Wimbledon astăzi 07.07. Programul meciurilor, pronosticuri și pariuri

Home » Wimbledon astăzi 07.07. Programul meciurilor, pronosticuri și pariuri

Wimbledon astăzi – Meciuri din 07.07.

Runda ultimilor 16 jucători este în programul masculin de duminică la Wimbledon. Doar Alexander Zverev mai flutură steagul german după ce Jan-Lennard Struff a fost eliminat după o luptă puternică cu Daniil Medvedev. Zverev se poate relaxa duminică și trebuie să joace abia luni.

În schimb, tinerii megastaruri Jannik Sinner și Carlos Alcaraz vor fi pe teren. Numărul unu mondial îl va înfrunta pe Ben Shelton, care a fost nevoit să joace cinci seturi în toate cele trei meciuri de până acum. Mai are el suficientă energie pentru meciul dificil cu Sinner?

Alcaraz are și un avantaj al prospețimii în meciul cu Ugo Humbert. El a fost, de asemenea, pe teren pentru o perioadă mai scurtă de timp decât adversarul său Ugo Humbert și, spre deosebire de Humbert și Shelton, a fost capabil să termine ultimul său meci vineri cu acoperișul închis, la fel ca Sinner.

Între timp, adversarii au fost nevoiți să joace din nou sâmbătă, din cauza unei lungi pauze de ploaie, pentru a-și asigura locul în optimi. Mă aștept ca ambele vedete să evolueze în orice caz, doar două meciuri pe care le evidențiez în ponturile de azi pentru Wimbledon

Wimbledon astăzi – 07.07.2024

Medvedev trebuie să joace și duminică. El și-a încheiat meciul cu Struff cu puțin înainte de ora 20:00, sâmbătă seara. Câștigătorul US Open 2021 continuă împotriva lui Grigor Dimitrov, care a câștigat două dintre meciurile sale fără să piardă un set.

Tommy Paul și Roberto Bautista Agut dau startul în optimi la masculin. Spre deosebire de Medvedev împotriva lui Dimitrov, îl văd pe american în avantaj clar în acest meci împotriva veteranului și ambasadorului lui FC Villarreal.

Compatriotul său Alcaraz, care s-a luptat cu Frances Tiafoe la fel ca acum doi ani la US Open, a fost condus cu 1:2 în seturi, dar a reușit să întoarcă lucrurile în cele din urmă, are cu siguranță o șansă mult mai mare.

Cu toate acestea, încă nu am văzut o mare convingere din partea celor trei mari favoriți Novak Djokovic, Sinner și Alcaraz. Zverev a stăpânit cu cea mai mare încredere primele trei runde, iar germanul nu a pierdut încă un break sau un set. La acest nivel, mult-așteptatul prim titlu de Grand Slam este absolut posibil!

Wimbledon difuzat astăzi: Unde sunt meciurile pe 07.07?

Meciurile din turul 16 de la Wimbledon vor fi difuzate duminică pe serviciul de streaming Prime Video. Alternativ, puteți urmări meciurile de pe gazonul sfințit și fără abonament. În acest sens, puteți utiliza funcțiile de streaming live ale Bet365 sau Winamax

Wimbledon astăzi 07.07.: Paul – Bautista Agut (12:00)

În primul tur de 16 al zilei îl văd pe Paul clar în față. Bautista Agut a sărbătorit câteva victorii în cariera sa, dar nu mai joacă la nivelul de altădată. Cu Maximilian Marterer, Lorenzo Sonego și Fabio Fognini, el a avut până acum un parcurs de turneu destul de răsplătitor.

Sâmbătă, el a fost încă pe teren împotriva lui Fognini într-un thriller în cinci seturi, în timp ce Paul a putut să se odihnească după victoria rapidă împotriva campionului din 2023 de la Halle, Alexander Bublik. Numărul 13 mondial a câștigat nouă din cele zece meciuri pe iarbă din acest an, luând titlul la Queens Club. Eu văd avantaje în special în calitatea serviciului lui Paul și în jocul său rapid.

Pontul meu de expert: Victory Paul (-1.5 set HC)

Wimbledon pariuri azi 07.07.: Alcaraz vs. Humbert (14:30)

Meci strâns pentru Alcaraz în turul al treilea. Tiafoe a cedat un avans de 2:1 la seturi în fața campionului în exercițiu. Alcaraz nu a arătat încă marele tenis pe iarbă în acest an. La turneul de pregătire, el a trebuit să se retragă în turul doi și a arătat faze slabe și împotriva lui Aleksandar Vukic și Mark Lajal.

Ugo Humbert se află în fața celui mai important meci din cariera sa, va arunca totul în el împotriva lui Alcaraz. El a trebuit să joace șase tie-break-uri în primele trei meciuri. De asemenea, Alcaraz a jucat cel puțin unul în fiecare meci de la Wimbledon. Cel puțin un set va fi probabil strâns!

Sfatul meu de expert: Win Alcaraz & tiebreak în meci

Pariuri tenis azi 07.07.: Sinner – Shelton (15:30)

În analiza mea de simplu a meciului cu Miomir Kecmanovic, mă așteptam la un 3:0 clar în favoarea lui Sinner. Duelul s-a încheiat cu 6-1, 6-4, 6-2 în fața unui sârb care a avut în mod repetat probleme în game-urile sale de serviciu. De data aceasta, sud-tirolezul nu a cedat nici el un game de serviciu.

Următoarea sarcină împotriva lui Ben Shelton va fi probabil mai dificilă. Totuși, tânărul de 21 de ani a trebuit să joace de trei ori în cinci seturi. Nu văd un alt meci maraton în acest duel, dar unul sau două dintre seturi ar trebui să fie strânse. Shelton a cedat doar patru break-uri în 15 seturi. Acesta este motivul pentru care mă arunc pe această combinație la furnizorul de pariuri de top Bet365!

Sfatul meu de expert: Sinner & tiebreak în meci

Pariere tenis azi 07.07.: Dimitrov – Medvedev (17:30)

Dimitrov și Medvedev s-au întâlnit de zece ori până acum, rusul având 7:3 avans în acest duel. Cu toate acestea, Dimitrov a câștigat singura lor confruntare pe iarbă, care a fost și confruntarea de debut, în 2017. Cei doi jucători din Top 10 s-au întâlnit ultima dată la Indian Wells, Medvedev impunându-se în două seturi.

Medvedev a pierdut câte un set în fața lui Alexandre Muller și Jan-Lennard Struff. El nu este unul dintre principalii favoriți pe iarbă. Dimitrov a câștigat direct două meciuri și este considerat un jucător puternic pe iarbă. Probabil va fi nevoie de mai mult de trei seturi pentru a decide câștigătorul meciului final de duminică. Cotele perfecte vă așteaptă la Winamax, unde puteți profita în prezent de o ofertă puternică de pariu gratuit de 200 €.

Sfatul meu de expert: Peste 3.5 seturi

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.