Darmstadt – Stuttgart ponturi, pronosticuri și cote – 17.02.2024 Bundesliga

Home » Darmstadt – Stuttgart ponturi, pronosticuri și cote – 17.02.2024 Bundesliga

SV Darmstadt 98 vs VfB Stuttgart

După ce fotbalul a revenit pe scena europeană în cursul săptămânii, Bundesliga revine în centrul atenției în acest weekend. Astfel, prima ligă germană va intra în cea de-a 22-a etapă. De asemenea, Böllenfalltor va reveni în acțiune. Crinii vor primi vizita echipei de pe locul trei din Suabia. Puteți afla cine va ieși învingător din această confruntare în pontul nostru de pariuri Darmstadt – Stuttgart.

Duminica trecută, Stuttgart a sărbătorit al 14-lea triumf în cel de-al 21-lea meci al sezonului împotriva lui Mainz. Niciodată în istoria șvabilor nu se mai înregistrase un asemenea număr de victorii. Forma puternică a șvabilor face ca aceștia să se afle pe un remarcabil loc 3 în clasament.

Pe de altă parte, SV Darmstadt a obținut puțin peste 14% din victoriile obținute de Stuttgart până în prezent. Crinii au două tripluri și, prin urmare, ocupă în continuare ultimul loc în clasament. Totuși, în săptămâna precedentă, hessienii au ținut cel puțin la egalitate cu Gladbach, 0-0

Darmstadt – Stuttgart info

  • Data & Ora: 17/02/2024, 15:30 pm
  • Locul de desfășurare a meciului: Stadionul Merck de la Böllenfalltor, Darmstadt
  • Competiția: Bundesliga, ziua 22

W

Darmstadt Form &; Balance Check

SV Darmstadt se află la al treilea sezon de Bundesliga din acest mileniu. Cu toate acestea, în prezent, se pare că vișinii se vor îndrepta direct spre lift. În primele 21 de meciuri, SVD a obținut până acum douăsprezece puncte și, prin urmare, se află pe ultimul loc în clasament. Cu toate acestea, având în vedere că alte două echipe, Mainz și Köln, arată slăbiciuni clare, locul de retrogradare este la doar patru puncte distanță.

Cu toate acestea, malul sigur sub forma locului 15 este deja la nouă puncte distanță. Cu toate acestea, în săptămâna precedentă, Darmstadt s-a luptat pentru a obține a șasea remiză a sezonului. Portarul Marcel Schuhen a păstrat o foaie albă pe Borussia-Park din Gladbach pentru a obține remiza 0-0, deși ultima victorie a vișiniilor datează din 7 octombrie 2023

Este Polter soluția?

Cu un an înainte ca SV Darmstadt să promoveze în Bundesliga pentru prima dată în acest mileniu, atacantul Dominik Stroh-Engel a avut sezonul vieții sale în divizia a 3-a, marcând de 27 de ori. Iar atacantul a contribuit fundamental și la promovarea în divizia inferioară germană, cu nouă goluri. Sandro Wagner a asigurat apoi supraviețuirea clubului în prima ligă cu 14 goluri. Cu toate acestea, în prima jumătate a sezonului, nu au avut un astfel de garant al golurilor în prima parte a sezonului.

Cel mai bun marcator de până acum este Tim Skarke, cu șase goluri. În iarnă, SVD l-a adus, prin urmare, pe Sebastian Polter, un atacant prolific. În vârstă de 32 de ani, acesta este familiarizat și cu lupta pentru retrogradare din Bundesliga. În urmă cu două sezoane, atacantul a marcat în total de zece ori în echipamentul lui VfL Bochum, ajutând clubul din vestul profund să evite retrogradarea. Polter are, de asemenea, amintiri plăcute cu VfB Stuttgart, deoarece a marcat primul său gol în Bundesliga împotriva șvabilor în 2011

Darmstadt fapte &; analiză
  • Ultima clasată în Bundesliga
  • Cea mai slabă apărare din campionat

    Stuttgart Formular &; Verificare bilanț

    În urmă cu puțin peste o săptămână, Bayer Leverkusen a învins la limită, cu 3-2, pe Stuttgart în sferturile de finală ale Cupei DFB. Atacantul VfB Deniz Undav a declarat într-un interviu ulterior că s-au întâlnit cele mai bune echipe germane din acest moment. Iar după performanțele recente ale lui Bayern, această afirmație pare să aibă cu siguranță substanță. Pentru că Stuttgart, spre deosebire de campioana en-titre, se află în prezent din nou într-o formă absolută de top.

    Șvabii au câștigat ultimele trei meciuri de campionat la rând, marcând un număr remarcabil de unsprezece goluri în acest proces. De asemenea, Mainz nu a avut nicio șansă împotriva lui VfB duminica trecută, pierzând cu 3:1, iar această formă puternică i-a ajutat pe șvabi să ocupe un remarcabil loc 3 în clasament. Prin urmare, calificarea în Liga Campionilor pare din ce în ce mai realistă pentru VfB.

    Duplul de succes s-a întors

    Atlético Madrid, în La Liga spaniolă, Álvaro Morata și Antoine Griezmann fac în acest moment capul de afiș, cei doi atacanți având deja mai mult de zece goluri în acest sezon. Doar un alt club din primele cinci ligi din Europa mai are doi jucători cu un număr de două cifre de goluri în campionat. Iar acest alt club este VfB Stuttgart. Serhou Guirassy și Deniz Undav fac în prezent praf întregul campionat.

    Internaționalul german desemnat are deja 14 goluri în acest sezon, în timp ce Guirassy a marcat deja un număr impresionant de 17 goluri. După ce golgheterul în vârstă de 27 de ani a activat ultima dată cu țara sa natală, Guineea, la Cupa Africii, cei doi sunt acum în sfârșit reuniți în atacul șvabilor. Duo-ul ofensiv va face tot ce-i stă în putință pentru a readuce VfB în prima ligă în următoarele meciuri

    Stuttgart fapte &; analiză
    • Pe locul trei în Bundesliga
    • A treia cea mai bună ofensivă din campionat

      Antrenorul Torsten Lieberknecht va trimite din nou Darmstadt pe teren sâmbătă în 3-4-1-2. Alături de Sebastian Polter, ne așteptăm ca Oscar Vilhelmsson să joace în dubla de atac. Cu toate acestea, Kempe și Holtmann vor fi accidentați, iar Skarke și Maglica vor fi suspendați.

      Ne așteptăm ca VfB Stuttgart să joace din nou cu un 4-4-2 la Böllenfalltor, motiv pentru care presupunem un atac dublu format din Undav și Guirassy. Cu toate acestea, fundașul central Dan-Axel Zagadou va rata restul sezonului din cauza unei accidentări

      Darmstadt – Stuttgart head-to-head & statistici

      S-au disputat 15 meciuri între cele două cluburi. Șvabii au câștigat șase dintre aceste întâlniri, în timp ce Darmstadt a obținut doar trei succese. Cu toate acestea, ultima victorie a SVD pe teren propriu împotriva lui Stuttgart datează din 4 februarie 1977.

      Comparare directă (H2H)

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.