Alcaraz – Tiafoe ponturi pariuri Wimbledon 05.07.2024

Home » Alcaraz – Tiafoe ponturi pariuri Wimbledon 05.07.2024

Wimbledon, turul 3, vineri, 05.07.2024, 14:30

El este campionul în exercițiu, marele favorit pentru finala din 2024, omul de învins la Londra! Carlos Alcaraz are planuri mari pentru Wimbledon 2024, dar va avea parte de un adversar foarte cunoscut în turul al treilea.

Vineri, el îl va înfrunta pe numărul 29 mondial, ceea ce este orice, dar nu o sarcină ușoară. Și deși spaniolul este puternic favorit, ca de obicei, vă voi spune în pontul meu Alcaraz Tiafoe de ce mă aștept ca outsiderul să câștige setul!

Ani de zile, toată lumea a fost de acord că Novak Djokovic era favoritul absolut de fiecare dată când participa la un turneu major. Sârbul poate fi încă mereu în frunte, dar un alt nume este acum în top!

Carlos Alcaraz este omul care stă deasupra celorlalți. Campionul de la Roland Garros, care l-a învins aici pe Jannik Sinner la o diferență infimă, a participat doar la turneul de pregătire din Queens.

Cu succes? Nu chiar, deoarece a fost învins de Jack Draper în al doilea său meci. Destul de surprinzător, dar când se trece de la zgură la iarbă, chiar și cei mai buni disperă uneori.

Desigur, spaniolul nu vrea să își arate mâna la Wimbledon. La prima vedere, totul pare să meargă bine – două meciuri, două victorii. Dar apoi una sau două dificultăți s-au strecurat

A început cu un 7-6, 7-5, 6-2 împotriva outsiderului Mark Lajal din Estonia, dar a intrat în meci cu mari dificultăți. L-a înfruntat apoi în turul doi pe Aleksandar Vukic, unde problemele au fost evidente abia în primul set.

Rezultatul: 7-6, 6-2, 6-2, meciul următor a fost încheiat. Alcaraz nu este încă strălucitor, dar poate că pur și simplu își păstrează performanțele de gală pentru rundele următoare.

El este campionul în exercițiu la Londra, după ce anul trecut l-a pus în locul său pe fostul campion Novak Djokovic. Nu are în față un adversar rău, dar casele de pariuri sunt destul de nemiloase cu Frances Tiafoe.

Alcaraz este atât de clar în avantaj, cu cote medii de 1,05 la 9,50, încât nu poate fi vorba decât despre mărimea câștigului. De exemplu, unde ar fi un astfel de 3:0?

La Bet365, acest pariu ar fi puțin sub 1.70, deci miza ar merita. O dată în 2021, o dată în 2022, doar de două ori cei doi jucători s-au confruntat direct.

Desigur, aceste două meciuri au avut loc cu ceva timp în urmă, așa că nu acord prea multă importanță raportului 1:1 în comparația directă. Cum se descurcă Tiafoe cu faptul că aproape nimeni nu are încredere în el?

Americanul a scăzut clar în ultimul an, îndepărtându-se tot mai mult de top 10. La Roland Garros, de exemplu, a eșuat în turul al doilea și apoi s-a pregătit pentru Wimbledon.

La Stuttgart și Queens, succesul nu s-a materializat. Pe pământ german, Tiafoe a câștigat la limită 7-5, 7-6 cu Yannick Hanfmann, dar a pierdut imediat după aceea în trei seturi cu Jack Draper

Performanța sa în Queens? S-a încheiat involuntar când s-a retras accidentat în meciul cu Rinky Hijikata. Nu a vrut să își asume niciun risc înainte de startul pe iarba sacră. Dar cum a început pentru el aventura de la Wimbledon?

Tiafoe a agonizat până la o victorie cu 5-7, 2-6, 6-1, 6-3, 6-3 în fața lui Matteo Arnaldi, evitând cu greu eliminarea. După victorie, el a provocat agitație numindu-și adversarii „clovni”.

„În urmă cu un an, săptămâna aceasta, eram numărul zece mondial, iar acum sunt aproape cap de serie aici. Și pierd în fața unor clovni. Nu-mi place să spun asta”.

Desigur, americanul face aluzie la criza sa de formă. În turul 2, el a reușit în sfârșit o victorie fără probleme, câștigând cu 7-6, 6-1, 6-3 împotriva lui Borna Coric. A cedat un singur break și, de asemenea, a câștigat 87% din punctele sale pe primul serviciu.

Va trebui să obțină exact aceeași performanță împotriva lui Carlos Alcaraz pentru a avea vreo șansă de a evolua. De fapt, adversarul său are nevoie de o seară în care să nu reușească aproape nimic

My Alcaraz Tiafoe tip

Un cal bun sare doar atât de sus cât trebuie! Carlos Alcaraz a avut un start fulminant la Wimbledon, dar nu a trebuit să se forțeze la limită. Acum îl așteaptă Frances Tiafoe, care se luptă.

Nu știm niciodată la ce ne putem aștepta de la american în acest moment. Cu toate acestea, performanța sa din turul al doilea promitea o îmbunătățire considerabilă. Și cum Alcaraz se luptă puțin la începutul meciului, pariez și eu pe el:

Tiafoe ia un set împotriva lui Alcaraz!

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.