Struff – Mevedev pont Wimbledon 05.07.2024

Home » Struff – Mevedev pont Wimbledon 05.07.2024

Wimbledon, turul 3, vineri, 05.07.2024, 12:00

.. și ghinionul lovește din nou! Jan-Lennard Struff a ajuns în turul 3 la Wimbledon. Așa cum a mai pățit de nenumărate ori în ultimii ani, un adversar absolut de calibru îl așteaptă acum din start.

Cu toate acestea, tocmai el este cel care se luptă pe gazonul sfințit și, prin urmare, nu este atât de departe în favoarea caselor de pariuri pe cât ai putea crede.

În sfatul meu Struff Medvedev, vă voi spune acum de ce merg în mod clar pentru peste 3,5 seturi aici

A fost una dintre acele victorii care a necesitat multă forță, atât fizică, cât și mentală. Jan-Lennard Struff a ajuns până în turul 3 la Wimbledon, dar drumul până acolo a fost orice, dar nu ușor.

Încă de la început, el s-a impus cu 6-4, 6-7, 6-2, 6-3 în fața lui Fabian Marozsan, dar a fost nevoit să tremure în prima jumătate a meciului. Puțin mai târziu, l-a înfruntat pe jucătorul chinez Zhizhen Zhang.

Un meci viu s-a dezvoltat încă de la început, cu mici detalii care decideau câștigătorul set cu set. În final, germanul a reușit să sărbătorească la limită 5-7, 6-3, 7-6, 7-6.

20 de ași, dar și nouă duble greșeli (ca împotriva lui Marozsan), cu toate acestea valori absolute de top la serviciu (84% puncte câștigate la primul serviciu și 72% la al doilea), nativul din Warstein a arătat atât puncte forte, cât și puncte slabe

Serviciul este desigur specialitatea sa și îi cunoaștem rezultatele strânse, mai ales cele presărate cu tiebreak-uri. La Wimbledon au avut loc deja trei astfel de tiebreak-uri, iar înainte de asta am văzut și câteva thrillere.

La Halle, de exemplu, Struff a jucat trei meciuri și s-a ales cu cinci tie-break-uri. Dacă îl urmăriți îndeaproape pe veteran, probabil știți că l-a învins aici pe Stefanos Tsitsipas și aproape că l-a trimis acasă pe Jannik Sinner.

El a jucat șapte meciuri de la Roland Garros, ducând numărul tie-break-urilor la un număr impresionant de zece. Acum, bărbatul de 1,93 m se confruntă cu un adversar care este chiar cu cinci centimetri mai înalt.

Daniil Medvedev este totul, dar cu siguranță nu un adversar favorit. Scorul este de 1:5 în confruntările directe, germanul reușind să se impună o singură dată, în urmă cu trei ani, la Halle. Poate el măcar să țină pasul?

Definitiv, aproape întotdeauna, da! Medvedev a câștigat categoric doar de două ori, iar în 2021 la Wimbledon a trebuit să muncească foarte mult la 6-4, 6-1, 4-6, 7-6. Dar trebuie să spun și asta: Cei doi nu s-au mai întâlnit deloc din 2021.

Deci, nu aș supraestima comparația directă, iar cotele de la 1.50 la 2.50 cu casele noastre de pariuri în favoarea lui Medvedev arată, de asemenea, că se așteaptă cu siguranță un meci strâns.

Apropo: În timp ce Struff luptă pentru un loc în optimi la Wimbledon, echipa națională de fotbal a Germaniei va înfrunta vineri Spania în sferturile de finală ale Campionatului European

Daniil Medvedev este, prin urmare, ușor favorit, deoarece anul trecut a fost învins doar de Carlos Alcaraz în semifinale. La început, se părea, de asemenea, că rusul nu va avea deloc probleme pe gazonul sacru

A început turneul cu o victorie foarte încrezătoare, 6-3, 6-4, 6-2 împotriva lui Aleksandar Kovacevic, dar a început să se clatine în fața lui Alexandre Müller. Deși a câștigat, a avut mult mai mult de lucru decât și-ar fi dorit.

6-7, 7-6, 6-4, 7-5, Medvedev nu plănuise să aibă nevoie de atât de multe ore! A făcut cinci duble greșeli în fileu, iar cele 74% din puncte câștigate pe primul serviciu nu s-au apropiat de scorul lui Struff.

Medvedev, care se simte de fapt foarte bine pe iarbă, nu reușise deja să impresioneze la turneul pregătitor de la Halle. După o victorie la limită în fața lui Nuno Borges, în fața cui a pierdut?

Exact, Zhinzhen Zhang, pe care Struff l-a învins în turul al doilea la Wimbledon. Ceea ce este cu siguranță interesant este că rusul a jucat acum patru meciuri pe suprafața rapidă, cu un total de patru tie-break-uri

My Struff Medvedev tip

Cât de puternic este Daniil Medvedev cu adevărat? Cotele de la 1,50 la 2,50 arată clar că Jan-Lennard Struff nu este deloc lipsit de șanse. Atât germanul, cât și adversarul său au trebuit să muncească din greu în turul doi.

Patru seturi, meciuri lungi, mai multe tie-break-uri – ambii pot da mâna. În plus, am observat de ambele părți că de obicei oricum nu merge fără tie-break.

Prin urmare, pariez pe un rezultat strâns data viitoare și prezic: Trei seturi nu sunt suficiente aici!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.