenției de a fi unul dintre cei mai buni centri defensivi din NBA. Germania este, de asemenea, o echipă foarte bine pregătită, în timp ce gazdele sunt mai puțin!

Poate că francezii au recuperat 49 de mingi împotriva Japoniei, dar cele 12 mingi pierdute și rata de reușite de doar 42,5% arată că playmaking-ul lor rareori i-a adus în poziții bune de finalizare

Când mă gândesc cât de bine a performat Germania în defensivă în al doilea joc din grupă, este ușor de imaginat că mai multe greșeli evitabile se vor strecura în jocul de construcție al gazdelor vineri.

Aș putea și probabil ar trebui să vă sfătuiesc să plasați un pariu cu handicap. La urma urmei, echipa DBB este perfect capabilă să folosească impulsul din jocul convingător din Brazilia pentru a pune cel puțin 7 puncte între ea și echipa franceză slăbită.

Cu toate acestea, eu sunt frugal și cotele Franța-Germania pentru o victorie simplă a campionilor mondiali la aproximativ 1.57 sunt deja suficient de mari încât sunt reticent să merg peste top

Concluzie: Performanța Franței împotriva Japoniei a fost pur și simplu subterană.

Prin urmare, mă aștept la un răspuns puternic din partea gazdelor, dar încă mi-e greu să-mi imaginez că le-ar putea învinge pe campioanele mondiale.

Germania pare pur și simplu mult mai bine pregătită și este, de asemenea, în măsură să facă mai mult dacă este necesar. Pe de altă parte, nu cred că FRA sunt capabili de o creștere similară a propriului nivel de performanță în acest moment.

Prin urmare, pontul meu Franța-Germania presupune o victorie a campionilor mondiali

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.