Fritz – Musetti pont Wimbledon 10.07.2024

Home » Fritz – Musetti pont Wimbledon 10.07.2024

Alexander Zverev a defilat din nou prin meci și părea că îl are sub control pe Taylor Fritz. Dar, în cele din urmă, germanul s-a luptat cu condiția fizică din cauza problemelor la genunchi, în timp ce americanul a ridicat nivelul și a întors meciul.

Este a doua sa prezență într-un sfert de finală la Wimbledon. Pentru adversarul său, Musetti, este prima. Cu toate acestea, nu cred că are cele mai mari șanse împotriva lui Fritz. Prin urmare, în pontul meu de pariuri Musetti Fritz, trimit în cursă handicapul de -1.5 set pentru Fritz la Bet365

Fritz continuă marșul într-un sezon aproape impecabil pe iarbă până acum. A câștigat zece din cele unsprezece meciuri ale sale, inclusiv smulgând titlul la turneul de pregătire pentru Wimbledon de la Eastbourne, și este acum în sferturile de finală pe gazonul sfințit, la fel ca în 2022.

Și pornește ca favorit în meciul cu Musetti. Furnizorii noștri de pariuri pentru Campionatul European, care sunt desigur și la start la Wimbledon, îl dau la 1.25. Musetti pornește de la 3.75. O diferență care lasă încă handicapul de set -1.5 pentru Fritz într-un interval profitabil.

La această cotă de 1.58 de la Bet365, Musetti poate câștiga maxim un set. Nu cred că omul din Carrara este capabil de mai mult, deoarece este mult mai sensibil pe serviciul său decât adversarul său, care cu greu l-a lăsat pe Zverev într-un joc de serviciu recent

Zverev a luat doar 21% din puncte atunci când Fritz a servit, iar germanul nu este deloc un jucător rău la retur. Alejandro Tabilo și Christopher O’Connell au fost chiar sub pragul de 20 la sută.

Când vine vorba de asta, el își poate crește rata primului serviciu. În șaisprezecimile de finală și în optimi, de exemplu, el a lovit semnificativ mai multe prime servicii în comparație cu rundele anterioare.

Aceasta va reprezenta, de asemenea, o sarcină mare pentru Musetti, care s-a confruntat doar cu un as pe serviciu, Giovanni Mpetshi Perricard.

Al 26-lea jucător din lume a citit bine serviciul și a fost întotdeauna capabil să lupte pentru a intra în raliuri, unde a fost apoi capabil să preia controlul ca un jucător mult mai mobil

În multe situații, adversarului său i-au lipsit ideile și calitatea de a profita mai mult de mingea pe care tocmai o returnase cu a doua lovitură. Fritz are un pachet general mai bun și se mișcă mult mai bine pe teren.

În special în primele tururi, Constant Lestienne și Luciano Darderi au arătat cum Musetti poate fi luat de pe serviciu. El a pierdut opt game-uri de serviciu în aceste meciuri. Cu Francisco Comesana și Mpetshi Perricard, el a prins apoi doi adversari fără experiență pe verde.

Cu titlu de comparație: Fritz a pierdut doar două game-uri de serviciu în total la Wimbledon, unul împotriva lui Zverev, care a reușit doar două mingi de break, și unul împotriva lui Arthur Rinderknech.

Comparația directă arată, de asemenea, că Musetti are avantaj pe terenurile rapide. Cei doi au jucat unul împotriva celuilalt în primul tur de la Wimbledon în 2022, sud-californianul impunându-se în trei seturi directe, fără tie-break.

La fel s-a întâmplat și aproape șase luni mai târziu, în Cupa Davis, unde scorul final a fost 7-6, 6-3. Musetti a reușit să întoarcă favoarea cu succes pe suprafața sa preferată, zgura roșie. Ei s-au întâlnit în primul tur la Monte Carlo în acest an, 6-4, 6-4 în favoarea lui Musetti.

Fritz a avut o zi neagră ca smoala, cu un procentaj dezastruos de 44% din primele servicii. În prezent, el este într-o cu totul altă formă, devenind mai puternic de la meci la meci. De asemenea, își trage multă încredere în el însuși din mega revenirea sa împotriva celor patru ai lumii.

Datorită valorilor îmbunătățite ale serviciului, cred că cel puțin un tie-break nu este puțin probabil, Betano vă servește o cotă de 1.35, nu este o opțiune rea pentru un bilet combinat cu partenerul oficial al Campionatului European 2024, unde vă puteți asigura un pariu gratuit de 20 de euro fără depozit!

My Musetti Fritz tip

Cele două dueluri directe pe suprafețe rapide au fost câștigate categoric de Fritz în fața lui Musetti. La acea vreme, italianul în vârstă de 20 de ani nu era încă la fel de consacrat ca acum, dar se afla deja în sfere similare în clasamentul mondial.

Serviciul periculos al lui Fritz este deosebit de eficient pe iarbă, în medie el cedând doar unul din cinci puncte la Wimbledon atunci când este pe serviciu. Șansele de break sunt foarte mici și, potrivit ATP, al patrulea cel mai bun serviciu are un avantaj și într-un eventual tie-break.

Îl văd clar în fața lui Musetti, care s-a îmbunătățit pe parcursul turneului și a livrat deja turnee puternice pe iarbă înainte de Wimbledon, dar nici nu s-a întâlnit recent cu crème de la crème din lumea tenisului pe iarbă.

Fritz a pierdut doar două jocuri de serviciu în 15 seturi. Calitatea serviciului său ar trebui să facă diferența în acest duel.

Pontul meu Musetti Fritz: Musetti nu va câștiga două seturi

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.