Alcaraz – Paul ponturi pariuri Wimbledon 09.07.2024

Home » Alcaraz – Paul ponturi pariuri Wimbledon 09.07.2024

Wimbledon, sferturi de finală, marți, 09.07.2024, 15:15

El este campionul în exercițiu, marele favorit la ridicarea trofeului, omul care vrea să revină în fruntea clasamentului mondial – dar, în același timp, este și cel care a avut deja câteva probleme de înfruntat la Wimbledon!

Carlos Alcaraz va juca marți sfertul de finală, unde va întâlni un adversar din SUA, împotriva căruia scorul este 2:2. Cotele? Ele încă indică o victorie, desigur. În pontul meu Alcaraz Paul, vă voi spune de ce mă aștept la mai mult de 3,5 seturi

El este vânatul, iar până acum face față foarte bine acestui rol! Carlos Alcaraz și-ar dori să își apere titlul din 2023 la Wimbledon, dar, desigur, știe că acum îl așteaptă provocări cu adevărat dificile.

A început al treilea turneu de Grand Slam al anului cu o victorie cu 7-6, 7-5, 6-2 în fața estonianului Mark Lajal, dar primele două seturi au fost neobișnuit de dificile. S-a descurcat apoi ceva mai bine în fața lui Aleksandar Vukic cu 7-6, 6-2, 6-2.

Frances Tiafoe a fost o adevărată piatră de încercare în turul al treilea. Americanul se află în prezent într-o criză de formă, dar nu degeaba bătea la ușa top 10 în urmă cu un an.

Așa că Alcaraz a trebuit să muncească foarte mult, câștigând în cele din urmă cu un strâns 5-7, 6-2, 4-6, 7-6, 6-2. S-a observat în primele trei runde: Primul set a fost întotdeauna cel care i-a creat probleme campioanei în exercițiu.

Cu toate acestea, spaniolul s-a îndepărtat în cele din urmă de acest lucru în turul 16. Ugo Humbert a dat numărul doi mondial destul de o provocare, dar Alcaraz a fost capabil să contracareze rapid la 6-3, 6-4, 1-6, 7-5 și în cele din urmă a pus într-un prim set puternic.

Presiunea asupra tânărului de 21 de ani în capitala engleză este mare, deoarece toată lumea se așteaptă ca el să-și apere titlul. Și asta în ciuda faptului că nu a reușit să ajungă în optimi la singurul turneu de pregătire din Queens.

Anul trecut, Alcaraz s-a confruntat de trei ori cu Tommy Paul. În timp ce americanul a câștigat duelul de deschidere în 2022, favoritul a recuperat apoi și a egalat scorul la 2:2.

Patru tie-break-uri, de trei ori trei seturi? Fără îndoială, cei doi chiar s-au pus pe treabă! Pentru confruntarea actuală, cotizanții noștri cred, în mod natural, că Alcaraz este din nou cel mai puternic jucător

Cotele ajung la o medie de 1.20 la 4.00. Apropo de cote, Alcaraz va fi probabil în căutarea progresului în același timp cu echipa națională spaniolă de fotbal.

Tommy Paul a ajuns pentru prima dată în istorie în sferturile de finală de la Wimbledon, ceea ce înseamnă că a obținut deja cel mai bun rezultat al său pe terenul consacrat. Nimeni nu l-a avut cu adevărat pe radarul lor pentru runda de top patru.

După eliminarea din turul al treilea la Paris, numărul 13 mondial a fost înscris pentru trei turnee pe iarbă, cel puțin acesta era planul. În timp ce el a eșuat devreme în Hertogenbosch, el a fost brusc la partea de sus în Queens

După acest mare succes, el s-a retras pentru Eastbourne. Tânărul de 27 de ani a început relativ bine la Wimbledon cu o victorie cu 6-2, 6-1, 4-6, 6-3 în fața lui Roberto Martinez, dar primul thriller nu a întârziat să apară.

În turul 2, împotriva lui Otto Virtanen, evoluția a fost pe muchie de cuțit! 4-6, 6-3, 5-7, 7-5, 6-4, Paul a câștigat, dar știa că meciul se putea întoarce oricând.

La urma urmei, el a scăpat ușor puțin mai târziu cu o victorie 6-2, 6-4, 6-2 împotriva lui Alexander Bublik. Cu atât mai plăcut: Paul nu a cedat niciun set nici în optimi, câștigând cu 6-2, 7-6, 6-2 în fața lui Roberto Bautista Agut.

Astfel, el a trimis deja un spaniol acasă, acum urmează al doilea, desigur mult mai puternic. În medie, Paul câștigă mai mult de 80 la sută din punctele sale pe primul serviciu și, desigur, trebuie să mențină această rată împotriva lui Alcaraz

My Alcaraz Paul tip

Pentru multe case de pariuri, Carlos Alcaraz este singurul care poate decide cât de repede va scăpa de adversarii săi la Wimbledon. Dar: Spaniolul nu este deloc infailibil și s-a clătinat de câteva ori la Londra.

Tommy Paul nu este deloc de subestimat, el a câștigat clar ultimele două meciuri și l-a învins deja de două ori pe Alcaraz. De aceea nu cred că favoritul va trece într-o clipită, dar pronosticul meu este:

Three sets won’t be enough here!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.