Nadal – Borg ponturi pariuri ATP Bastad 16.07.2024

Home » Nadal – Borg ponturi pariuri ATP Bastad 16.07.2024

ATP Bastad, primul tur, marți, 16.07.2024, 14:30

Nadal vs Borg – un duel generațional pentru cărțile de istorie. Legenda tenisului Rafael Nadal îl înfruntă pe fiul icoanei Björn Borg, Leo, la Bastad, în Suedia.

El nu reușește să se bazeze pe succesele celui care a câștigat de unsprezece ori Grand Slam-ul. Fiul său, Borg, este clasat puțin peste primii 500 în clasamentul ATP. La fel ca Nadal, el a primit un wildcard pentru turneul din țara sa natală.

Am găsit cote avantajoase pentru acest duel prestigios la Tipwin. Nadal este marele favorit, dar cred că Borg poate câștiga patru game-uri

Nadal și Björn Borg s-au ratat de nouă ani în lumea tenisului. Împreună, superstarurile sportului lor au 33 de titluri de Grand Slam. Cel puțin pe Playstation, fanii au putut reedita acest duel atunci când ambele personaje au fost integrate în seriile de jocuri video.

În lumea reală a tenisului, va fi acum Nadal versus Borg Junior, fiul de 21 de ani al legendei tenisului alăturându-se jucătorilor de top ca un wildcard. El a câștigat doar unul din cele opt meciuri disputate pe zgură, în turnee cu scoruri mai mici.

La turneul 250 de la Bastad, el este marele outsider al tuturor jucătorilor în aplicațiile de top pentru pariuri sportive. Un lucru este clar, și v-ați dat deja seama de acest lucru din comparația cotelor de mai sus, rezultatul este doar o chestiune de cât de sus

1.01 cote pentru Nadal, cote amețitoare de două cifre pentru Borg, care a avut mult mai multe motive de bucurie pe teren dur în acest an. De-a lungul carierei sale încă tinere, el a câștigat doar 47% din meciurile sale pe zgură.

Cu cinci înfrângeri la activ, el se deplasează acasă pentru cel mai important meci al carierei sale, împotriva jucătorului care deține al doilea cel mai mare număr de trofee de Grand Slam din palmares. Borg are în palmares doar trofee ITF, toate câștigate pe hardcourt.

Printre altele, el a rămas neînvins de cinci ori la Kingston în urmă cu două luni și a cedat un singur set. Cu toate acestea, vorbim despre un turneu în care premiul total este de doar 15.000 de dolari americani. Bastad este doar un 250 în circuitul ATP, dar distribuie deja 651.000 de dolari americani jucătorilor

Chiar 2:0 în favoarea lui Nadal nu prea merită menționat cu 1.07. Un tiebreak ratat la 1.05 este la fel de puțin, iar nici combinația celor două nu oferă cote de top. De aceea trec la un pariu pe jocuri în acest caz.

Piața este foarte interesantă, cu diferențe clare în ceea ce privește cotele de câștig. Tipwin are o cotă de 1.50 în programul său de pariuri pentru peste 15.5 jocuri. Borg trebuie să câștige patru game-uri reușite în tot meciul pentru a atinge acest obiectiv. El își poate permite două duble break-uri în fiecare set dacă deschide meciul cu serviciul său.

Cel puțin tânărul Borg nu a suferit o înfrângere grea. 17 jocuri la rând meciurile sale au depășit 15,5 game-uri. Și Nadal? El a câștigat cel puțin 16 game-uri în 43 din ultimele 44 de meciuri de două seturi.

Diferența de clasă va fi cu siguranță recognoscibilă, dar nu mă aștept la o bătaie totală. Mai ales că Nadal a jucat doar primul tur la Roland Garros în ultimele două luni și a revenit pe teren doar pentru meciul de dublu cu Casper Ruud

În plus, aceasta nu este prima apariție a lui Borg pe marea scenă. Ca fiu al lui Björn Borg, el primește permanent wildcard-uri pentru turneele de la Stockholm și Bastad și nu s-a vândut prea ieftin.

O victorie în seturi directe împotriva lui Tommy Paul, un meci din primul tur anul trecut la Bastad. În 2021, el a câștigat, de asemenea, șase meciuri împotriva lui Paul și patru împotriva lui Francisco Cerundolo.

Împotriva elitei de top, el a fost cel puțin capabil să producă momente individuale de strălucire și a scăzut o singură dată sub 15,5 jocuri la nivelul 250.

Apropo, vânătorii de creșteri de cote ar trebui să stea cu ochii pe pagina noastră corespunzătoare pentru creșterea cotelor. Pentru numeroasele turnee de tenis, există întotdeauna oferte de la casele noastre de pariuri în acest moment!

My Nadal Borg tip

Nadal nu a fost încă foarte convingător după lunga sa revenire, nu a ajuns prea departe în turnee. Cu toate acestea, al doilea cel mai de succes jucător din istorie se află încă foarte sus în cotele de câștig ale turneelor datorită capacității sale uriașe de joc.

El a jucat un singur meci de simplu masculin în ultimele două luni, iar Borg a jucat o singură dată mai puțin de 15 meciuri în numeroasele sale apariții la Stockholm și Bastad, care sunt întotdeauna un punct culminant pentru el.

Perechea epică Nadal Borg este puțin probabil să fie suficientă pentru o mare surpriză, dar nici o retrogradare completă nu ar trebui să se materializeze. La urma urmei, suedezul a luat deja un set împotriva lui Tommy Paul, care este în prezent pe locul 13 în lume.

Nadal a evoluat bine spre Roland Garros și a jucat cel mai bun meci al său împotriva lui Zverev, dar în cele din urmă a avut o pauză mai lungă de la competiție și este cotat puțin prea puternic în cote în ochii mei. Acesta este motivul pentru care văd cu siguranță valoare în pariul meu.

Pontul meu Nadal Borg: Peste 15.5 jocuri

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.