Celta Vigo – Valencia ponturi, pronosticuri și cote – 26.05.2024 La Liga

Home » Celta Vigo – Valencia ponturi, pronosticuri și cote – 26.05.2024 La Liga

Celta Vigo – Valencia

Postul nostru de pariuri Celta Vigo – Valencia este: Celta Vigo câștigă – cotă 1.95

  • Valencia este în acest moment cea mai slabă echipă din campionat
  • Valencia a obținut doar o remiză în ultimele șase meciuri.
  • Celta Vigo cu două victorii la rând

Se apropie ultima zi din prima divizie spaniolă și de fapt nu mai sunt decizii de luat înainte de această zi de meci. S-a decis deja cine va coborî în divizia secundă și ce echipe vor juca în Europa League și Liga Campionilor. Campionii au fost deja încoronați în urmă cu câteva săptămâni. Bineînțeles, echipele vor urmări în continuare un final de sezon conciliant și o clasare cât mai bună. Duminică după-amiază, Celta Vigo va primi acasă pe Valencia. Puteți afla cine va ieși învingător din această confruntare în pontul nostru de pariuri Celta Vigo – Valencia

Celta Vigo – Valencia info

  • Data & Ora: 26/05/2024, 16:15 pm
  • Locul de desfășurare: Balaídos, Vigo
  • Competiția: La Liga, ziua 38.
  • Transmisie TV/livestream: Sky

Celta Vigo Formă &; Verificarea soldului

RC Celta a fost nevoită să joace în deplasare cu Granada, retrogradată, în ultima zi de meci. În ciuda superiorității lor clare, s-au chinuit să valorifice numeroasele ocazii pe care le-au avut în prima repriză. Unul dintre motive a fost faptul că portarul Granadei a avut o zi foarte bună. După pauză, discursul din vestiar pare să fi avut efect și în două minute vizitatorii au condus cu 2-0. Golul primit pentru 2-1 nu a avut consecințe, iar Celta Vigo a putut sărbători a zecea victorie a sezonului.

Celtistas au un sezon destul de amestecat în acest an, dar au reușit să adune puncte solide cu rezultate bune în ultimele săptămâni. Ei au obținut trei victorii și au pierdut doar două din ultimele cinci meciuri, ceea ce îi plasează pe locul opt în clasamentul de formă. Acest bilanț de douăsprezece puncte din cinci meciuri le-a permis să scape de zona periculoasă în ultimele săptămâni și să urce de pe locul 17 pe locul 14. Acest lucru înseamnă că au de mult timp certitudinea rămânerii în campionat

W

Slăbiciune defensivă

V

W

Celta Vigo fapte & analiză
  • A patra cea mai slabă apărare din campionat
  • Două victorii la rând
  • P
  • Al 14-lea în clasament

Valencia Formular &; Verificarea bilanțului

V

W

Fără forță în deplasare

Performanțele Valenciei în deplasare au fost deosebit de îngrijorătoare. Au câștigat doar cinci din cele 18 meciuri disputate în deplasare, au remizat trei și au fost învinși de zece ori. O diferență de goluri de 18:29 confirmă această performanță lamentabilă a favoritelor europene. Ei se află pe locul 11 în clasamentul din deplasare cu cele 18 puncte rezultate și trebuie acum să încerce să controleze această slăbiciune în deplasare la finalul sezonului.

W

Valencia fapte &; analiză
  • Fără victorie în șase meciuri
  • Un punct din ultimele cinci meciuri
  • Nouă în clasament


Claudio Giraldez își va trimite probabil din nou echipa pe teren într-o formație 3-5-2. Această formație a funcționat bine weekendul trecut. Nu trebuie să ne pregătim nici pentru schimbări în ceea ce privește personalul.

Ruben Baraja și Valencia vor începe în obișnuitul 4-4-2. Totuși, va trebui să renunțe la fundașul stânga Gaya (accidentare musculară), dar oricum el era planificat doar ca rezervă pentru Gasiorowski. În atac, Federico și Yaremchuk sunt opțiuni pentru a stabili noi accente

W

Celta Vigo – Valencia cap-coadă & statistici

În total, acest meci a fost jucat de 115 ori în trecut. Cifrele vorbesc clar în favoarea Valenciei. FC a câștigat 55 dintre aceste întâlniri, în timp ce Celta Vigo a câștigat doar de 30 de ori. De asemenea, cele două echipe au remizat la fel de des. Prima manșă de la Valencia s-a încheiat la egalitate fără goluri, cu care vizitatorii s-au simțit cu siguranță mai confortabil

Comparare directă (H2H)

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.