Mainz – Augsburg ponturi, pronosticuri și cote – 17.02.2024 Bundesliga

Home » Mainz – Augsburg ponturi, pronosticuri și cote – 17.02.2024 Bundesliga

FSV Mainz 05 vs FC Augsburg

După ce cele mai bune cluburi din Europa și-au reluat competițiile internaționale în cursul săptămânii, Bundesliga se reia în weekend. În program este programată a 22-a zi, iar FSV Mainz va înfrunta, printre altele, pe FC Augsburg, în conferința plină de sâmbătă.

Mainz se află în continuare în subsol, după înfrângerea cu 3:1 în fața lui Stuttgart, la sfârșitul săptămânii trecute. Ei au nevoie urgentă de puncte pentru a nu pierde complet contactul în lupta pentru campionat. Ca de multe ori în ultimele săptămâni, echipa nu a avut o prestație rea în ultimul meci, dar nu a reușit să transforme acest lucru în puncte. Echipa a tras de mânecă, iar antrenorul a trebuit să plece.

Augsburg a obținut un punct împotriva lui RB Leipzig în ultimul meci și și-a asigurat astfel poziția la mijlocul clasamentului. Penalty-ul ratat de Leipzig cu puțin timp înainte de final a însemnat că punctul a fost poate puțin norocos, dar Augsburg s-a stabilizat oarecum în ultimele săptămâni și a pierdut doar în fața cluburilor de top din Leverkusen și Munchen în noul an. Puteți afla dacă Augsburg o va afunda și mai mult pe Mainz în criză sau dacă Mainz poate da în sfârșit un semn de viață în pontul nostru de pariuri Mainz – Augsburg:

Mainz – Augsburg info

  • Data și ora: 17/02/2024, 15:30 pm
  • Locul de desfășurare: Mewa Arena, Mainz
  • Competiția: Bundesliga, ziua 22

W

Mainz Form &; Balance Check

Mainz a suferit un nou eșec la sfârșitul săptămânii trecute. Înfrângerea de la VfB a fost a treia înfrângere în patru meciuri, extinzând seria de meciuri fără victorie a lui Mainz la unsprezece. Echipa fostului acum antrenor Jan Siewert rămâne pe penultimul loc în clasament, la egalitate de puncte cu ultima clasată, Darmstadt. Din fericire pentru Mainz, FC Köln a reușit să egaleze în prelungiri pe terenul lui TSG Hoffenheim la sfârșitul săptămânii trecute, ceea ce i-a permis să obțină doar un punct. Este aceeași poveste veche de câteva săptămâni, iar Mainz are nevoie urgentă de trei puncte pentru a-și menține în viață speranțele de a rămâne în campionat. Nu se mai are încredere în antrenorul Sievert, astfel că clubul a anunțat în cursul săptămânii că antrenorul și clubul merg pe drumuri separate. Noul antrenor este danezul Bo Henriksen, care a salvat FC Zurich de la retrogradare în sezonul trecut și care va face același lucru la Mainz

Ajorque marchează în sfârșit din nou

Singurul punct luminos pentru Mainz în weekendul trecut a fost că atacantul Ludovic Ajorque a pus în sfârșit capăt secetei sale de goluri, aducând puțină speranță în ofensiva leneșă a lui Mainz. Francezul, care până atunci rămăsese 16 zile de meci fără gol, a arătat performanțe mai bune în ultima vreme și și-a câștigat un loc în echipa de start a lui Mainz în ultimele două meciuri. Acest lucru îi dă speranțe lui Mainz, deoarece Ajorque i-a ajutat deja să evite retrogradarea în sezonul trecut cu șase goluri în a doua jumătate a sezonului și a fost aclamat de fani ca un „gigant al golurilor”

Mainz fapte & analiză
  • Locul 17 în clasament
  • Ultimul meci pierdut

    Augsburg Form &; Balance Check

    Augsburg poate fi destul de mulțumită de bilanțul din acest an, deoarece echipa a avut un program extrem de dificil. Trei dintre ultimii cinci adversari au fost Leverkusen, Bayern și Leipzig, iar FCA a adunat cinci puncte din aceste cinci partide. Drept urmare, echipa antrenorului Jess Thorup este ferm stabilită la mijlocul clasamentului și se află în prezent pe locul 11, cu 23 de puncte. Sunt la șapte puncte de locurile retrogradabile și la unsprezece puncte de un loc de retrogradare directă. Antrenorul Thorup știe că mai sunt câteva meciuri de disputat, dar echipa sa este în prezent pe drumul cel bun pentru a-și asigura locul în campionat încă de la început și pentru a putea aborda finalul sezonului ceva mai relaxat decât anul trecut.

    Demirović livrează

    FCA este în acest moment în flăcări în atac și a marcat un număr mare de șapte goluri în ultimele patru meciuri. Principalul jucător aici este atacantul Eredin Demirović, care provine din Bosnia și Herțegovina și care a dat randament din pauza de iarnă. El a marcat în ultimele trei meciuri și chiar a reușit o dublă împotriva lui Bayern. Jucătorul de 25 de ani are acum un total de douăsprezece goluri și se află pe locul cinci în topul marcatorilor din campionat. De asemenea, el are un număr impresionant de șase pase de gol. Demirović este, așadar, implicat în aproape 60% din toate golurile lui Augsburg, iar apărarea lui Mainz ar trebui să fie avertizată

    Augsburg fapte &; analiză
    • Locul unsprezece în clasament
    • Ultimele două meciuri jucate la egalitate

      Din cauza schimbării antrenorului, este dificil de prevăzut cât de mult se va roti noul antrenor. Ne așteptăm ca Danny da Costa să revină pe postul de fundaș lateral în sistemul 4-3-3. De asemenea, Leondro Barreiro ar putea reveni în echipa de start alături de Dominik Kohr la mijlocul defensiv. Tom Krauß ar fi, de asemenea, o opțiune aici. În atac, însă, ne așteptăm să îl vedem pe Ajorque ca atacant central, precum și pe Jonathan Burkhardt și Jessic Ngankam.

      Ne așteptăm ca Augsburg să alinieze aceeași echipă ca în ultimele două meciuri. Demirović și Phillip Tietz sunt așezați în față într-un 4-4-2. În cazul în care antrenorul Thorup va face schimbări la mijlocul terenului, Arne Maier și Pep Biel vor fi disponibili. Jeffrey Gouweleeuw și Kristijan Jakić au câte patru cartonașe galbene și riscă să fie suspendați pentru următorul meci

      Mainz – Augsburg cap-coadă & statistici

      35 de meciuri s-au disputat deja între cele două echipe în istorie. Augsburg conduce în această comparație directă cu o diferență strânsă de 16 victorii la 13. Dacă ne uităm la ultimele patru întâlniri, bilanțul este echilibrat și ambele echipe au obținut câte două victorii. Mainz va încerca să își ia revanșa pentru înfrângerea cu 2:1 din prima etapă în meciul următor. Chiar prima întâlnire a avut loc în 1974. În acea confruntare din divizia secundă, scorul a rămas 0-0.

      Comparare directă (H2H)

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.