Hoffenheim – Köln ponturi, pronosticuri și cote – 11.02.2024 Bundesliga

Home » Hoffenheim – Köln ponturi, pronosticuri și cote – 11.02.2024 Bundesliga

TSG 1899 Hoffenheim – 1.FC Köln

În timp ce sferturile de finală ale Cupei DFB s-au jucat în timpul săptămânii, Bundesliga revine în program în acest weekend. Câteva confruntări interesante ne așteaptă în această a 21-a zi de campionat. Weekend-ul va fi completat duminică după-amiază cu Hoffenheim – Köln, două cluburi care nu mai sunt reprezentate în cupă și care au putut astfel să profite din plin de săptămână pentru a pregăti această întâlnire. Puteți afla cine va învinge în acest meci în pontul nostru de pariuri Hoffenheim – Köln.

Hoffenheim are nevoie disperată de o nouă victorie dacă vrea să rămână în lupta pentru locurile internaționale. La sfârșitul săptămânii trecute, au remizat 2-2 cu VfL Wolfsburg într-un meci viu.

Köln a obținut o victorie extrem de importantă împotriva lui Eintracht Frankfurt în ultima zi de campionat. Astfel, echipa a trimis un semnal competiției în lupta pentru retrogradare și a reușit să își îmbunătățească oarecum poziția de start. Rămâne de văzut dacă FC va reuși să se impună și în acest weekend în fața următoarei contracandidate la cupele europene

Hoffenheim – Köln info

  • Data & Ora: 11.02.2024, ora 17:30.
  • Locul de desfășurare: Rhein-Neckar-Arena, Sinsheim.
  • Competiția: Bundesliga, ziua 21

WW

Hoffenheim Formă &; Verificare bilanț

TSG nu se poate mulțumi cu bilanțul din ultimele meciuri. Echipa antrenorului Pellegrino Matarazzo încă așteaptă prima victorie în 2024 și a obținut doar două puncte din ultimele patru partide. Acest lucru nu este suficient pentru o echipă care vrea să joace la nivel internațional anul viitor. Distanța față de locul șase a crescut deja la cinci puncte, iar Hoffenheim trebuie să fie atentă să nu piardă contactul cu Freiburg și Frankfurt. TSG are șansa de a schimba lucrurile în următoarele două săptămâni, deoarece se confruntă cu două adversare din partea de jos a clasamentului, Köln și Union Berlin.

Defensivă în continuă tranziție

Una dintre problemele actuale ale craiovenilor este apărarea fragilă. TSG a încasat nouă goluri în ultimele patru meciuri și a existat un singur meci competitiv în acest sezon în care a păstrat un scor alb. Unul dintre motive este rotația constantă a apărării, pe care antrenorul Matarazzo nu o face întotdeauna în mod voluntar. În acest weekend, pentru a treia oară consecutiv, antrenorul va trebui să facă schimbări în spate din cauza unei suspendări pentru cumul de cartonașe galbene, deoarece de data aceasta John Anthony Brooks trebuie să ispășească o interdicție, după ce Ozan Kabak și Florian Grillitsch au fost nevoiți să stea pe tușă câte o dată în meciurile precedente. Prin urmare, va fi dificil să aducă pe teren o apărare bine coordonată

Hoffenheim fapte &; analiză
  • Postul al optulea în clasament
    R

  • Avansat de două ori recent

    Cologne Form &; Bilanț de verificare

  • Cologne a arătat după pauza de iarnă că este pregătită să se lupte pentru a se lupta pentru retrogradare. Köln a pierdut o singură dată în ultimele patru meciuri, în rest a obținut două remize și o victorie. FC se află în acest moment pe locurile retrogradabile în clasament, la două puncte în spatele lui Union Berlin, care ocupă locul 15. Diferența dintre ei și ultimele două echipe clasate, Mainz și Darmstadt, este de patru puncte.

    La Frankfurt, echipa antrenorului Timo Schultz a avut o prestație extrem de concentrată și a fost răsplătită în repriza a doua cu golurile lui Faride Alidou și Jan Thielmann, obținând o victorie meritată cu 2:0

    Carnivalul nu este o prognoză bună

    Natural, Renania se află în stare de urgență în acest weekend, deoarece al 5-lea sezon este peste locuitorii din Köln. În mod tradițional, Billy Goats poartă o versiune specială de carnaval a tricoului lor în acest weekend și sărbătoresc cu fanii lor după meci. Cu toate acestea, în ultimii ani, FC nu a reușit să se impună în meciurile de carnaval, având doar două victorii în ultimele 20 de meciuri din Bundesliga în weekendul de carnaval. Nu este de bun augur, deci, atunci când Köln se confruntă cu Hoffenheim în ziua dinaintea zilei de Shrove Monday

    Cologne fapte &; analiză
    • Locul 16 în clasament
    • Ultimul meci câștigat

      Echipa Hoffenheim se aliniază într-o formație 3-5-2. Grillitsch revine în apărare în locul lui Brooks, suspendat. Ne așteptăm ca Marius Bülter să fie titular pe aripă. Umut Tohumcu și Robert Skov ar fi, de asemenea, opțiuni pentru mijlocașul lui Hoffenheim.

      Köln joacă într-un sistem 4-3-3 și are puține motive să facă rotații datorită performanțelor bune din ultimele meciuri. Ne așteptăm ca cei doi marcatori de la ultimul meci, Alidou și Thielmann, precum și Dejan Ljubičić să înceapă în primii trei. În cazul în care antrenorul Schultz dorește să facă o schimbare în atac, Sargis Adamyan este disponibil

      Hoffenheim – Köln cap-coadă & statistici

      30 de dueluri s-au disputat deja între Hoffenheim și Köln. Craiovenii conduc în această comparație directă cu 14 victorii, în timp ce renanii s-au impus de nouă ori. Cu toate acestea, bilanțul ultimelor trei întâlniri este echilibrat, ambele echipe câștigând câte un meci și un meci încheiat la egalitate. Prima întâlnire istorică a avut loc în 2002. În turul doi al Cupei DFB, Köln s-a impus clar cu 5:1.

      Comparare directă (H2H)

Comentarii recente
    New Bookmakers
    eFortuna
    eFortuna

    Site-ul Fortuna Casino România are o selecție de jocuri în lobby-ul său care provin de la unii dintre cei mai buni dezvoltatori din lume.

    Superbet
    Superbet

    SuperBet Interactive Limited este numele companiei care operează site-ul SuperBet. Aceasta are sediul în Malta, alături de multe alte companii malteze de jocuri de noroc.

    William Hill
    William Hill

    William Hill este unul dintre cei mai experimentați și mai vechi furnizori de pariuri online, cu o tradiție bogată.

    Unibet
    Unibet

    Get your Bonus now !

    Betano
    Betano

    Betano este una dintre casele de pariuri cu cel mai bun pachet complet. Furnizorul de pariuri sportive este online doar din 2018, dar a scos armele mari pentru clienții săi. O selecție uriașă de sporturi oferă o mare varietate pentru jucători. De asemenea, datorită numeroaselor cote care sunt disponibile pentru aproape toate jocurile.