Dortmund – Darmstadt ponturi, pronosticuri și cote – 18.05.2024 Bundesliga

Home » Dortmund – Darmstadt ponturi, pronosticuri și cote – 18.05.2024 Bundesliga

Borussia Dortmund – SV Darmstadt 98

Postul nostru de pariuri Dortmund – Darmstadt este: peste 3.5 goluri – cota 1.62

  • Dortmund a marcat 16 goluri în cinci meciuri pe teren propriu împotriva SVD
  • Darmstadt a pierdut cu 0:6 în ultima zi de campionat
  • Lii au cea mai slabă apărare din campionat

A sosit ultima zi din Bundesliga și majoritatea deciziilor au fost deja luate. Conferința finală va prezenta toate meciurile în același timp, dintre care unul este o confruntare între două cluburi care nu au nimic de câștigat, dar nici de pierdut în această etapă. BVB va juca acasă cu Darmstadt, care până acum a retrogradat doar. Aflați la ce fel de meci ne putem aștepta în pontul nostru de pariuri Dortmund – Darmstadt.

Dacă vă interesează analizele și pronosticurile noastre, puteți găsi și mai multe în sfaturile noastre de pariuri. Meciul care urmează se anunță a fi foarte interesant. Cine credeți că va ieși învingător? Spuneți-ne în comentariile de mai jos:

W

Dortmund – Darmstadt info

  • Data & Ora: 18.05.2024, ora 15:30
  • Locul de desfășurare: Signal Iduna Park, Dortmund
  • Competiția: Bundesliga, ziua 34.
  • Transmisie TV/live stream: Sky

Dortmund Formă &; Verificarea bilanțului

Pentru Dortmund, așa cum am menționat mai sus, nu este nimic în joc în campionat. Și se pare că au abordat ultimul meci cu aceeași atitudine. În deplasare, în fața lui Mainz, care se luptă în continuare pentru retrogradarea directă, Borussia a părut de la bun început depășită de situație. Mainz a dominat dezbaterile și a reușit să profite de primele faze pentru a lua un avantaj de 3-0 după doar 23 de minute. Momentul jocului nu s-a schimbat prea mult după aceea, iar Dortmund nu a reușit să găsească o abordare bună după pauză.

Ultimele săptămâni ale lui Dortmund în campionat au fost destul de amestecate, dar Dortmund nu o mai ia în mod deosebit în serios. După ce a ajuns în finala Ligii Campionilor, toate prioritățile sunt acum concentrate pe câștigarea acestei competiții. În ultimele cinci meciuri din campionat, au obținut doar două victorii și un egal, pierzând meritat la Leipzig și Mainz. Acest lucru îi lasă totuși pe locul cinci în clasamentul general, unde vor termina sezonul indiferent de rezultatul acestui meci.

Neînvins în fața lui Darmstadt

Deși cele două echipe s-au întâlnit doar de zece ori, un anumit tipar se dezvoltă încet-încet. Pentru că cinci dintre aceste întâlniri au avut loc pe Signal-Iduna-Park, iar BVB nu a pierdut niciunul dintre aceste cinci meciuri împotriva lui Darmstadt. Cu o diferență de goluri de 16:4, Borussia și-a susținut prestația bună de acasă împotriva Crinilor și va dori, în mod natural, să se bazeze pe această performanță

Dortmund fapte &; analiză
  • Niciodată nu a pierdut acasă cu Darmstadt
  • Ultimul meci pierdut
  • Postul cinci în clasament

Darmstadt Formular &; Bilanț de verificare

VDarmstadt pare să fi terminat deja acest sezon în mintea lor. În ultimul meci pe teren propriu din Bundesliga pentru o perioadă nedeterminată, echipa lui Thorsten Lieberknecht și-a arătat din nou cea mai proastă față. Erau conduși cu 2-0 după doar șase minute de joc împotriva lui Hoffenheim, iar grozăvia era abia la început. TSG nu a încercat în niciun fel să coboare o treaptă de viteză, iar la pauză Darmstadt era deja condusă cu 5-0. Al șaselea gol primit la scurt timp după pauză a fost și ultimul și astfel Darmstadt și-a luat un adio mai puțin demn de Bundesliga în fața propriului public.

Desigur, sezonul lui Darmstadt nu este unul cu care să ne lăudăm. Au câștigat doar unul din ultimele cinci meciuri și au pierdut restul. Aceste rezultate i-au lăsat pe penultimul loc în clasamentul de formă, cu o diferență de goluri de 2:11, ceea ce înseamnă că sunt deja siguri că vor fi retrogradați înainte de ultima zi de meci și probabil că vor încerca doar să se bucure de acest meci în fața unui public puternic.

Galerie de filmare a campionatului

Nicio altă echipă nu a primit atâtea goluri ca Darmstadt în acest sezon. Și la o oarecare distanță. Cu 82 de goluri încasate, au primit cu 12 mai multe decât a doua cea mai slabă apărare. Au primit în total zece goluri în ultimele trei meciuri și nu au reușit să înscrie nici măcar unul. Prin urmare, ar putea fi o după-amiază amară pentru crini

W

Darmstadt fapte &; analiză
  • Este deja retrogradată
  • A pierdut ultimele trei meciuri
  • Cea mai slabă apărare din campionat

Dortmund – Darmstadt head-to-head & statistici

Această întâlnire a avut loc doar de zece ori până acum. Borussia a câștigat cele mai multe dintre aceste câteva meciuri. Au ieșit victorioși de șase ori, în timp ce Darmstadt a câștigat doar de două ori. De asemenea, cele două echipe au remizat de două ori. Prima manșă de la Darmstadt s-a încheiat cu o victorie clară și dominantă a celor de la Dortmund cu 3:0.

Comparare directă (H2H)

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.