Wimbledon astăzi 05.07. Programul meciurilor, pronosticuri și pariuri

Home » Wimbledon astăzi 05.07. Programul meciurilor, pronosticuri și pariuri

Wimbledon astăzi – Meciurile din 05.07.

Zilele trec repede la Wimbledon, vineri începând turul al treilea al celui mai prestigios turneu de tenis. În turul ultimilor 32 de jucători, la masculin sunt prezenți jucători de mare calibru, printre care și numărul unu mondial, Jannik Sinner.

Acesta îl va înfrunta vineri pe Miomir Kecmanovic. Până acum, sârbul a fost un adversar plăcut pentru campionul din acest an de la Australian Open. El începe meciul din șaisprezecimile de finală de pe terenul central al instalației din sud-vestul Londrei cu o victorie cu 3-0 în duelul direct

Campionatul European de Fotbal 2024 este deja într-un stadiu avansat, cu națiunile de top duelându-se în sferturile de finală astăzi și mâine. Astăzi au loc meciurile de top dintre Germania și Spania și Franța și Portugalia

Vă voi pune la curent cu ponturile de astăzi de la Wimbledon. Carlos Alcaraz, câștigătorul French Open, îl înfruntă pe Frances Tiafoe, împotriva căruia a jucat deja o semifinală memorabilă la un turneu major la US Open 2022. Vinerea tenisului are multe de oferit

Wimbledon astăzi – 05.07.2024

Alcaraz și Sinner nu sunt de ajuns pentru tine? Atunci am pentru tine meciul germanului numărul doi, Jan-Lennard Struff, care și-a stabilit cel mai bun rezultat personal la Wimbledon, ajungând în turul al treilea. Warsteiner este mai puternic ca niciodată în 2024.

Dar acum îl așteaptă un adversar dificil, Daniil Medvedev. Rusul a ajuns în finală la US Open și Australian Open, este în prezent pe locul cinci în lume, servește periculos și este un artist al apărării. Va fi nevoie de o performanță absolută de top pentru a-l învinge.

Unul dintre cele mai strânse meciuri ar trebui să fie Tommy Paul împotriva lui Alexander Bublik. Ambele vedete joacă la un nivel foarte similar, dar Paul este puțin mai matur și este, de asemenea, ușor favorit de cele mai bune case de pariuri. Am cote excelente pentru acest meci în analiza individuală.

Există și un meci feminin în pronosticul de azi de la Wimbledon. Coco Gauff trebuie să țină piept favoritei locale Sonay Kartal. O învingătoare sigură? La urma urmei, britanica a eliminat jucătorii 31 și 45 din lume după ce a supraviețuit calificărilor

Wimbledon difuzat astăzi: Unde sunt meciurile pe 5 iulie?

Prime Video difuzează cele mai tari meciuri de la Wimbledon. Pentru aceasta este necesar un cont Amazon Prime. Bet365 și Winamax, printre altele, vă oferă o alternativă potrivită. După ce vă înregistrați gratuit, puteți urmări toate meciurile masculine și feminine de la Wimbledon în direct pe stream.

Wimbledon astăzi 05.07.: Alcaraz – Tiafoe (14:30)

În cel mai important meci al carierei sale, Alcaraz i-a pus bețe în roate lui Tiafoe. După cinci seturi în semifinalele de la Wimbledon, spaniolul s-a impus în cele din urmă. Ei s-au mai întâlnit pe zgură în 2021, Tiafoe câștigând atunci.

În 2024, forma lui Tiafoe a scăzut, a avut tot atâtea victorii cât și înfrângeri și a coborât pe locul 29 în clasamentul mondial. După Matteo Arnaldi și Borna Coric, el se confruntă acum cu primul său adversar dificil pe iarbă. Cu toate acestea, el s-a descurcat bine până acum în sezonul pe iarbă. Câștigarea setului este posibilă împotriva lui Alcaraz, care a fost deosebit de slab la începutul primelor două meciuri.

Sfatul meu de expert: Set câștigat Tiafoe

Wimbledon pariuri azi 05.07.: Sinner – Kecmanovic (17:45)

În primele două meciuri Sinner a pierdut câte un set. Yannick Hanfmann și Matteo Berrettini au reușit să câștige câteva game-uri de serviciu fără probleme. Kecmanovic nu este la fel de puternic în acest domeniu. Cu toate acestea, multe puncte gratuite sunt importante împotriva lui Sinner.

La urma urmei, el este aproape de neoprit în timpul raliurilor. Tirolul de Sud va fi întotdeauna capabil să lupte pentru a reveni în ele. Și primele meciuri arată acest lucru. Kecmanovic a cedat de fiecare dată patru break-uri, campionul de la Halle va exercita și mai multă presiune. Mă aștept la rezultate clare în seturi.

Pontul meu de expert: 3:0 pentru Sinner

Pariere tenis azi 05.07.: Struff – Medvedev (14:00)

Cota „Peste 3.5 seturi” a colegei mele Isabella Strehmann pentru meciul Struff – Medvedev mă avantajează clar. Medvedev este favorit, dar doar foarte puțin. Un merit pentru Struff, care nu a mai pierdut în fața unui jucător din afara top 10 din februarie.

De asemenea, anul acesta a obținut în sfârșit primul său titlu din carieră. Cu toate acestea, el mai are de recuperat ceva în duelul direct cu rusul, Medvedev conducând cu 6:2. Totuși, scorul este de doar 1:1 pe iarbă. Cei doi s-au întâlnit deja la Wimbledon în 2021, când Medvedev a avut nevoie de patru tururi. Un Struff în formă maximă îi va face din nou viața dificilă.

Sfatul meu de expert: Peste 3,5 seturi

Pariere tenis azi 05.07.: Paul – Bublik (12:00)

Paul vs Bublik, acest meci ar putea dura și mai mult. Cu 67 la 60 la sută, Paul este ușor în avantaj în ceea ce privește procentajul de victorii pe iarbă, iar vedetele iubitoare de powerplay sunt despărțite de doar zece locuri în clasamentul mondial. Paul este cu siguranță într-o formă mai bună înainte de meci.

El a câștigat turneul de la Queens Club, pierzând doar un set în acest proces. El are opt victorii și o singură înfrângere până acum în 2024. Paul și Bublik s-au întâlnit de patru ori, bărbatul din New Jersey câștigând de trei ori. Totuși, Bublik a câștigat singurul meci pe verde. Nu mă aștept la o victorie categorică pentru niciunul dintre jucători de data aceasta.

Sfatul meu de expert: Peste 3,5 seturi

Wimbledon azi 05.07.: Kartal – Gauff (17:15)

25 de victorii din 30 de meciuri, Kartal își dă arama pe față. Cu toate acestea, ea joacă la un nivel de turneu mult mai scăzut decât Gauff și este doar pe locul 298 în lume, în ciuda succeselor sale. În prezent, Kartal se află în al nouălea cer și atingerea turului al treilea la Wimbledon a fost neașteptată.

Ea le-a învins pe Clara Burel și Sorana Cirstea în trei seturi. Cu toate acestea, o a treia surpriză este puțin probabil să se materializeze. Gauff a fost foarte constantă în primele sale meciuri. Ea a pierdut doar șase meciuri în patru seturi până acum.

Pontul meu de expert: 2:0 pentru Gauff

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.