Sinner – Shelton tip Wimbledon 07.07.2024

Home » Sinner – Shelton tip Wimbledon 07.07.2024

Wimbledon, optimi de finală, duminică, 07.07.2024, 15:30

Jannik Sinner a cedat un set în fața lui Yannick Hanfmann și a compatriotului Matteo Berrettini, dar apoi și-a păstrat tabloul curat în meciul din turul al treilea cu Miomir Kecmanovic. Tirolul de Sud este pe val în 2024 și și-a confirmat forma și pe iarbă.

A câștigat primul său titlu la Halle și acum se îndreaptă spre a noua sa victorie în al nouălea său meci, în turul 16 la Wimbledon. Cred că poate câștiga împotriva specialistului de pe hard. Totuși, una sau două runde ar trebui să dureze ceva mai mult.

De aceea, în pontul meu de pariuri Sinner Shelton voi merge pe „Victorie Sinner și peste 0.5 tie-break-uri” cu configuratorul Bet365! După setul câștigat de Berrettini și pariul 3:0 împotriva lui Kecmanovic, îmi propun a treia victorie la rând într-un meci Sinner!

Alcaraz, Sinner sau Djokovic, cine va lua titlul la Wimbledon 2024? Acest trio a fost deja văzut ca o amenințare reală la Roland Garros și este, de asemenea, în mod clar în față la Londra în ceea ce privește cotele cu cei mai buni furnizori de pariuri.

Dintre cele trei vedete, Sinner m-a impresionat cel mai mult până acum, cu o victorie relaxată împotriva lui Hanfmann, o performanță puternică cu forță mentală împotriva lui Berrettini, care a jucat cu încredere pe iarbă și a ajuns în finala Wimbledon în 2021, și o demonstrație de putere împotriva lui Kecmanovic.

Shelton îi va face probabil viața mai dificilă în optimi. Mai ales în jocurile de serviciu, el nu permite aproape nimic, un număr de casă complet diferit față de Kecmanovic, care a fost capabil să lovească doar doi ași și a trebuit să acorde două treimi din punctele lui Sinner pe al doilea serviciu

Cu toate acestea, cotele vorbesc de asemenea de la sine împotriva lui Shelton. Sinner primește o cotă de 1.05 de la Bet365, Shelton o cotă de 12.0. Cotele de victorie sunt mai profitabile în combinație cu cel puțin un tiebreak în meci. Atunci mă așteaptă o cotă de 1.63.

Asta e combinația mea pentru acest meci. Cred că ușorul 3:0 pe care ți l-am dat împotriva lui Kecmanovic este în pericol de data aceasta. Dacă Shelton servește perfect printr-o serie, o serie se duce repede pe apa sâmbetei.

Shelton este un tip de jucător foarte diferit de Kecmanovic. Americanul nu este la fel de agil pe teren, dar în plus față de serviciile sale periculoase, are inteligență și o forehand excepțională.

Apropo: Un mare avantaj la Bet365, un furnizor de pariuri fără taxe, este funcția livestream. Toate meciurile de la Wimbledon sunt transmise de furnizorul de pariuri!

Shelton și-a făcut deja un nume pe hard, jucând cu Djokovic în semifinalele US Open de anul trecut. El a jucat pe iarbă pentru prima dată în 2023, terminând sezonul cu două victorii și trei înfrângeri.

Înainte de Wimbledon, a început cu două înfrângeri în deschidere la Stuttgart și Londra și a pierdut devreme și la Mallorca. El a reușit să-l învingă doar pe Rinky Hijikata pe populara insulă de vacanță. La Wimbledon, el a luptat din ce în ce mai mult pentru a intra în turneu.

A trebuit să joace peste cinci seturi de trei ori, Mattia Bellucci, Lloyd Harris și Denis Shapovalov au început meciul cu un avantaj, dar niciunul dintre ei nu a reușit să-l depășească. 15 seturi în ultimele zile, asta nu e ușor

În special pentru că Shelton a trebuit să servească și sâmbătă pentru că ploaia a încetinit meciul de vineri, în timp ce adversarul său Sinner și-a putut cumpăra bilet confortabil pe Centre Court cu un acoperiș deasupra capului și a avut timp să se refacă sâmbătă.

Sinner conduce meciurile directe cu 2:1, după ce a câștigat ultimele două meciuri fără a pierde niciun set. De fiecare dată s-a jucat un tie-break, ceea ce pune într-o lumină mai bună cotele de tie-break. Mai ales că Shelton a permis cu greu un break, în ciuda numeroaselor alergări și game-uri de serviciu.

Shapovalov și Harris au reușit să îi ia fiecare câte un singur game de serviciu, ceea ce subliniază încă o dată că Sinner se confruntă cu o sarcină mare în jocul de retur.

Prin urmare, împotriva serverelor puternice, un tie-break este ușor de obținut – împotriva lui Berrettini, de exemplu, au fost trei. Finala de la Halle împotriva lui Hubert Hurkacz a fost, de asemenea, în două tie-break-uri, la fel ca împotriva lui Struff, care este unul dintre cei mai buni servere din lumea tenisului

My Sinner Shelton tip

Servere bune, iarbă și Sinner, acest amestec oferă întotdeauna potențial pentru un tiebreak. Numărul unu mondial a jucat unul în fiecare meci de la Halle și trei împotriva lui Berrettini în turul doi de la Wimbledon.

În 2024, are 41 de victorii din 44 de meciuri jucate și a reușit să își ridice din nou nivelul de joc din toamna anului trecut. El a câștigat categoric ultimele două dueluri cu Shelton.

În ciuda tinereții sale de 22 de ani, el are considerabil mai multă experiență pe iarbă. În general, Sinner este un jucător mai matur, care face mai puține greșeli. Pentru mine, el este marele favorit, dar este probabil să plătească tribut serviciului său puternic pe parcursul unor faze.

Sfatul meu pentru Sinner Shelton este așadar: Sinner & tiebreak în meci

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.